Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد یوسف نژاد، پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بی مهری انسانها در حق محیط زیست و طبیعت نگران کننده است و باید با اقدامات فرهنگی و جلب مشارکت عمومی، برای کاهش تبعات آن تلاش کرد.
وی با ابراز نارضایی از مشارکت ضعیف مردم در نریختن زباله در طبیعت گفت: به نظر می رسد که مردم طبیعت را متعلق به خود نمی دانند و تنها به پاکیزگی محیط زندگی و خانه خود توجه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر لزوم تغییر نگرش مردم در خصوص طبیعت گفت: این نگرش باید در مردم تقویت و نهادینه شود که مواهب طبیعی و زیبایی های آن برای استفاده انسان و لذت بردن از آن خلق شده و باید مورد حفاظت دایمی واقع شود.
وی گفت: همگان در ظاهر امر می دانند ریختن زباله در طبیعت و مکانهای عمومی کاری ناپسند است ولی باز هم این مساله به عادتی زشت برای برخی تبدیل شده است که به این امر توجهی ندارند.
یوسف نژاد، ایجاد حس همدلی و احساس مسئولیت در اقشار مختلف مردم برای حفظ محیط زیست و پاکیزه نگه داشتن آن را لازم دانست و افزود: رهاسازی زباله در طبیعت علاوه بر ایجاد چهره ناخوشایند برای طبیعت، بر سلامت انسانها و حیوانات نیز اثرات زیانباری می گذارد.
رئیس محیط زیست گناباد گفت: رها کردن زباله در مسیر باد و فضاهایی بدون حفاظ موجب گسترش آلودگی در محیط زیست شهری و عمومی می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به بادخیز بودن گناباد، انتشار زباله ها در طبیعت و آلودن پهنه وسیعی از عرصه های محیط زیست، موجب تحمیل هزینه زیادی به این اداره محیط زیست و دیگر دستگاههای خدمات رسان می شود.
یوسف نژاد استفاده بی رویه از ظروف یکبار مصرف و پلاستیک ها، به علت ارزانی را یکی از معضلات محیط زیست دانست و گفت: پاکسازی محیط زیست از زباله های موجود زمان زیادی می برد که باید با ایجاد حس مسئولیت و نریختن زباله در طبیعت؛ جلو آنرا گرفت.
2095/7545/5132
خبرنگار: فهیمه نعمتی شهری ** انتشار دهنده: علی اصغرایزدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۵۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق وظایف قانونی که بر عهده محیط زیست است اقداماتی در خصوص وضعیت پسماندها انجام داده‌ایم و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است.

اسلام جاودان خرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه وضعیت پسماند در همه شهرها و مناطق استان مطلوب نیست، اظهارکرد: باید طبق قانون مساله پسماند و زباله در شهرها را شهرداری‌ها، در روستاها را دهیاری‌ها و بین این مناطق را بخشداری‌ها مدیریت کنند.

اعلام موارد با وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی 

جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت نامناسب دفن زباله در سطح شهرهای استان را به دستگاه قضایی اعلام کرده‌ایم، تصریح کرد: در زمینه پسماندهای عفونی استان کار بزرگی انجام داده‌ایم، در سال گذشته مراکز دولتی و بیمارستانها یک شرکت طرف قرارداد داشتند و پسماندها بصورت اصولی امحا و دفن می شد، در مورد پسماندهای عفونی بخش خصوصی نیز با همکاری دستگاه قضایی قریب به اتفاق مراکز درمانی خصوصی قرارداد منعقد کردند.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مطالعات جایگاه پسماند ویژه استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی دانشگاه شیراز انجام شده است که همت مسئولان استان را می طلبد تا آن را در دستور کار قرار دهند.

سرانه تولید زباله کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشور

جاودان خرد عنوان کرد: طبق آخرین آمارها سرانه تولید زباله در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کیلو و ۲۰۰گرم است که این میزان نسبت به سرانه کشور با ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم، بیشتر است.

وی با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج به شهرداری این شهر واگذار شده است، تاکید کرد: کارخانه بازیافت پسماند و زباله شهر یاسوج هنوز در مرحله تولید کمپوست نیست و چرخه آن تکمیل نیست. این آمادگی را داریم که از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در این زمینه کمک کنیم.

جاودان خرد گفت: در صورت بهره‌برداری از کارخانه بازیافت پسماند و زباله یاسوج علاوه بر پوشش پسماند این شهر، می‌تواند شهرستانهای همجوار از جمله دنا را پوشش دهد.

وی در خصوص رهاسازی نخاله های ساختمانی در سطح استان بخصوص شهر یاسوج اظهارکرد: باید شهرداری ها در این زمینه به مردم اطلاع‌رسانی بیشتری انجام دهند، جایگاه تخلیه نخاله‌های ساختمانی یاسوج جوابگوی نیاز این شهر نیست و باید یک جایگاهی بیرون از شهر در نظر گرفته شود.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با وجود اینکه مدیریت پسماندهای ساختمانی راحت‌تر از سایر پسماندهاست اما عزم جدی برای مدیریت در این رابطه در استان وجود ندارد. 

۹۰ درصد کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی و جنگل است

جاودان خرد افزود: برای رها نکردن زباله در طبیعت، محیط زیست و منابع طبیعی و ورودی‌های شهرهای استان نیاز جدی به فرهنگ‌سازی داریم.

وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل تشکیل می‌دهد و این استان به پایتخت طبیعت ایران معروف است برای حفظ این طبیعت باید از ریختن و رها کردن زباله در سطح استان خودداری شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق