Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مهدی مقدسی روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برنامه ششم توسعه به دلیل دقت در تهیه، تنظیم و بررسی جوانب مختلف از جمله بهبود معیشت و اشتغالزایی در کشور از ویژگی ها و برتری بیشتری نسبت به برنامه های چهارم و پنجم برخوردار است و اجرای صحیح آن توسط قوه مجریه اثرات و برکات بسیاری را در زندگی مردم به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در اجرای برنامه های چهارم و پنجم توسعه، انحرافاتی وجود داشت که امید است دولت فعلی و بعدی در اجرای مفاد برنامه ششم دقت کافی را داشته باشند تا ثمرات مفاد برنامه ششم در زندگی مردم و جامعه هویدا شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، اختصاص 30 درصد از اعتبارات عمرانی شامل اعتبارات سرمایه ای و تملک دارایی ها به استان ها را از ویژگی مهم برنامه ششم توسعه دانست و گفت: سهم استان ها در اعتبارات عمرانی در برنامه های چهارم و پنجم 12 تا 13 درصد بود که با افزایش این شاخص در برنامه ششم، قدرت تصمیم گیری و اختیارات مسئولان استانی افزایش یافته است.
مقدسی، بررسی بودجه سال 96 را از دیگر اقدام های مهم مجلس شورای اسلامی در سال گذشته عنوان کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی برای ارتقاء جایگاه و فعالیت های آموزش و پرورش در سطح جامعه حدود 30 هزار میلیارد ریال علاوه بر لایحه دولت به اعتبارات آموزش و پرورش اختصاص داد که امید است در ردیف های دولت زمینه افزایش این اعتبارات فراهم شود.
وی، اختصاص یک هزار و 400 میلیارد ریال مازاد بر پیشنهاد دولت در لایحه بودجه 96 به ورزش و جوانان را از دیگر فعالیت های مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: تخصیص بخشی از این اعتبارات به استان ها و اتمام طرح های نیمه تمام ورزشی و تقویت موضوع جوانان که در چند سال گذشته مورد غفلت قرار گرفته از جمله مزیت ها این فصل اعتباری است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: اختصاص 9 هزار و 900 میلیارد ریال به آبرسانی و تامین و رفع مشکل آب شرب روستاها، افزایش معافیت مالیاتی برای شاغلان دستگاه های دولتی از دیگر اقدام های مجلس شورای اسلامی در بودجه سال 96 است.
وی، یکسان سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تا سقف 20 میلیون ریال را از دیگر اقدام های مجلس شورای اسلامی در بودجه سال جاری عنوان کرد و افزود: این مسئله،حرکت مناسبی از طرف مجلس برای یکسان سازی شرایط بازنشستگانی است که حقوق کمی دریافت می کنند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه سال 96 برای توجه به اقشار محروم مستمری مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی نسبت به گذشته حدود سه برابر افزایش یافته است.
مقدسی ادامه داد: شفاف سازی در آمدها و هزینه ها در برنامه ششم، تختصاص سه هزار و 300 میلیارد ریال به صدا و سیما برای ساخت سریال های فاخر و تاریخی و تقویت حرکت های فرهنگی در سطح جامعه و افزایش وام ازدواج به 100 میلیون ریال از دیگر اقدام های مجلس در بودجه سال جاری است.
استان مرکزی هفت کرسی نمایندگی در خانه ملت دارد که 2 کرسی آن مربوط به نمایندگان مردم در حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب است.
1955/6013/خبرنگار:مهدی عظیمی**انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه