Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@17:19:58 GMT

تحقق شعار امسال نیازمند تلاش همگانی است

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۶۰۶۳۰

تحقق شعار امسال نیازمند تلاش همگانی است

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم معادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باید فضا به گونه ای باشد که تولید داخلی را ارج نهیم و مصرف آن نشانه ای از فرهنگ عمومی باشد که در این خصوص مردم نقش اول را در اقتصاد مقاومتی ایفا می کنند.
وی با بیان اینکه مطبوعات نقش مهمی در فرهنگ سازی و حمایت از تولید داخلی دارند، اظهار کرد: یکی از مشخصات تبلیغات کالاها باید مرغوبیت آن باشد و تولید کننده ها نیز در تولید محصول خود باید به این مهم توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام و المسلمین معادی گفت: مساله مهمی که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی بر روی آن انگشت گذاشته اند بیکاری دربین جوانان و سپس تعارض با نظام و همچنین از بین بردن تولید داخل با ایجاد تحریم است.
وی با بیان اینکه نامگذاری هر سال از سوی رهبر انقلاب با توجه به منابع، اخبار متعدد و با تحقیق و برنامه ریزی انجام می شود، افزود: صرف برپایی همایش و تکرار شعار از سوی مسئولان دردی را دوا نمی کند و اگر تکرار شعار بدون عمل باشد ظلم در حق رهبر معظم انقلاب است.
وی افزود: با وجود منابع طبیعی و معدنی فراوانی که در کشور وجود دارد و حضور نیروی جوان و تحصیلکرده نباید دغدغه بیکاری داشته باشیم و باید صادرکنندگان نیز به روشهای مختلف تشویق شوند و صادرات نیز فقط به چند کشور محدود نباشد.
مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی ادامه داد: در کنار بازاریابی، نگه داشتن بازارها نیز مهم است که لازمه آن محصول با کیفیت، خدمات پس از فروش و قیمت مناسب است.
حجت الاسلام و المسلمین معادی گفت: بعد از انقلاب در عرصه تولیدات دفاعی به جایی رسیده ایم که به اقرار دشمنان هم اکنون کشور ما جزو قدرتهای برتر نظامی جهان است این در حالی است که قبل از انقلاب در این عرصه وابستگی کامل به دیگر کشورها وجود داشت که این موضوع نشان دهنده توان و اراده مردم ایران است.
وی، همکاری همه مسئولان در مبارزه با پولشویی و قاچاق را موضوعی مهم در تحقق شعار سال ذکر و بیان کرد: اگر بخواهیم تولید داخل رونق بگیرد باید با قاچاق کالا که ضربه مهلکی بر اقتصاد کشور است مبارزه کرد و چنانچه این کارها انجام نشود تولید کننده نیز انگیزه ای برای تولید ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین معادی افزود: اگر بخواهیم تولید رونق داشته باشد و بدنبال آن صادرات که جلوه عزت کشور است توسعه یابد، باید به دور از جناح بازی و با تکیه بر داشته های داخلی و یاری طلبی از تخصص های همه مردم از کالای ایرانی حمایت کنیم.
7507/6012 خبرنگار: مصطفی نخعی ** انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۰۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تخصصی رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال؛ جهش تولید با مشارکت مردم با حضور سید احسان قاضی زاده، نماینده مجلس شورای اسلامی، حامد فروزان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدی شاهدانی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)، مهدی سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)، شهرام محمدی، رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی و مهدی مسکنی، سید سجاد پادام رئیس دبیرخانه تبصره ۱۸ کشور، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به همراه معاونین و مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره هلدینگ‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری و به همت مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا برگزار شد.

در این نشست که نخستین جلسه از سلسله نشست‌های هم اندیشی صندوق بازنشستگی کشوری در سال جدید است و بر اساس شعار امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب” جهش تولید با مشارکت مردم” نام گرفته، موضوع مردمی سازی در اقتصاد و کاربردهای آن در صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های تابعه از سوی صاحب نظران حاضر در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این نشست با توجه ویژه نامه شعار سال، “راهبردهای صبا” که توسط مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا تألیف شده است برگزار شد و نویسندگان این ویژه نامه به ارائه ای کوتاه آن پرداختند.

علی زند وکیلی، سرپرست مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا، در ابتدا این نشست تخصصی با اشاره به وظیفه پژوهشی این مؤسسه و بیان نکاتی در زمینه شعار سال ۱۴۰۲، گفت: مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا به عنوان نهاد پژوهشی صندوق بازنشستگی، یکی از اولین مؤسسات علمی است که با توجه به تأکیدات آقای مسکنی در زمینه مشارکت مردم در راستای جهش تولید، پژوهش کرده است و مدلی متناسب با برخی از شرکت‌های صندوق بازنشستگی برای محقق شدن شعار سال ارائه کرده است.

در ادامه محمد سلیمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) به ارائه پژوهش مردمی سازی پرداخت و مدل‌های مختلفی در زمینه مشارکت مردم در تولید را تعریف کرد.

وی با اشاره به مدل‌های موفق و ناموفق جهانی، گفت: اقتصاد حاکم بر ایران تاکنون متناسب با مردمی سازی نبوده و وزنی که باید به حلقه‌های میانی در اقتصاد می داده، را تاکنون نداده است.

وی در ادامه گفت: مشارکت مردم در تولید حاصل نمی‌شود مگر این که شأن و کرامت مردم حفظ شود و احساس کنند که در وضع قوانین هم مشارکت دارند. مردم باید احساس کنند که اگر در فضای مشارکتی شرکت کنند پاداش می‌گیرند و باید ابزارهای متناسب این قضیه طراحی شود.

وی با ارائه‌ای از مدل‌های حکمرانی در زمینه مشارکت مردم افزود: ما در حکمرانی علاوه بر هدف گذاری می‌بایست ابزارهای متناسب با آن را در حلقه‌های پایین‌تر طراحی کنیم تا بتوانیم دستور رهبری را جامه عمل بپوشانیم، ما در تلاش هستیم که با کمک از ابزارهای نوین و دیجیتال بستر مشارکت مردم در شرکت‌ها را فراهم کنیم و برای مردم و بنگاه‌های اقتصادی سود و درآمد به ارمغان بیاوریم.

در ادامه نشست سینا شیخی، معاون دانش و پژوهش مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با اشاره به تحقیقات و مدل سازی هایی که برای برخی از شرکت‌های معروف و با ارزش صندوق بازنشستگی صورت گرفته است گفت: با توجه تجربیات گذشته، اگر در مسیر مردمی سازی و افزایش مشارکت مردم، مجلس شورای اسلامی ریل گذاری درستی انجام ندهد و برخی از اشتباهات گذشته را انجام دهد، قطعاً این هدف محقق نخواهد شد و آسیب جدی خواهیم دید.

احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اتفاقات اخیر مجلس در موضوع مولد سازی و برخی از مشکلات در این موضوع، گفت: باید به شکلی کار کارشناسی و پژوهشی در زمینه مشارکت مردم صورت بگیرد، که در آن تجربیات موفق و ناموفق داخل و خارجی لحاظ شده باشد و در میدان عمل به صورت میدانی اجرا و مورد بررسی مستمر قرار گفته باشد تا مدل متناسب استخراج شود وگرنه با کار تئوری صرف نمی‌توان به نتیجه رسید. در ادامه وی با بیان اقدامات مجلس در دوره‌های مختلف برای بهبود وضع معیشت و رفاه مردم، گفت: ما در مجلس تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال انجام می‌دهیم اما تجربیاتی در اجرای تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ قانون داریم که از ابتدا با آزمون و خطاهایی مواجه بوده است که در آن گاه نقاط ضعف و قوتی حاصل شده است که متأسفانه در برخی از مواقع موجب رضایت روانی مردم نشده است.

مهدی مسکنی، مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: به نظر من از نوروز ۱۴۰۱ مسیر مدیریت اجرایی کشور توسط رهبری مشخص شده است و ایشان فرمودند که “دلسوزان نظام را دعوت می‌کنم راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد را پیدا کنند” و امسال هم شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند که این مشخص می‌کند رهبری نسبت به این موضع دغدغه دارند و وظیفه ماست که در این مسیر قدم برداریم. وی با اشاره به میزان نقدینگی در دست مردم و میزان آن، گفت: اگر مردم این نقدینگی را به سمت هر بازار غیر مولدی سوق دهند باعث آثار ترمی می‌شود و باید در صندوق به راه‌های جذب این سرمایه‌ها بیندیشیم؛ رهبری در سال ۹۳ به مشارکت مردم اشاره می‌کنند و در آن سال بیان می‌کنند که ” اقتصاد مردمی با اراده مردم، سرمایه مردم و حضور مردم تحقق پیدا می‌کند اما دولتی نیست” و این سخن به ما نشان می‌دهد که بنا به نیاز مردم باید پیش برویم، نه مردم بنا بر نیاز دولت؛ این سخن مشخص هست ولی متأسفانه فعلاً مدل کاملی برای این موضوع در کشور موجود نیست و این موضوع باعث عدم واگذاری صحیح شرکت‌های دولتی به مردم شده است.

مهدی مسکنی با بیان تجربیات موفق مشارکت مردم در کرونا و برخی از تجربیات ناموفق خصوصی سازی شرکت‌های دولتی در دولت گذشته، گفت: مدل مردمی سازی و تعاون همخوانی‌های بسیاری دارد و به نظر می‌رسد در این پژوهش ارائه شده این بحث در نظر گرفته شده است، مفهوم تعاون در کشور ما از گذشته بوده است ولی متأسفانه پوسته حقوقی تعاونی در کشور گوشه‌های منفی هم دارد که لازم هست این نکات موضوع پژوهش‌های دیگر قرار گیرد تا بتوان به مدل درست مردمی سازی و ارتباط آن با تعاون برسیم.

حامد فرزوان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان نکاتی نسبت به طرح مردمی سازی ارائه شده در این نشست، گفت: در بحث مردمی سازی بیانات رهبری به ما نشان می‌دهد که باید آحاد مردم مشارکت داشته باشند، نه فقط سرمایه داران؛ همه مردم می‌توانند در تولید مشارکت کنند. در بخش خصوصی مؤلفه سرمایه مهم است ولی در بحث مردمی سازی ما به دنبال سازوکاری باید باشیم که فقط مؤلفه سرمایه لحاظ نشده باشد و همه مردم بتوانند به هر شکلی مشارکت کنند.

در انتهای نشست مصطفی صالحی راد، رئیس هیئت مدیره مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان ظرافت‌های تعامل با مردم و اهمیت برند شرکت در اعتماد مردم برای مشارکت و مردمی سازی، گفت: در طرح‌های مردمی سازی مورد پژوهش این مؤسسه تعاملات و مذاکراتی مفصلی با نهادهای مردمی و خیریه همچون آستان قدس صورت گرفته است. نهادهای مختلفی هستند که دغدغه تحقق شعار سال را دارند و اگر در مدل مردمی سازی شرکت‌ها مشارکت آنها را داشته باشیم، حتی تسهیلات مناسبی جهت مشارکت آحاد مردم می‌توانیم به مردم بدهیم و از ظرفیت این نهادها استفاده کنیم.

کد خبر 6098583

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید