Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-امام جمعه قیدار گفت: مهم‏ترین اولویت برای حل بحران بیکاری ، تکیه بر «تولید ملی و تولید داخلی» است و آنچه برای رونق گرفتن تولید داخلی لازم است و کلید اصلی حل همه مشکلات است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی موسوی در خطبه های نماز جمعه قیدار با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب، افزود: ماه رجب از ارزش و شرافت بسیار بالایی برخوردار است و بهترین فرصت برای خودسازی، توبه و بازگشت به بندگی خداست طبق روایت ماه رجب، ماه امیرالمؤمنین(ع)، ماه شعبان؛ ماه رسول خدا(ص) و ماه رمضان؛ ماه خداست، پس وقتی این سه در کنار هم قرار می گیرد بدین معناست که دروازه بندگی خدا از امام علی(ع) به رسول اکرم(ص) و از رسول اکرم(ص) به خدا منتهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ماه رجب، مقدمه شعبان و رمضان است. آمادگی برای ماه رمضان و شعبان باید از این ماه حاصل شود. اگر حقیقت ماه رجب درک نشود، ورود به ماه شعبان و ماه مبارک رمضان مشکل است؛ بنابراین باید از مدخل ولایت حضرت امیر(ع) وارد شد.

موسوی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ابتدای سال در حرم رضوی، افزود: بیانات ابتدای سال رهبر معظم انقلاب اسلامی در حرم مطهر رضوی شامل مهم‏ترین و محوری و کلیدی ترین مسائل کشور و توصیه ‏های مهم ایشان به همه مردم و مسؤولان کشور است. و در این فرمایشات به تبیین شعار سال می پردازند که امسال هم به تبیین شعار سال یعنی اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال پرداختند که بنا شد هر خطبه بخش از فرمایشات معظم له را بیان کنیم .

امام جمعه قیدار گفت: متاسفانه بعد از بیانات مقام معظم رهبری سخنرانی های حول سخنان رهبری و تکرار سخنان مقام معظم رهبری و اعلام حمایت ها و ابلاغ ها از سوی مسئولین شروع می شود و در مقام عمل کاری به آن حدی که مورد انتظار مقام معظم رهبری است صورت نمی پذیرد.

موسوی افزود: خلاصه مطالب مقام معظم رهبری این بود که مسأله اساسی و اولویت اول کشور اقتصاد است و گره اصلی مشکلات اقتصادی کشور «رکود تولید» و «بیکاری به‏خصوص بیکاری جوانان تحصیل کرده» و «مشکلات معیشتی مردم به‏ ویژه طبقات ضعیف» است.

وی ادامه داد: یکی از مسائل مهم در اقتصاد ملی مسأله اشتغال و بیکاری است. در حال حاضر حداقل دو میلیون و هفتصد هزار بیکار رسمی و تا ۵ و ۷ میلیون نفر بیکار غیر رسمی در کشور وجود دارند. وقتی این آمار را در کنار افراد بیکار شده از کار به‏واسطه رکود اقتصادی و تعطیلی واحدهای تولیدی در کشور قرار می دهیم اولین چیزی که به ذهن هر شهروندی خطورمی کند بحران بیکاری است.

امام جمعه قیدار گفت: مهم‏ترین اولویت برای حل این بحران اساسی، تکیه بر «تولید ملی و تولید داخلی» است. و آنچه برای رونق گرفتن تولید داخلی لازم است و کلید اصلی حل همه مشکلات است واگذاری کار به مدیران متدین، انقلابی، کارآمد و پرتحرک‏ است.

موسوی افزود: مدیری که رسما اعلام می ‏کند سقف توانمندی ایرانی ‏ها ساخت آبگوشت بزباش است، وزیری که از ساعت ۱۱ صبح تا ۴ بعد ازظهر در دفتر کارش حضور دارد نمی تواند مدیر انقلابی و کار آمد و پر تحرک باشد.

وی ادامه داد: نکته مهم دیگر در تقویت تولید داخلی و اشتغال این است که واردات کالاهایی که در داخل به اندازه کافی تولید می‏ شوند، مقام معظم رهبری فرمودند باید حرام شرعی و قانونی شناخته شود.

امام جمعه قیدار با بیان اینکه وارد کردن مواردی مثل کالاهای آرایشی، غذای سگ، زین اسب، دسته بیل و ماشین های لوکس و واقعا مایه شرمنده گی است، گفت: متاسفانه ما می بینیم با سیاست های نادرست، برای کارگران چینی و ترکیه و امثال این ها شغل ایجاد کردیم اما در عوض جوانان خودمان را بیکار کردیم.

موسوی به روز ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: یوم الله ۱۲ فروردن روز تجلی حکومت عدل الهی و روز تحقق وعده حق تعالی است، یوم الله ۱۲ فروردین سالروز انتخاب و تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که یاد آور به ثمر نشستن مجاهدتها و ایثارگریهای ملت مومن و انقلابی ایران اسلامی است ، ۱۲ فروردین یادآور پیروزی بزرگ مردان و زنان مجاهدیست که در سایه ایمان به خدا و صبر و مقاومت، رنجها ، شکنجه ها ، زندانها و تبعید ها را تحمل کردند و طعم شیرین یاری الهی را چشیدند.

وی ادامه داد: عزت و عظمتی که امروز ملت ایران در دنیا دارد به برکت حضور آگاهانه و ایستادگی مقتدرانه در مسیر همان رای (آری) است که ملت رشید ایران اسلامی در ۱۲ فروردین ۱۳۵۷ به جمهوری اسلامی گفت.

امام جمعه قیدار با بیان اینکه ۱۲ فروردین،روز امامت و روز فتح و ظفر ملت‏، گفت: امام خمینی در پیامی، این روز مبارک را روز امامت و روز فتح و ظفر ملت، اعلام کردند و این رفراندوم را بی ‏سابقه خواندند. در این پیام آمده بود: «من به ملت بزرگ ایران که در طول تاریخ شاهنشاهی، که با استکبار خود آنان را خفیف شمردند و بر آنان کردند آنچه کردند، صمیمانه تبریک می گویم... صبحگاه ۱۲ فروردین - که روز نخستین حکومت الله است - از بزرگ‏ترین اعیاد مذهبی و ملی ماست. ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند.

موسوی افزود: این حضور تاریخی در انتخابات ها و همه ساله در ۲۲ بهمن تکرار می شود در ۲۲بهمن ماه سال۹۵ مردم ایران با حضور هوشمندانه خود رفراندم میدانی را که حاکی از رأی آری مجدد به نظام جمهوری اسلامی و همه ارزش های متعالی بود را ویژه به نمایش گذاشتند، که مقام معظم رهبری آن را از شیرینی های سال ۹۵ بر شمردند مردم با حضور خود ثابت کردند که مصمم هستند این راه پر افتخار را با قدرت و اقتدار تمام ادامه دهند و انشاءالله شاهد تحقق وعده حضرت امام خمینی (ره) که فرمود: این انقلاب مقدمه ظهور امام عصر (عج) است باشند و پرچم انقلاب را به صاحب اصلی اش بسپارند.

وی در ادامه با اشاره به روز ۱۳ فروردین روز طبیعت، افزود: سیزدهم فروردین ماه هر سال، روز پایان جشن های نوروزی است. در این روز، مردم بنا بر سنت قدیمی، از خانه ها بیرون می آیند و به دشت و صحرا و باغ می روند تا آخرین روز عید را در طبیعت، ودر کنار سبزه و گیاه و آب روان چشمه ها و جویبارها بگذرانند.

امام جمعه قیدار گفت: آنچه در این زمینه لازم است متذکر شوم این است که اولا مواظب باشیم گرفتار خرافه نشویم اصل رفتن به طبیعت کار خوبی است اما به این عقیده که روز ۱۳ نحس است نباشد دوما ز طبیعت زیبا و آب و هوای نیکو، که استفاده می کنیم بکوشیم آن را به زباله دانی همگانی تبدیل نسازیم و ثالثا مواظب باشیم مرتکب گناه نشویم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۳۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است