Web Analytics Made Easy - Statcounter

عمکلرد بد اقتصادی دولت یازدهم بر عرصه های متفاوت و بخش های مختلف کشور تاثیر مستقیم و غیر مستقیم داشته که اهالی سینما و هنرمندان هم از این حیث بی بهره نیستند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اوایل سال گذشته بود که خبری بر روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت که حاوی گله و انتقاد اهالی سینما و هنرمندان کشور از وضعیت اقتصادی کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قشر طی نامه ای به ریاست جمهور کشورمان از خرد شدن استخوانشان زیر چرخ دهندهای معیشتی اقتصاد صحبت کردند و اظهار داشتند:جناب دکتر روحانی عزیز، گروه سینمایی ها صمیمانه از حضرتعالی خواهشمند است که به مشکلات آبروبر و ما قبل قرون وسطایی هنرمندان دردمند این کشور به صورت فوری و اورژانسی رسیدگی کنید.

در ادامه این نامه آمده بود:جناب دکتر روحانی بزرگوار، اعتقاد عمیقی داریم که شما صدای دردمندانه اکثریت قریب به اتفاق هنرمندان مظلوم این سرزمین را خواهید شنید و برای حل فوری و اورژانسی اینگونه مشکلات خانه خراب کن فکری خواهید کرد.

گروه سینمیی ها در قسمتی از این نامه که صدای ناله آن ها را فریاد می زد، یاد آور شدند: متاسفانه به دلیل شرایط وحشتناک اقتصادی و انواع و اقسام بی عدالتی ها و بی توجهی ها این قشر مظلوم و افتخارآفرین از حداقل امکانات اولیه زندگی هم محروم است.

در پایان این نامه نیز اعلام شد که این آخرین گفت و گوی ما با رئیس جمهور نیست و انگار اهالی سینما هم به دستان رئیس دولت امید، امید ندارند. بنابراین باید منتظر دیگر نامه های سینما گران در گلایه از وضعیت اقتصادی کشور باشیم.

حال و در اواخر دولت عمر دولت یازدهم و پس از انتقادات فروان به عملکرد اقتصادی دولت در ذیل به گلایه های برخی از اهالی سینما اشاره میکنیم:

آب پرور: وضعیت بد اقتصادی کشور یکی از دلایل اصلی بیکاری سینماگران است

مسعود آب پرور کارگردان سینما و تلویزیون در رابطه با مسأله بیکاری گسترده اهالی سینما گفت: وضعیت بد اقتصادی کشور یکی از دلایل اصلی بیکاری در کل جامعه و سینماگران است و زمانی که بحران اقتصادی گریبان کل کشور را گرفته قطعاً فعالان تمامی حوزه ها از جمله حوزه های فرهنگی و سینما هم از شر آن در امان نیستند

.

کارگردان فیلم سینمایی «قتل آن لاین» افزود: طی سال های اخیر بحران شدید اقتصادی درون زندگی همه ایرانی ها نفوذ کرده و تک تک مردم کشور از تأثیرات منفی آن ضربه خورده اند؛ بحران اقتصادی در کشور طی ۴ سال گذشته به اوج خود رسیده و متأسفانه حوزه فرهنگی هم که مهمترین حوزه در هر کشور و حکومتی شناخته می شود از این اتفاق بسیار لطمه خورده است.

رسول نجفیان: امیدوارم جوانان ما از بیکاری و خانه نشینی نجات پیدا کنند

رسول نجفیان هنرمند پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر کشور با تأکید بر اینکه بزرگترین مشکل امروز جامعه ما بیکاری جوانان و مسأله اقتصاد است اظهار داشت: من آروز می کنم در سال جدید ما بتوانیم شاهد یک رونق اقتصادی جدی و چشمگیر در سطح کشور باشیم و جوانان ما از بیکاری و خانه نشینی نجات پیدا کنند.

پاک سیما: شرایط بد اقتصادی کشور دلیل اصلی بیکاری سینماگران است

محمدتقی پاک سیما فیلمبردار پیشکسوت سینمای کشور افزود: زمانی که دولت ها در کشور ما عوض می شوند خیلی از حوزه ها را هم با بحران جدی روبرو می کنند و حوزه فرهنگ هم یکی از حوزه هایی است که متأسفانه با تغییر دولت ها دچار بحران می شود و یا خیلی افت می کند و یا بالعکس خیلی به آن توجه می شود که طی این سال ها ما شاهد افت آن بوده ایم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر متأسفانه همواره شرایط بسیار بد اقتصادی در سینمای کشور ما وجود داشته و اقتصاد برای سینما همیشه خشن بوده است؛ مسأله اقتصاد این روزها سرمایه اصلی سینما که روح هنری و انسانی بوده را به طور کلی از بین برده است؛ البته یکی از دلایل عمده از بین رفتن روح انسانی در سینمای کشور حضور مدیرانی است که سینمایی نیستند اما سکان مدیریت سینما را در دستان خود گرفته اند و اصلاً برایشان هیچ اهمیتی ندارد که این سینما رشد پیدا می کند و یا به سوی اضمحلال می رود؟

امینی خواه: ای کاش به سیاست های ۴-۵ سال قبل باز گردیم

مهدی امینی خواه بازیگر سینما و تلویزیون در رابطه با مسأله بیکاری گسترده اهالی سینمای کشور گفت: اقتصاد ضعیف سینما و ورود بی رویه فیلمسازان باعث بیکاری گسترده سینماگران شده است و باید هرچه سریعتر تدبیری برای این اتفاق ناخوشایند توسط مدیران سینمای کشور اندیشه شود

.

بازیگر فیلم سینمایی «احضار شدگان» افزود: متأسفانه سینمای کشور ما اقتصاد ضعیفی دارد و بی تدبیری مسئولان در کنار این مسأله بسیار مهم باعث شده تا طی سال های اخیر تعداد کثیری از هنرمندان پیشکسوت و نام آشنا خانه نشین شوند و در بیکاری مطلق به سر ببرند.

امینی خواه سپس با بیان اینکه ای کاش به سیاست های ۴-۵ سال قبل باز گردیم اظهار داشت: در بازه زمانی سال های ۸۶ تا ۹۰ آمار تولیدات در سینمای کشور، موسسه رسانه های تصویری و... بسیار بالا بود و همین باعث شده بود تا شرایط اقتصادی اهالی سینما بسیار خوب شود و همه راضی و سر کار باشند اما طی سال های اخیر سیاست گذاری های غلط آسیب جدی را به اهالی سینما وارد ساخت.

ابراهیم زاده: امروزه بیکاری در کشور ما مسأله ای همه گیر شده است

سیروس ابراهیم زاده بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر کشور در رابطه با مسأله بیکاری و مشکلات زیادی که برای اهالی فرهنگ و هنر در کشور به وجود آمده گفت: تا عدالت اجتماعی در کشور ما برقرار نمی شود نمی توانیم انتظاری برای بهبود عموم مردم و بالاخص اهالی فرهنگ و هنر داشته باشیم و امیدوارم همه ما دست در دست هم داده و تلاش کنیم تا عدالت اجتماعی در کشورمان برقرار شود

.

بازیگر فیلم سینمایی «کمال الملک افزود: متأسفانه امروزه بیکاری در کشور ما مسأله ای همه گیر شده و در تمامی اقشار و حرفه ها این مسأله وجود دارد و کسی هم به داد این معضل بسیار مهم نمی رسد اما متأسفانه وضعیت فرهنگ و هنر بسیار وخیم تر است و معضل بیکاری در آنجا بیش از سایر حرفه ها به چشم می خورد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد