Web Analytics Made Easy - Statcounter

انفجار در مقابل دو کلیسای مشهور در مصر شاید مهم‌ترین اتفاق این روزهای جهان عرب باشد، اتفاقی که با پشت‌صحنه‌هایی در سرزمین فراعنه همراه است . . .

محمد صبحی، خبرنگارخبرگزاری تسنیم، قاهره:چهل و پنج کشته و بیش از 126 زخمی آمار دو حمله تروریستی به دو کلیسا در استان‌های اسکندریه و الغربیه بود که گروه تکفیری داعش انجام داد و بلافاصله مسئولیت این دو حمله را برعهده گرفت، این تحرکات تروریستی درعمق خاک مصر سبب شد تا برخی بر ضرورت فعال‌سازی راهبرد امنیتی جدید برای مقابله با تحرکات داعش تأکید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شهروند مصری به خبرنگار تسنیم می‌گوید: همه ما مسلمانان متحد و یکپارچه هستیم و این گردباد تروریسم پایان می‌یابد و ان شاء‌الله رها می‌شویم، فقط آنچه برای ما دشوار است، این است که امنیت باید برقرار باشد و وزارت کشور مسئول حفظ امنیت است و باید به بازرسی چمدان‌ها چه مربوط به زنان و یا مردان بزنند، همچنین امنیت در کلیساها هم باید برقرار باشد، حتی کلیسا هم باید به نوبه خود به بازرسی و تامین امنیت اقدام کند.

شهروند دیگری تأکید می‌کند: من فقط یک موضوع را به شما می‌گویم، اینکه در تمام کشورهای جهان تروریسم رخ می‌دهد و فقط مختص مصر نیست، ولی شدت این عملیات کمی بیشتر بود.

اولین بار نیست که کلیساهای مسیحیان قبطی هدف قرار می‌گیرد که گروه‌های تکفیری طی برهه اخیر دست به این حملات زده‌اند، قبلا هم چندین انفجار مشابه کلیساهای دیگر را هدف قرار داد که هدف از این اقدامات تلاش برای ایجاد تنش میان مسلمانان و قبطی‌ها است که بسیاری از مصری‌ها تأکید کرده‌‌اند که این هدف آنها هرگز در سایه انسجام و به هم‌پیوستگی و پیوند میان همه مصری‌ها محقق نخواهد شد.

یک شهروند مصری به خبرنگار تسنیم می‌گوید: ما نمی‌دانیم چه چیزی باید بگوییم، این حادثه برای ما دردناک است، ولی آنها شهیدانی نزد خداوند هستند اما خانواده‌ها و اطرافیانشان محزون و اندوهگین هستند، هر لحظه یا هر عیدی ممکن است ما یاد شهدایمان را گرامی بداریم و آنها را تکریم کنیم.

در پی این دو انفجار، عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهور مصر دست به برخی تدابیر امنیتی به منظور حمایت از امنیت کشور در برابر اقدامات خرابکارانه تکفیری‌ها زد که در صدر این اقدامات، اعلام حالت فوق‌العاده به مدت سه ماه و تشکیل شورای عالی مبارزه با تروریسم بود که با واکنش مثبت محافل حزبی و سیاسی مصر روبرو شد.

تلاش برای تفرقه و دودستگی میان مردم، برگ برنده‌ای است که گروه‌های تروریستی و تکفیری در مصر در برهه اخیر پس از شکست مفتضحانه در سیناء‌ به آن متوسل شده‌اند، ولی به باور ناظران، این گروه‌ها هرگز نمی‌توانند به این هدف خود دست یابند.

انتهای پیام/.

R36355/P36461/S8,88,90,94/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۸۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟

به گزارش خبرگزاری مهر، جمهوری اسلامی ایران اخیرا در واکنش به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری تهران در دمشق حمله های ترکیبی موشکی و پهپادی گسترده‌ای را علیه اهداف معینی در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این عملیات ده‌ها پهپاد انتحاری از نوع شاهد ۱۳۱ و ۱۳۶ و موشک‌های هایپرسونیک فتاح و سجیل و خرمشهر را علیه اهداف مهمی در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد. در موج حمله های سپاه صدها پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است. آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که عملیات ترکیبی ایران به اراضی اشغالی خسارت‌های فراوانی به صهیونیست‌ها وارد کرده است.

این عملیات واکنش بسیاری از شخصیت‌ها و تحلیلگران برجسته سیاسی و فعالان رسانه‌ای را به همراه داشت.

شاشنک جوشی، سردبیر دفاعی اکونومیست

اسراییل پیشتر به آمریکایی‌ها و دولت‌های منطقه اطلاع داده که واکنش آن (تل‌آویو) اجتناب‌ناپذیر است و احتمالا به پایگاه‌های نظامی یا تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند.

البته این تحلیل درحالی است که رژیم صهیونیستی عملا از هرگونه واکنش به اقدام تنبیهی جمهوری اسلامی ایران خودداری کرد زیرا وحشت داشت که پاسخ ایران کوبنده تر و دردناک تر از قبل باشد.

جنک یوگر، یکی از تولیدکنندگان برنامه خبری یانگ تِرکس

اگر شما یک دموکرات هستید که از بوش به خاطر آوردن ما به جنگ عراق عصبانی هستید، بهتر است که بایدن را بابت وارد کردن ما به جنگی به مراتب فاجعه بارتر با ایران، تشویق نکنید. لطفاً سعی کنید حداقل کمی اصول و ثبات داشته باشید. به بایدن بگویید ما این جنگ را نمی‌خواهیم!

علی واعظ، مدیر پروژه ایران در گروه بحران

ایران ممکن است توجه جهان را از آنچه در غزه اتفاق میفتد منحرف کند اما دستاوردهای قدرت نرم این حمله برای ایران در جهان اسلام را دست کم نگیرید.

سوال این است که آیا ایران از انزوای اسرائیل سود بیشتری می‌برد یا از محبوبیت خود؟

مایراو زونسن، کارشناس گروه بحران

محتمل‌ترین راه برای جلوگیری از همه درگیری ها، دستیابی به آتش‌بس است.

سینا طوسی، کارشناس اندیشکده مرکز سیاست بین‌الملل

تصور می‌کنم رسانه‌ها و مقامات آمریکایی با استفاده از عباراتی همچون «۹۹٪ رهگیری» یا «فقط اصابت ترکش» - تأثیر حمله‌ها را کم‌اهمیت جلوه می‌دهند که نشان دهنده تمایل به جلوگیری از تشدید تنش است. آنها با به حداقل رساندن شدت حمله ها، ترجیح می‌دهند تا از حمله متقابل بزرگ اسراییل اجتناب کنند.

تامی ویتور، کارمند سابق دفتر اوباما

این دیوانه‌ها سخت می‌خواهند که ما را وارد جنگ مستقیم با ایران کنند. این بی‌رحمانه و احمقانه است و آن چیزی نیست که رای دهندگان در این کشور واقعاً می‌خواهند.

کد خبر 6077751

دیگر خبرها

  • حمله حزب‌الله لبنان به ساختمان محل استقرار نظامیان صهیونیست
  • جزئیات حمله موشکی حزب‌الله به سرزمین‌های اشغالی
  • حمله حزب‌الله لبنان به مقر فرماندهی ارتش صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی
  • حمله ترکیبی حزب‌الله لبنان به مقر فرماندهی ارتش صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی
  • تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • بلینکن بار دیگر به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند
  • ببینید | عملیات ضد صهیونیستی در سرزمین‌ های اشغالی فلسطین
  • عملیات ضد صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی