Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج-مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تلفن گویای ۱۵۵۹ جهاد کشاورزی استان آغاز به کار کرده است .

به گزارش خبرنگار مهر، علی علیرضانژاد ظهر دوشنبهجمع خبرنگاران افزود: همزمان با سایر استان‌های کشور سامانه ۱۵۵۹ با هدف ارائه خدمات بهتر و بیشتر به کشاورزان و افزایش اطلاعات فنی، زراعی و باغی و همچنین افزایش دقت در تصمیم‌گیری این قشر زحمت‌کش شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضانژاد با اشاره به ویژگی های این سامانه تصریح کرد: ارائه خدمات هواشناسی کشاورزی و توصیه‌های فنی متناسب با وضعیت جوی، آزمایش خاک، آب و گیاه با تخفیف ۴۰ درصدی، توصیه هایی در رابطه با کود، ارتباط با کارشناسان مجرب، آموزش و مشاوره به کشاورزان و کارگزاران، تحویل نهاده در محل مورد نظر کشاورزان و خدمات بعد از فروش به آن‌ها از اهداف این سامانه است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی استان گفت: سبد کودی این شرکت علاوه بر کود های اصلی شامل کودهای آلی و ریزمغذی ها است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۲۰ نوع کود به کشاورزان تحویل داده می شود.

علیرضانژاد ابراز امیدواری کرد که راه‌اندازی سامانه ۱۵۵۹ موجب خدمات بهتر و نهایتا رضایت کشاورزان شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین

به گزارش قدس خراسان، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت: که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالاً سرقت باطری توسط این نرم‌افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
سید مرتضی میرزایی افزود: ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با ردیابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت: ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم‌افزار متصل شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • آغاز گرده افشانی در نخلستان‌های بم
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد