Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحرانی بودن اوضاع کشور امری است که بر همه دوستداران ایران و نظام مشخص گشته و در صورتی که بحران های اقتصادی و معیشتی کنترل نشوند، کشور لاجرم به سمت بحران امنیتی پیش خواهد رفت. مقابله با چنین بحرانی تنها از عهده قالیباف به واسطه کارنامه درخشانش در مدیریت بحران‌ها برمی‌آید

سرویس سیاسی فردا:با توجه به وجود شرایط کنونی ایران، اصولگرایان در نقطه حساس تاریخی قرار دارند تا رسالت و وظیفه اصلی خود را در تاریخ جمهوری اسلامی برای بازگرداندن ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی در کنار رونق بخشیدن به آبادانی و اقتصاد ایران به انجام رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این زمینه معرفی نامزدی کارآمد و توانمند که قادر به حل مشکلات عدیده اقتصادی، معیشتی، عمرانی و... باشد، وظیفه ای بس سنگین بر دوش مدعیان جریان انقلاب قرار داده است. بر همین اساس دوستداران انقلاب با دلی صاف و بدون پیش داوری ها و تبلیغات مسموم بخوانند:
۱-بحراني بودن شرايط اقتصادي كشور
بحرانی بودن اوضاع کشور امری است که بر همه دوستداران ایران و نظام مشخص گشته و براساس نظرات کارشناسان اقتصادی و سیاسی، در صورتی که بحران های اقتصادی و معیشتی کنترل نشوند، کشور لاجرم به سمت بحران امنیتی پیش خواهد رفت. حسن روحانی برخلاف تمامی تبلیغات و وعده هایش، نتوانست کشور را از چاله رکود اقتصادی خارج کند و متاسفانه آن را به چاه رکود انداخت. چاهی که دهها هزار کارگاه و کارخانه کوچک و بزرگ تعطیل شدند و صدها هزار کارگر نیز بیکار. بحران اقتصادی بدون شک منجر به افزایش معضلات اجتماعی در جمهوری اسلامی شده است. وجود 11 میلیون حاشیه نشین، 3 و نیم میلیون بیکار، دو میلیون معتاد، سه میلیون زن سرپرست خانوار، افزایش طلاق، کودکان کار و زنان خیابانی، بخشی از آسیب های اجتماعی منتج از مشکلات اقتصادی هستند. این آمارها براساس گزارشی هستند که وزیر کشور در خرداد 95 به مجلس ارائه داده و باید اذعان کرد میزان اعداد و ارقام در عالم واقعیت بیشتر از این حرف هاست.
۲-بحراني كه مرد عمل مي خواهد
از این رو و در چنین شرایط حساسی سپردن سکان اجرایی کشور دست فردی که تواناییش در تمامی عرصه ها به اثبات رسیده امری معقول و حتی می توان گفت ضروری است. ضروری از آن باب که منافع ملی و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایجاب می کند تا نقاط ضعف کشور در حوزه اقتصادی، معیشتی، اجتماعی و فرهنگی از بین رفته و مانع سواستفاده دشمنان از این نقاط شد. دشمنی که در زمان تحریم ها حتی از تحریم دارویی ایران نیز ابایی نداشتند. برهمین اساس سخن از نیاز به مدیران انقلابی و کارآمد نیز به خاطر احساس نیاز کشور در موقعیت حساس کنونی به خروج از بحران و قرار گرفتن در مسیر پیشرفت است.
۳-قاليباف؛ مردی برای تمامی فصول
به هر روی در حال حاضر در ایران، نیروهای انقلابی متخصص، متدین، کارآمد و قوی وجود دارند که می توانند گره گشای مشکلات باشند. اما در این میان محمدباقر قالیباف را می توان کسی دانست که دارای وجوه مختلف توانمندی است و این سخن براساس واقعیاتی به اثبات رسیده است. حضور وی در هر جایگاهی باعث تحول و توسعه آن مجموعه شده است. همین توانمندی است که رهبر معظم انقلاب از وی در سمت های فرماندهی نيروي هوايي سپاه و نیروی انتظامی استفاده کرد و ورود وی به شهرداری تهران نیز باعث ورود نگرش مدیریت جهادی به مجموعه فشل و کند شهرداری تهران شد. برای یک مورد، حضور وی در یک قرارگاه مهم توانست تحولات عظیمی در عرض چندسال برجای گذارد. درسال 1373 مسئولیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) راپذیرفت. پروژه‌هایی همچون راه آهن 165 کیلومتری مشهد- سرخس که ایران افغانستان، آذربایجان ،قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، پاکستان و ترکیه را به هم وصل می‌کند، گازرسانی به 5 استان مرکزی وغربی، ساخت سازه عظیم دریایی خلیج فارس و سد بزرگ کرخه از جمله توفیقات قرارگاه خاتم‌الانبیاء در دوره مدیریت قالیباف است.
۴-برند مديريت انقلابي - جهادي با نام قاليباف گره خورده است
توانایی مدیریت بحران ها، هماهنگی با سایر بخش های مدیریتی کشور، کارآمدی، سرعت در حل مشکلات، به کار بردن ابتکارات نوین در طرح ها، چند وجهی بودن مدیریت، چابک بودن، حضور میدانی در بحران ها و ... همه از ابعاد شخصیت کاری قالیباف هستند که توانسته برند مدیریت انقلابی – جهادی را به یک شاخصه مهم در کشور تبدیل سازد.
۵- قاليباف امتحان كارآمدي خود را پس داده است
مدیریت بر یک چهارم جمعیت کشور در 12 سال نشان می دهد، قالیباف توان و قدرت لازم را برای تصدی مدیریت کشور در اختیار دارد. تمرکز بیشتر امکانات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی در پایتخت، این شهر را به مثابه مدل متوسطی از کشور ساخته که مدیریت آن در بیش از یک دهه، نشان دهنده وجود توانمندی و کارآمدی پایدار و باثبات است. تفاوت های زیرساختی و کلانی که تهران سال 84 با 96 کرده را می توان به وضوح دید. تکمیل شبکه بزرگراهی به طول 550 کیلومتر، تکمیل شبکه مترو تا 300 کیلومتر، احداث ابرپروژه هایی مانند تونل توحید، صدر – نیایش، دریاچه شهدای خلیج فارس، برج میلاد در کنار احداث 2200 بوستان و پارک، تکمیل پیادروسازی، افزایش سرانه فضای سبز به 17 متر برای هر نفر، بیش از 750 زمین ورزشی، فروشگاه های شهروند، میادین میوه و تره بار و ...تنها بخشی از اقدامات عمرانی دوران مدیریت قالیباف در شهرداری بوده است. باید اذعان کرد تنها در یک مورد مشخص پیش از شروع دوران قالیباف، تنها 65 کیلومتر خط مترو در تهران وجود داشت که از سال 68 احداث آن شروع شده بود و 35 کیلومتر آن نیز مربوط به خط مترو 5 یعنی فاصله تهران و کرج بود که بر روی زمین قرار داشت. پیشرفت خارق العاد شبکه حمل و نقل عمومی تهران باعث شد تا در سال 2011، تهران در میان کلانشهرهای جهان در بین 4 شهر برتر در این زمینه قرار گیرد. همچنین در همان سال و در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهرها و پایتختهای جهان)، تهران ازبین 162 کلانشهردنیا به عنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیرقرارگرفت.

۶-تخصص قالیباف در تمامی عرصه های کلان
اما مدیریت قالیباف تنها مختص بحث های عمرانی و زیرساختی نیست. در بخش های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی انتظامی، مدیریت وی به اثبات رسیده است. حضور چند ساله وی در نیروی انتظامی نه تنها به اذعان کارشناسان بلکه براساس اظهارات شهروندان ایرانی، یک دوره موفق و کاملا محسوس در زمینه پیشرفت و توسعه این نیرو بود. چهره نیرو انتظامی کاملا بازسازی شد و از حالت خشک و نظامی به یک جایگاه اجتماعی مترقی نائل شد. نوسازی کامل تجهیزات از جمله اتومبیل ها، راه اندازی شماره 110، رسیدگی به پرسنل، استخدام بانوان در نیروي انتظامی، تاسیس بانک قوامین، افزایش ارتباطات و مبادلات با کشورهای خارجی تنها بخشی از تحولی بود که قالیباف در نیروی انتظامی ایجاد کرد. ولی باید به نکته اساسی در این زمینه اشاره کرد، سپردن سکان نیروی انتظامی به قالیباف توسط مقام معظم رهبری براساس شناختی بود که از وی در جبهه و جنگ و سپس نیروی هوایی سپاه وجود داشت. او در سن 18 سالگی فرماندهی یک لشکر را در جنگ تحمیلی برعهده داشت و ازقضا یکی از فرماندهان موفق در آن سن کم بود. یکی از دیگر ویژگی های این شخصیت، عزم و اراده قوی برای پیشرفت است. به نحوی که توانست به درجه خلبانی نیز نائل آید و یکی از مقاماتی است که در چند رشته تخصص کامل دارد. علاوه بر مسئولیت مدیریت شهری، قالیباف یک استاد دانشگاه در رشته جغرافیای سیاسی است که در دانشگاه تهران تدریس می کند.
۷- عملکرد فوق العاده قالیباف در حوزه فرهنگی و اجتماعی
- یکی از شاخصه های اصلی محمدباقر قالیباف، توجه ویژه به حوزه های اجتماعی و فرهنگی است. وی در هر پستی که قرار گرفته این حوزه ها نیز همپای مباحث عمرانی و اقتصادی رشد داشته اند. تعداد فرهنگ سراهای تهران به حدی است که هر شهروندی در هر نقطه تهران می تواند به راحتی در محلات خود به آن دسترسی داشته باشد. افزایش تعداد سالن های سینما و تئاتر و همچن احداث پردیس های نمایشی، پایتخت را به استقلال کامل در این زمینه رسانده است. افزون بر این، احداث نمایشگاه شهر آفتاب، زیرساخت مجهزی را برای برگزاری نمایشگاهای کتاب و ... مهیا ساخته است.
۸- توجه ویژه قالیباف به جوانان و بانوان
توجه به جوانان و بانوان سبب شده تا تیم مدیریتی قالیباف یکی از چابکترین، جوانترین و متخصص ترین افراد باشند. نگاهی به معاونین شهردار نشان می دهد که برخی از آنان از نخبه های علمی کشور هستند که علی رغم جوان بودن از تجربه و تخصص بالایی برخوردارند. از سوی دیگر استفاده از توان بانوان در شهرداری به نحو چشمگیری افزایش یافته و در عین حالی که مناسبات اجتماعی و اسلامی در ادارات شهرداری برای بانوان رعایت می شود، میزان اشتغال آنها نیز بسیار بالاست.

۹-نگاه آینده نگرانه و جامع در مبارزه با آسیب های اجتماعی-در زمینه مبارزه با آسیب های اجتماعی، شهرداری تهران در دوره اخیر توانسته یکی از به روز ترین و کارآمدترین روش های شناسایی و درمان این آسیب ها را در کشور پیاده سازد. تاسیس مراکز بهاران، مددسراها، کارگارهای آموزش کار به زنان سرپرست خانوار و معتادان رهایافته، تامین نیازهای خانوادهای بی بضاعت... بخشی از اقداماتی است که در دوره مدیریت قالیباف صورت گرفته است که پیش از این بی سابقه بود. هزاران معتاد متجاهر در سطح شهر وجود داشتند که با ایجاد مراکز بهاران و نگهداری معتاد و بازپروری آنها، اینک در سطح شهر تهران چهره چنین معتادانی کمتر دیده می شود و انگشت شمار شده است. در کارگارهای آموزش شغل، بسیاری از زنان سرپرست خانوار برای کسب درآمد توانمند شده اند. به همین ترتیب، باید اذعان کرد دغدغه قالیباف در برخورد با آسیب های اجتماعی بالا بوده هرچند شکل گیری چنین آسیب های منتج از مشکلات اقتصادی در طول سالیان اخیر بوده است.

۱۰- ایجاد دهها هزار فرصت شغلی در شرایط تحریم و رکود
-هرچند یکی از وظایف شهرداری ها ایجاد اشتغال نیست ولی به خاطر وجود هزاران بیکار در سطح شهر تهران، شهرداری پایتخت در راستای برنامه های اشتغالزایی، علاوه بر ایجاد دهها هزار شغل به صورت مستقیم، موقعیت هایی را به وجود آورده که به صورت غیرمستقیم، شهروندان صاحب شغل و درآمد شده اند. توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و معتادان رها یافته، تنها بخشی از روش های غیرمستقیم ایجاد شغل بوده اما در طول بیش از یک دهه اخیر، تهران به شکل یک کارگاه بزرگی درآمده که در هر نقطه ای از آن پروژه های زیرساختی در حال احداث اند. در بخش مترو و واگن سازی 80 هزار شغل به صورت مستقیم و 800 هزار شغل به طور غیرمستقیم ایجاد شده است. حال این تعداد را در پروژه های بزرگ دیگر نیز، می توان مشاهده کرد اما این بخش عظیمی از اشتغال زایی در شهرداري در شرایطی به دست آمده که کشور در شرایط تحریم قرار داشت و بسیاری از بخش های عمرانی درکشور تعطیل یا نیمه تعطیل بودند. مقامات دولتی به بهانه تحریم ها بسیاری از پروژه ها را تعطیل و کارگران زیادی نیز بیکار شدند. در حالیکه در شهر تهران کاملا برعکس شاهد توسعه و اشتغال زایی بودیم. ابرپروژه های پایتخت در زمان تحریم به بهره برداری رسیدند و این نشان از کارآمدی و توانمندی قالیباف در حل مشکلات و ادامه آبادانی در زمان بحران هاست.
۱۱-عزم جدی و قاطع در مبارزه با فساد اداري و مالي
- اما در زمینه حاشیه هایی که گریبان گیر مدیریت شهری در این سال ها بوده ،منتقدانی با تمسک به وجود فساد در شهرداری، قالیباف را متهم به عدم عزم جهت مبارزه با فساد می کنند، این در حالیست که پاسخ به این شبهه در خود سوال نهفته است. وجود فساد اداری - مالی در ادارات و سازمان های کشور امری است که متاسفانه به ویژگی عادی این سیستم معیوب و قدیمی تبدیل شده است. فساد سیستماتیک، اصطلاحی است که کارشناسان برای چنین نظامی بهره می برند. حتی مقام معظم رهبری نیز در بیانات خود به این موضوع اشاره كرده اند. شهرداری ها یکی از سازمان هایی هستند که جنبه عمومی دارند و با خیل عظیمی از شهروندان به عنوان ارباب رجوع روبه رو هستند، برهمین اساس احتمال شکل گیری فساد از سوی متصدیان بسیار است. از همین رو صحبت از فساد در شهرداری مرتبط به ادامه همان سیستم معیوبی است که فساد سیستمیک را منجر می شود. با این وجود در شهرداری تهران علی رغم تمامی تبلیغات، تنها بحث مربوط به تخلفات است و نه فساد سیستمی که کلونی هایی از مافیا در آن شکل گرفته باشند.
در طول دوره 12 ساله مدیریت قالیباف حتی یک مورد فساد سیستمی نیز وجود نداشته و این نشان دهنده سلامت مالی و اداری در میان بخش مدیران ارشد شهرداری است. اما در دوران گذشته به خاطر فساد مالی و سیستمی در شهرداری، غلامحسین کرباسچی شهردار وقت تهران دستگیر و محاکمه و محکوم به زندان شد. شبهه ای نیز که درباره موضوع واگذاری املاک وجود داشت به اذعان مقامات ارشد قضایی مربوط به تخلفاتی انگشت شمار بوده که در زمینه واگذاری هزاران واحد مسکونی به کارمندان شهرداری صورت گرفته و شخص قالیباف با دعوت از بازرسان قضایی دست آنها را برای برخورد با این تخلفات باز گذاشت و سایر اطلاعات و اسناد را در اختیارشان قرار داد.این موضوع مهمي است که عزم جدی برای برخورد با فساد و تخلف در مدیریت شهر وجود داشته است. رفتاری که قالیباف در مواجهه با این موضوع کرد، تقریبا بی سابقه بود، در موضوع حقوق های نجومی تا به امروز مقامات قضایی موفق نشدند تا دولت را مجاب به تشکیل پرونده و بررسی های قضایی کنند. حقوق هایی که رهبر انقلاب آن را مبارزه با ارزش های انقلاب خواندند ولی هیچ برخورد جدی از سوی دولت با آن صورت نگرفت! شهرداری تهران برخلاف اخبار و گزارش های تخریبی «مدیریت شیشه ای» را پیاده کرد و تنها با رجوع به سایت این سازمان می توان اطلاعات کاملی از تبادلات مالی، مناقصات، پیمانکاران و ... را کسب کرد و هر بخش و معاونت در شهرداری در این سایت اطلاعات مالی و برنامه ای خود را ارائه می دهد.
علاوه بر این سازمان های بازرسی چه در درون شهرداری و چه از سوی مراجع قضایی بیشترین نظارت ها را بر این سازمان داشته و براساس گزارش سازمان های بازرسی میزان تخلفات در سال های اخیر در شهرداری بسیار کاهش داشته است. سوابق قالیباف در جایگاه های مختلف نیز ثابت می کند، عزم و اراده جدی در او برای برخورد با فساد وجود دارد. وی درسال 1383 به عنوان نماینده رئیسجمهور وقت و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد و در این دوره بود که قاچاق سیگار تقریبا ازبین رفت و چنداسکله که برای قاچاق کالا استفاده می‌شد، کشف شد. قالیباف همچنین دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالاوارز را راه‌اندازی کرد و پرونده‌های مهمی همچون فرودگاه پیام و قاچاق خودرو در این دادگاه بررسی شد.
۱۲-ایجاد سازوکارهای دیپلماسی فعال و سياست خارجي مبتني بر هزينه - فايده
در سیاست خارجی و دیپلماسی با وجود آنکه محمدباقر قالیباف در مناصبی فعالیت داشته که به طور معمول کمتر با سیاست خارجی سروکار دارند، اما به خاطر رویکرد جهان بینی اش در نهادهايي كه مسئوليت داشته بخش دیپلماسی بسیار فعالي داشته است. در نیروی انتظامی همکاری با پلیس بین الملل به نحو چشمگیری افزایش یافت و کنفرانس ها و نشست های متعددی با سازمان های پلیس کشورهای خارجی برگزار می شد. افزایش تبادلات و بهره گیری از تجربیات خوب بخش های انتظامی کشورهای خارجی از همین راه میسر شد. اما باید گفت «دیپلماسی شهری» در ایران برای اولین بار در شهرداری تهران پیاده شد. شهرداری ها در پایتخت ها و کلانشهرهای مهم جهان به عنوان حکمرانی های محلی در نظر گرفته می شوند که دارای این توانایی هستند که می توانند با شهرهای دیگر جهان وارد روابط خارجی شوند. قالیباف با فعالسازی این بخش در شهرداری توانست سیاست خارجی شهرها را به الگویی در ایران تبدیل کند و برخی از شهرهاي مهم مانند مشهد با الگوگیری از آن روابطی را با شهرهای جهان برقرار کرده اند.
خواهرخوانده های تهران در این دوره به نحو چشمگیری افزایش یافته اند. اجلاس شهرداران جهان در پایتخت ایران برگزار شد و قالیباف نیز به عنوان یکی از شهرداران موفق جهان برگزیده شد. در سا ل2008، شهردار تهران یکی از 10 شهردار موفق جهان شد که این موفقیت برای اولین بار در کشور ایران صورت پذیرفته است.
بنابراین توسعه سیاست خارجی و کسب پرستیژ بین المللی برای تهران، موضوعی است که در دوره قالیباف پیاده شده و این بیانگر وجود استعداد بالای دیپلماسی فعال در اوست. از این رو برای فعالسازی دیپلماسی اقتصادی که یکی از نیازهای اصلی کشور برای افزایش صادرات و بازارهای جدید برای کالاهای تولیدی داخل است، استعداد بالای قالیباف در نگاه هزینه و فایده در سیاست خارجی می تواند کارساز باشد. وی ثابت کرده که سیاست خارجی و دیپلماسی در هر دستگاهی نیاز است و می تواند گره گشای برخی از مشکلات باشد.در دوران رکود اقتصادی در صورتیکه دیپلماسی اقتصادی به جای دیپلماسی التماسی، جایگزین شود، مبادلات اقتصادی افزایش قابل توجهی خواهد یافت و بخش تولیدی ایران نیز در نهایت تحرکی خواهد یافت و باعث ارتقای کیفیت تولیدات برای صادرات خواهد شد.
۱۳-دارا بودن پایگاه در میان سایر اقشار و طبقات جامعه
پایگاه رای قالیباف یک پایگاه متکثر و قابل توجهی است. این خصیصه حتی به اذعان فعالین سیاسی اصلاح طلب او را به یکی از بخت های کسب رای بالا در صورت وجود برنامه مدون و اجماع بر وی در میان نیروهای انقلاب و اصولگرا مبدل كرده است. او حتی در میان برخی از شهروندان که گرایش به اصلاح طلبان دارند نیز سبد رای دارد. امری که تعدادی از اصولگرایان را به این اشتباه محاسباتی انداخته بود که نمی توان قالیباف را اصولگرا دانست! اما برخلاف این ادعا، وی دارای توانایی جذب آرا از میان سایر اقشار جامعه است. اقشاری که ممکن است در میان طبقات متوسط، پایین و بالای جامعه قرار داشته باشند. این در حالیست که نامزدهای احتمالی و شناخته شده اصولگرا در انتخابات پیش رو از این توانایی برخوردار نیستند و تنها باید امیدوار به حذب آرای نیروهای انقلاب باشند. جذب آرای اقشار خاکستری یکی از معیاری اصلی پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری است که موفقیت را تا حدود زیادی تضمین می کند. این توانایی قالیباف نیز نه به خاطر شعارهای ساختارشکن بلکه به دلیل کارآمدی و توانمندیش در توسعه، نوسازی و آبادانی است و در حال حاضر نیز نیاز کشور به چنین سیستم مدیریتی کارآمد است که این ویژگی نمی تواند از نظر اقشار خاکستری که بیشتر در میان طبقه متوسط هستند به دور بماند، چرا که این طبقه نیز در نتیجه مدیریت ضعیف دولت کنونی تحت فشار شدید اقتصادی قرار گرفته است.
۱۴- پتانسيل بالا در راي آوري و اثبات آن در دو دوره انتخابات
- حضور در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال 84 و 92، معیاری قوی برای اثبات توانایی کسب پیروزی توسط قالیباف است. او در سال 84 در حالی وارد انتخابات شد که از نیروی انتظامی به رقابت ها گام گذاشت و با وجود آنکه تا حدودی ناشناخته بود و تبلیغات مسموم شدیدی از سوی اصلاح طلبان درباره نظامی بودنش صورت گرفت، بیش از 4 میلیون رای جذب کرد و بالاتر از مصطفی معین، علی لاریجانی و مهرعلیزاده قرار گرفت. در آن انتخابات اختلاف آرا بسیار کم بود و محمود احمدی نژاد با رای بالای 5 میلیون توانست به دور دوم و رقابت با هاشمی رفسنجانی راه یابد. از این رو در صورتیکه تنها علی لاریجانی که در

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر گرگان با انتقاد از ترسیم زمان‌بندی نامشخص برای اتمام پروژه شهربازی این شهر گفت: بی‌برنامگی شهرداری در این پروژه سبب تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان شده است.

محمدرضا عجم، در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: کم‌کاری‌ها و معطلی‌ها در انجام تعهدات سبب شده تا شهرداری گرگان تاکنون متحمل خسارت ۲۰۰ میلیاردی تعدیل در پروژه شهربازی مدرن شود که بخش اصلی این خسران ناشی از بی برنامگی رخ داده است.

وی ادامه داد: مردم چقدر این بی برنامگی‌ها را تحمل کنند تا الان در چند نوبت وعده اتمام و بهره برداری از این پروزه را به شهروندان داده اند که هیچ‌یک رنگ واقعیت به خود نگرفت.

عجم به بخشی از خلف وعده‌های مدیران شهرداری اشاره کرد و گفت: از چند ماه قبل وعده راه‌اندازی اتوبوس دو طبقه گردشگری را داده اند؛ ابتدا قرار بود در ۲۲ بهمن شاهد تحویل و آغاز به کار این اتوبوس باشیم؛ سپس به عید نوروز موکول شد، ولی هنوز این اتوبوس تحویل نشده است.

عجم گفت: از چند ماه قبل، وعده بهسازی و مرمت قلعه خندان داده شد و خیلی از شهروندان در انتظار بودند تا این بنای ارزشمند شهری ساماندهی و مورد استفاده گردشگران و بومیان قرار بگیرد که این امر هم محقق نشد.

عضو شورای شهر گرگان گفت: قرار بر کف سازی و دیواره سازی در بافت تاریخی و قدیم شهر گرگان بود که تاکنون از زمان پایان این فرآیند خبری نیست.


عجم گفت: هر چند با همت کارکنان شهرداری و اعضای شورای شهر توفیقاتی حاصل شده است، اما نبود برنامه به شهر آسیب زده است، مسئله محوری و برنامه محوری در مدیریت شهری به چشم‌های خورد.


وی گفت: در اواخر سال گذشته لایحه‌ای با عنوان واگذاری اتوبوس‌های شهرداری به بخش‌خصوصی به صحن پارلمان شهری ارائه شد که با تلاش اعضای شورا این فرآیند متوقف شد.


وی ادامه داد: در صورت واگذاری اتوبوس‌های شهرداری به بخش خصوصی شهرداری گرگان چند صد میلیارد تومان متضرر می‌شد که با درایت نمایندگان مردم در شورای شهر گرگان جلوی این خسارت بزرگ گرفته شد.

عجم به ضرورت ترسیم منابع پایدار در آمدی برای شهرداری گرگان گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد‌های شهرداری از محل صدور پروانه و جرائم کمیسیون ماده ۱۰۰ تامین می‌شود که باید در این خصوص چاره اندیشی کنیم.

دیگر خبرها

  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • عملیات وعده صادق نماد صلابت هر ایرانی
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند