Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «هدانا»
2024-04-28@23:29:18 GMT

زباله دزدها، تهدید کنندگان سلامت جامعه

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۲۴۰۶۶

زباله دزدها، تهدید کنندگان سلامت جامعه

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ یکی از دستور کارهای اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه به ریاست معاون سیاسی و امنیتی استاندار موضوع پسماندهای بیمارستانی بود که معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در این باره افزود: تمام بیمارستان های استان مجهز به دستگاه بی خطر سازی زباله شده اند و تمام زباله های عفونی در استان بی خطر می شود و سپس به محل دفن منتقل می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته دکتر شکیبا، 40 میلیارد ریال برای خریداری دستگاه های بی خطرسازی زباله های عفونی در استان هزینه شده است.
او گفت که دانشگاه علوم پزشکی وظایف خود را در ارتباط با زباله های عفونی و غیرعفونی به صورت قانونی انجام می دهد اما مشکل زمانی بروز می کند که زباله به محل دفن منتقل می گردد چرا که آنجا زباله دزدهایی کمین کرده اند و زباله ها را با خود می برند.
وی دفن زباله ها را یکی از اشکالات در این چرخه دانست و افزود: مکان دفن که بالاتر از سراب قنبر و در شمال شهر کرمانشاه واقع شده، نامناسب است و برخی افراد نیز آنجا چادر زده اند و به محض تخلیه زباله آن را با خود می برند.
وی گفت اگرچه این زباله ها غیرعفونی هستند و بی خطرسازی شده اند اما بردن آن توسط زباله دزدها منجر به بروز بیماری در سطح جامعه می شود و به تازگی تصاویری و فیلم هایی از این مکان تهیه شده و در فضای مجازی انتشار یافته که منجر به نگرانی مردم شده است.
او پیشنهاد داد که شهرداری زباله را از بیمارستان تحویل بگیرد و آن را دفن نماید تا از بروز مشکلاتی در این پروسه جلوگیری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه 2 شرکت بخش خصوصی در شهر کرمانشاه اقدام به جمع آوری زباله های بیمارستانی و انتقال آن به محل دفن می کردند، گفت: این 2 شرکت با وجود تذکرات و اخطارهای فراوان در این زمینه تخلف می کردند و زباله ها را براساس قوانین و ضوابط جمع آوری و دفن نمی کردند که از ادامه فعالیت آنها جلوگیری کردیم.

**مکان دفن زباله در کرمانشاه محصور شود
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه 13 بیمارستان استان به دستگاه های بی خطرسازی زباله مجهز شده است، گفت: در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی اقدام های مناسبی انجام داده اما مشکل اصلی مکان نامناسب دفن زباله در شهر است.
غلامحسین کاظمی، پیشنهاد داد که مکان دفن زباله در کرمانشاه محصور شود تا افراد به راحتی نتوانند در این محیط تردد نمایند.
او همچنین از اینکه برخی بیمارستان ها اجازه ورود ماموران محیط زیست به منظور بررسی فعالیت های بی خطرسازی زباله ها را ندادند، انتقاد کرد و گفت: محیط زیست به عنوان دستگاه ناظر براساس قانون می تواند بر فعالیت دستگاه ها نظارت کند.
وی یادآور شد که قرار است در کارگروه پسماند استان برای محل دفن زباله های شهر کرمانشاه، سایت ویژه مورد بررسی قرار گیرد.
نماینده شهرداری کرمانشاه نیز در این جلسه گفت که سایت ویژه برای زباله های عادی شهر کرمانشاه به زودی ایجاد می شود و این نوع زباله ها دیگر در سراب قنبر دفن نمی شود.
استان کرمانشاه حدود 2 میلیون نفر جمعیت دارد که یک میلیون نفر از این جمعیت در کلان شهر کرمانشاه مرکز استان ساکن هستند.
در کلان شهر کرمانشاه روزانه حدود 650 تن زباله تولید می شود.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران

  ایوب کرد تمینی  بیان کرد: در واپسین روزهای هفته سلامت کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت سیب و سوران جهت برپایی ایستگاه سلامت برای کارکنان و ارباب رجویان بانک ملی شهر سوران با هدف توانمندسازی مردم درخصوص حفظ و ارتقاء سلامت خود اقدام کردند.
 
وی افزود: شاخص سواد سلامت به‌عنوان یکی از عوامل مهم اجتماعی مؤثر بر سلامت است و آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسؤلیت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت در امر خود مراقبتی فردی و سازمانی، با تحقق رویکرد جامعه و انسان سالم صورت خواهد گرفت.
 
زیبا اربابی کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت در این رابطه گفت: افزایش آگاهی و مسئولیت‌پذیری افراد جامعه با استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و رسانه‌ای بر بخش سلامت باید هدفمند باشد و لازم است که مردم به‌عنوان منابع اصلی سلامت، در حوزه خود مراقبتی توانمند شده و کنترل بیشتری بر سلامت خود، خانواده و جامعه داشته باشند.
 
 وی تأکید کرد: اطلاع‌رسانی در حوزه سلامت، یک امر مستمر است و صرفاً مناسبتی و در هفته سلامت نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • همایش پیاده روی گرامیداشت هفته سلامت درسلماس
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن