Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پنجمین روز از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با توجه به اینکه روزهای ابتدایی هفته را سپری می‌کرد اما با استقبال خوبی روبرو بود. به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با توجه به اینکه روزهای ابتدایی هفته را سپری می‌کرد اما با استقبال خوبی روبرو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله اخبار و حواشی روز نمایشگاه می‌توان به حضور غلامعلی حدادعادل در این نمایشگاه اشاره کرد. به این صورت که آیین رونمایی "دانشنامه زبان و ادب فارسی"، با حضور رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مدیر گروه فرهنگ‌نویسی و علی اشرف صادقی، اسماعیل سعادت و کامران فانی اعضای پیوسته فرهنگستان در سرای اهل قلم برگزار شد.غلامعلی حداد عادل در این نشست با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه، فرصتی مغتنم برای اهل علم و فرهنگ است تا یکدیگر را ببینند و تبادل نظر کنند، گفت: در این نمایشگاه ده‌ها جلسه در انواع رشته‌های علمی برگزار می‌شود و می‌توان گفت این نمایشگاه یک جشنواره‌ی فرهنگی است. از دیگر اتفاقات روز پنجم می‌توان به حضور و وارسی رئیس نمایشگاه از غرفه‌ها اشاره کرد. وی با حضور در بخش‌های مختلف نمایشگاه با صاحبان غرفه به گفت و گو نشست. وی در این دیدار از غرفه‌های انتشارات تیسا، ترانه، تراوا، تک درخت، تمدن ایرانی، تیمشه، پدافند هوایی قرارگاه خاتم الانبیا، قومس، فرهنگ اسلامی، مرکز نشر هاجر، نشر قطره، نگاه، نیلوفر، دارالحدیث، غرفه مشترک انتشارات ساناز و ساینا، آوای قرآن، هیرمند، شاهد، چشمه، نوید شیراز دیدن کرد و با مسئولان غرفه‌ها به گفت و گو پرداخت.علی معلم رئیس فرهنگستان هنر، دیروز با حضور در سی اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: واگذاری امور نمایشگاهی به صنوف نشر به توسعه‌ی صنعت نشر کمک شایانی می‌کند. به نظرم واگذاری بیش از ۹۰ درصد کارهای نمایشگاهی به بخش خصوصی تجربه‌ی جدیدی است که باید همه‌ی اهالی صنعت نشر کشور از این تجربه به نفع خود استفاده کنند.

معلم نظر خود را درباره‌ی شعار نمایشگاه کتاب "یک کتاب بیشتر بخوانیم" این گونه بیان کرد: بنده سالیان سال در کنار کتاب و در فضای مطالعه زندگی کرده‌ام و بهره‌های بسیاری برد‌ه‌ام و باید بگویم به غیر از مطالعه کار دیگری ندارم.کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دفتر مقام معظم رهبری گفت: شعار نمایشگاه سی‌اُم کتاب «یک کتاب بیشتر بخوانیم» با توجه به سرانه‌ی نرخ مطالعه در کشور که پایین است شعار بسیار به جا و زیبایی است و اگر یک کتاب بیشتر خوانده شود این خود تحولی بزرگ است.

خرازی در مورد فضای نمایشگاه کتاب تهران نیز نظر خود را اینگونه بیان کرد: معماری و فضای ساخته شده‌ی نمایشگاه کتاب تهران در شهر آفتاب بسیار زیبا و در شأن برگزاری یک چنین رویداد فرهنگی است. این مکان برای خانواده‌ها، فضای شاد و فرح‌بخشی است و آن‌ها را ترغیب و تشویق به مطالعه می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر مطالعه می‌کند، افزود: من با توجه به اینکه استاد دانشگاه هستم و تدریس می‌کنم از کتاب جدا نیستم، ولی علاوه بر کتاب‌های علمی، سعی می‌کنم ماهی یک کتاب جدید منتشر شده بخوانم.نمایشگاه کتاب که حالا از نیمه گذشته تنها تا 23 اردیبهشت از ساعت 10 صبح تا 8 شب در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب تهران میزبان مخاطبان خواهد بود.انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند

احمد مبینی کارشناس امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نام‌گذاری واحد‌های صنفی باید با مجوز این اداره کل و متناسب با دستورالعمل‌های تعریف شده در سامانه پاسداشت زبان فارسی باشد.

وی افزود: صدور تأییدیه اسامی واحد‌های صنفی در حدود ۴۸ ساعت زمان می‌برد و بدین طریق است که فرد متقاضی پس از آنکه از سوی صنف مربوطه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد، در سامانه پاسداشت زبان فارسی اسم موردنظر خود را ثبت می‌کند.

مبینی اضافه کرد: پس از ثبت، سامانه مذکور نام را بررسی و چنانچه با دستورالعمل‌های موجود مغایرت نداشته باشد به‌صورت آنلاین به متقاضی اعلام می‌کند.

وی گفت: پس از آن که اسم از سوی سامانه پاسداشت زبان فارسی تائید و به امضای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید فرد می‌تواند به نصب تابلو در واحد صنفی اقدام کند.

مبینی با بیان اینکه اسامی غیرفارسی و بیگانه به تائید سامانه پاسداشت زبان فارسی نمی‌رسد، اظهار داشت: متقاضی واحد‌های صنفی تنها می‌توانند اسامی فارسی برای واحد‌های صنفی خود انتخاب کنند و اسامی لاتین به طور خودکار از سوی سامانه رد می‌شود.

وی در خصوص نحوه برخورد با برخی واحد‌های صنفی که دستورالعمل را رعایت نمی‌کنند، گفت: اسامی واحد‌های صنفی از سوی اماکن نیروی انتظامی به طور مستمر رصد می‌شود و چنانچه مغایرتی وجود داشته باشد و یا اسامی غیرفارسی باشد به این اداره کل گزارش داده می‌شود و در نهایت این واحد صنفی از سوی اماکن پلمب می‌شود.

بیشتر بخوانید

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

مبینی در پاسخ به این سؤال که چرا برخی واحد‌های صنفی و مراکز خرید بزرگ اسامی غیرفارسی دارند؟ افزود: ثبت اسامی این واحد به سال‌های گذشته و زمانی که هنوز قانون جدید وضع نشده بود برمی‌گردد، اما همین واحد‌های صنفی برای تمدید پروانه کسب خود مجبورند که این قانون را رعایت کنند در غیر این صورت پروانه آنها تمدید نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در موارد معدودی پیش می‌آید که متقاضی واحد صنفی بر اسم بیگانه اصرار ورزد و بسیاری از صنوف این قانون را رعایت می‌کنند و چالشی در این خصوص در استان وجود ندارد.

مبینی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی سامانه پاسداشت زبان فارسی هنوز به طور کامل تکمیل نشده است، افزود: در صورتی که متقاضیان اسمی انتخاب کنند که رد یا تایید آن از سوی سامانه امکان‌پذیر نباشد هیاتی در فرهنگستان زبان و ادب فارسی تشکیل و در مورد آن اسم اظهارنظر می‌کنند.

وی به اصنافی که به تازگی می‌خواهند اقدام به تشکیل کسب‌وکار کنند توصیه کرد تا در انتخاب اسم دقت داشته باشند تا مجبور نشوند آن اسم را تغییر دهند و فرایند تایید اسامی برای آنها زمان‌بر شود.

گفتنی است، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.

انتخاب نام تجاری برای هر صنفی نوعی سرمایه‌گذاری است چراکه نخستین رویارویی مشتری در محیط کسب‌وکار با نام تجاری آغاز می‌شود. نامی دوست‌داشتنی و ترغیب‌کننده برای مشتری که می‌تواند رونق کسب‌وکار را هم تضمین کند.

به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی و فعالان حوزه تبلیغات، نامی که علاوه بر زیبایی و پر مفهوم بودن بتواند با فرهنگ و زبان معیار هم همراه باشد، ماندگاری بیشتری در ذهن مشتریان دارد.

از جمله زبان‌هایی که از نظر دامنه و تنوع واژگان یکی از پرمایه‌ترین و بزرگ‌ترین زبان‌های جهان است و فضایی گسترده را برای انتخاب یک نام تجاری خوب پیش روی متقاضیان کسب‌وکار قرار داده است، زبان فارسی است و در سالی که گذشت ۴۰۹ نفر از متقاضیان ایجاد واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری برای انتخاب نام سردر واحد صنفی خود به سامانه پاسداشت زبان فارسی مراجعه کردند تا در پاسداشت این ثروت معنوی و هویتی، سهم ویژه‌تری داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند