Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-رناته رمز، در نشست ايران‌شناسي در اتريش با اشاره به اين كه به کشورهاي اسلامي زيادي سفر کرده‌ام، گفت: زنان در ايران برخلاف جامعه عرب جايگاه بالايي دارند.
به گزارش خبرگزاري آريا، نشست ايران‌شناسي به همت رايزني فرهنگي كشورمان با حضور 25 تن از کارکنان هواپيمايي اتريش و تني چند از دانشگاهيان اتريشي، در محل اين نمايندگي برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين نشست خانم رناته رمز، استاد باستان‌شناسي دانشگاه وين و رييس بخش بين‌المللي بزرگ‌ترين شرکت توريستي اتريش گفت: من در طول سال حداقل سه بار، با گروه‌هاي گردشگري به ايران سفر مي‌كنم.
وي ادامه داد: اولين بار در تاريخ 1975 ميلادي با خانواده‌ام به ايران سفر کردم و از آن پس هر بار در سفرهايم بيشتر عاشق ايران و فرهنگ ايراني مي‌شوم. در طول سال بارها به ايران سفر مي‌کنم. روزهاي انقلاب، جنگ ايران و عراق و تحريم‌ها عواملي بودند که در مقطعي مسافرت‌هاي مرا به ايران به تعويق انداختند.
وي در ادامه گفت: بيش از 4 هزار عکس از ايران دارم. واقعاً نمي‌دانستم که کدام عکس را با خودم بياورم. چون براي تک‌تک آنها گفتني‌هاي فراواني وجود دارد. اما من شما را با اسلايد، خيلي گذرا به چند شهر توريستي ايران مانند اصفهان، همدان، شيراز، کرمان ، يزد و تهران، خواهم برد.
رناته رمز، سپس به معرفي تهران پرداخت و گفت: شهري بسيار بزرگ که در شمال آن کوه‌هاي بسيار زيبايي با قابليت کوهنوردي و اسکي وجود دارد. جالب اين است که بدانيد در بيشتر مناطق ايران کوهستان وجود دارد. حتي به طور مثال شمال شهر تهران در ارتفاع يكهزار و 700 متري متري و جنوب آن در ارتفاع 980 متري قرار دارد. تهران داري آثار باستاني بسياري زيبايي است از جمله موزه‌هاي بسياري دارد که براي ديدن آن مي‌بايست حداقل دو هفته وقت گذاشت.
استاد باستان‌شناسي دانشگاه وين ادامه داد: مردم ايران بسيار بافرهنگ و تحصيل‌کرده هستند. جالب است بدانيد که در حال حاضر تعداد دانشجويان دختر که وارد دانشگاه‌ها مي‌شوند بيشتر از پسرهاست و آمارهاي اعلام شده نشان مي‌دهد که 60 درصد دانشجويان دختر هستند. زنان از لحاظ مديريتي جايگاه‌هاي بسيار بالايي در ايران دارند.
وي تأكيد كرد: من به کشورهاي اسلامي زيادي مسافرت کرده‌ام و به عنوان يک زن، در ايران احساس آرامش بيشتري مي‌کنم. وقتي من در يک کشور اسلامي بخواهم از يک نفر سؤال کنم، هميشه از زنان مي‌پرسم و اگر مجبور شوم از يک مرد بپرسم، سراغ مرداني مي‌روم که خيلي از من مسن‌تر هستند؛ چون پرسش از يک مرد جوان، سيگنال بدي دارد. يعني موجب سوءتفاهم مي‌شود و آن مرد فکر مي‌کند که قصد دارم با او دوست شوم. در ايران اين طور نيست و شما مي‌توانيد به عنوان زن، از مردان جوان هم سؤال کنيد. يا به طور مثال وقتي شما بخواهيد آسانسور سوار شويد، هميشه زنان را مقدم مي‌شمارند.
رناته رمز، همچنين علاوه بر معرفي آثار باستاني ايران، جذابيت‌هاي تاريخي و زندگي روزمره بانوان ايراني را به تصوير کشاند و گفت: جامعه ايران با کشورهاي عربي کاملاً تفاوت دارد؛ به ويژه جايگاه بانوان ايراني در جامعه و خانواده بسيار متفاوت از جايگاه زنان در جامعه عربي است. در جامعه عربي زنان جايگاه بسيار پايين‌تري دارند.
استاد باستان‌شناسي دانشگاه وين در بخش پاياني سخنراني خود با گفتن اينكه متأسفانه برخي از افراد ايران را يک کشور عربي تصور مي‌کنند، به نمايش تصاوير آثار تاريخي شهرهاي مختلف و شرح جذابيت‌هاي اين شهرها پرداخت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب؟

احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخورد‌هایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می‌شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

وی در گفتگویی که با ما داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کار‌های ترویجی و.... دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کار‌هایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آنها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که اینها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با اینها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

منبع: جماران

tags # گشت ارشاد سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • یاغی سابق: استقلال این مدلی صدر را از دست می دهد | بازیکنان ذخیره پرسپولیس دلسرد شده اند
  • کاملاً برخلاف مردان؛ زنان بارسلونا باز هم فینالیست اروپا شدند
  • جایگاه گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب؟
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • تاکیدامام جمعه بوکان براهمیت نقش و جایگاه معلمان و کارگران در جامعه
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها