Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرنگارحوزهکلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ آروماتراپی(Aromatherapy) یا "رایحه درمانی" به یکی از علوم کهن اطلاق می‌شود که در آن با استفاده از عطر و بویی که از عصاره قسمت‌های مختلف گیاهان به دست می‌آورند به درمان جسمی و روحی اشخاص می‌پردازند و امروزه به عنوان یکی از شاخه‌های مهم علم پزشکی قلمداد می‌شود و نتیجه آن بهبودی، ایجاد آرامش، و تامین انرژی بالا در عموم افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این روز‌ها که در آستانه برگزاری امتحانات دانش آموزان و دانشجویان قرار داریم یکی از چالش‌ها و مشکلاتی که گروه‌های مذکور با آن مواجه هستند فراموشی بخشی از مطالب درسی است که می‌تواند علل مختلفی داشته باشد و در ادامه به یکی از موثرترین روش‌های قویت حافظه پرداخته می‌شود.

رزماری بومی مناطق مدیترانه‌ای بوده و یکی از گیاهان رایجی است که برای مقاصد مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه ارزشمند نه تنها بو و طعم خاصی دارد بلکه دارای مزایای بسیاری برای سلامتی است. نام علمی این گیاه چند ساله و چوبی Rosmarinus officinalis بوده، اما بیشتر افراد آن را با نام رزماری می‌شناسند.

همانند سایر گیاهان مفید، رزماری نیز در خانواده‌ی نعناع جای گرفته است، اما عطر و طعم مشخصه‌ی آن را ندارد؛ این گیاه دارای طعم تلخ، گرم و گس تری است و استفاده از آن در سس، سوپ، خورش، کباب و چاشنی بسیار رایج است اگرچه مقادیر کمی از رزماری که به عنوان طعم دهنده در غذا‌ها استفاده می‌شوداما نمی‌تواند تاثیر زیادی روی بدن داشته باشد، ولی اضافه کردن مرتب برگ آن به غذا‌ها می‌تواند مزایای بسیاری داشته باشد.

«رزماری» دارای گل‌هایی با رنگ‌های مختلف از جمله سفید، صورتی، قرمز، آبی و بنفش است که علاوه بر آشپزی، کاربرد دارویی زیادی دارد.

"اکلیل کوهی یا رزماری به عنوان نماد حافظه" و عملکردهای مغزی در نظر گرفته می‌شود و این گیاه با خاصیت ویژه خود می‌تواند گردش خون و دستگاه عصبی را تحریک کند؛ از رزماری علاوه بر خواص درمانی برای برخی بیماری ها، می‌توان در "تقویت حافظه" و قوای ذهنی استفاده کردهمچنین برای بهره گیری از اکلیل کوهی می‌توان آن را با آب جوشانده و همراه عسل استفاده کرد که مصرف روزانه می‌تواند از ضعف قوای فکری پیشگیری کند.

ارتباط رزماری با حافظه از مدت‌ها پیش مطرح شده است به طوری که شکسپیر این مسئله را در نمایشنامه هملت هم مطرح کرده است. این گیاه در علم پزشکی مدرن به عنوان مسکن خفیف و مشکلات هاضمه و میگرن به کار می‌رود و تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که مولکولهای فرّار عصاره روغن‌ها از راه بینی جذب جریان خونی می‌شوند. این مواد عصب بویایی را به طور مستقیم در بینی تحریک می‌کند که این امر در عملکرد مغز نیز تأثیرگذار است.

در افرادی که از اختلالات شناختی رنج می‌برند مصرف رزماری می‌تواند مفید باشد چراکه یک مکمل جایگزین خوب برای بیشتر درمان‌های مدرن است و در آزمایشات مختلف مشخص شد تا قدرت و کارآیی حافظه در افرادی که روغن تهیه شده از گیاه رزماری را استشمام می‌کنند، بین ۶۰ تا ۷۵ افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۰۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی

با گذشت بیش از ۲۰۰ روز از تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بیمارستان ها و مراکز درمانی در زمره مهم ترین اهداف حملات ارتش اسرائیل در خلال این نبرد بوده اند. بیمارستان شفا در خلال این نبرد شاهد سه مرحله از جنایات نظامیان صهیونیست بوده اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پس از سپری شدن بیش از 200 روز از نبرد مفتضحانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بیمارستان شفا، به عنوان یکی از مهم ترین مراکز درمانی باریکه غزه شاهد حملات، اشغال، محاصره و تخریب مکرر نظامیان اسرائیلی قرار گرفته است. سه مرحله از جنایت های رژیم صهیونیستی در بیمارستان شفاء عبارتند از:

 

.

 

مرحله اول: دستاوردسازی خیالی (روز چهلم تا چهل و هشتم نبرد)

ارتش رژیم صهیونیستی برای ارائه دستاورد به افکارعمومی خود، عملیات زمینی در غزه را بیمارستان شفاء‌کشاند. این حمله با این بهانه آغاز شد که زیر بیمارستان مقر فرماندهان حماس قرار دارد. اما پس از حمله وحشیانه به کادر درمان و کشته شدن بیماران هیچ نتیجه ای حاصل نشد. این عملیات رسانه های رژیم صهیونیستی «رسوایی» لقب گرفت.

مرحله دوم:‌ محاصره (روز یکصد و هفتادم تا یکصد و هشتاد و دوم)

ارتش رژیم اسرائیل اقدام به محاصره 12 روزه بیمارستان شفاء در ایام ماه مبارک رمضان نمود. در این ایام، اخبار تعرض، اسارت و عدم دسترسی به مایحتاج غذایی و درمانی به گوش می رسید. تخریب کلینیک تخصصی و از بین بردن زیرساخت ها و محاصره 107 بیمار بستری در این بیمارستان در نهایت به شهادت 21 بیمار منجر شد.

حماس: جنایات اشغالگران در بیمارستان شفا، جنایاتی جنگی استافشای ابعاد جدید از جنایات هولناک صهیونیست‌ها در مجتمع شفاء

 

مرحله سوم: فاجعه انسانی (روز یکصد و هشتاد و چهارم)

پس از اعلام خفت بار اتمام عملیات زمینی علیه نوار غزه، حملات به بیمارستان ادامه یافت. خروج پیکر 409 شهید از گورهای دسته جمعی و خاک های اطراف بیمارستان، مفقود شدن بیش از 1500 نفر، نابودی بیش از هزار واحد مسکونی اطراف بیمارستان و به آتش کشیدن بخش های خدماتی بیمارستان، گوشه ای از جنایات نظامیان صهیونیست در این برهه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • «امتحان نهایی» از قاب شبکه دو سیما
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟