Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


نخستین مسابقه بین‌المللی عکاسیِ مرکز میراث ناملموس تهران با موضوع «میراث فرهنگی ناملموس در بستر طبیعی آن» با مشارکت علاقه‌مندان عکاسی برگزار و برندگان آن معرفی شدند.

به گزارش بی‌باک به نقل از روابط عمومی و بین‌الملل مرکز میراث ناملموس تهران، پس از اطلاع‌رسانی‌های اولیه و تعیین بازه‌ی زمانی پایان بهمن‌ماه ۱۳۹۵ برای ارسال آثار، این مسابقه برای بازه‌ای حدوداً ۲۰ روزه تمدید شد و سرانجام به صورت قطعی انتهای سال گذشته مهلت دریافت آثار به پایان رسید تا دبیرخانه برای رسیدگی به آثار دریافتی و آماده‌کردنِ آن‌ها برای فرایند داوری، دست به‌کار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌کنندگان در اولین دوره‌ی مسابقه‌ی بین‌المللی عکاسی مرکز میراث ناملموس تهران از ۱۲ کشور ایران، تاجیکستان، ارمنستان، کره جنوبی، هندوستان، فرانسه، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان، ترکیه، پاکستان و افغانستان آثارشان را برای دبیرخانه ارسال کردند. در نیمه‌ اردیبهشت، اولین مرحله‌ی ارزیابی عکس‌های دریافتی با رویکرد ارتباط موضوعی آثار ارسالی انجام شد و از مجموع کل آثار؛ ۴۰۳ عکس با توجه به موضوع مسابقه برای داوری نهایی برگزیده شد که از این میان ۷۲ اثر نیز از شرکت‌کنندگان خارجی انتخاب ‌شد.

بنابرگزارش دبیرخانه‌ مسابقه‌ی بین‌المللی عکاسی مرکز، جلسه‌ی داوری نهایی عکس‌های دریافتی از شرکت‌کنندگان مسابقه در تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه با حضور بابک صدیقی و سعید محمودی ازناوه از داوران با تجربه‌ حوزه میراث فرهنگی و مردم‌شناسی به همراه رضا سجودی سرپرست مرکز میراث ناملموس تهران در محل عمارت کوشک، مقر دائمی مرکز، برگزار شد.

پس از ارزیابی چند مرحله‌ای آثار، داوران مسابقه، ۶۵ اثر را برای چاپ و نمایش در نمایشگاه عکس مرکز برگزیدند. از این میان، تعداد پنح اثر شایسته‌ی اعطای تقدیرنامه و سه اثر به ترتیب به عنوان برندگان نهایی جوایز نقدی مسابقه به دبیرخانه معرفی شدند.

برندگان به ترتیب سه رتبه اول تا سوم؛ ارکین بولژروف از جمهوری قرقیزستان، مازیار اسدی از ایران-تهران و جمشید فرجوند فردا از ایران- بیجار معرفی شدند.

همچنین لوح تقدیر به ترتیب به عبدالرحمن مجرد از ایران – اردبیل، ابر قاضی از ایران- تبریز، جواد عسگراوغلی از ایران- ارومیه، ابراهیم محمود از پاکستان و هاکوب کِیمِتلیان از ارمنستان تعلق گرفت.

نخستین مسابقه بین‌المللی عکاسی با موضوع «میراث فرهنگی ناملموس در بستر طبیعی آن» و با در برگرفتن آیین‌های شفاهی (آوازها، لالایی‌ها، آواهای کار)، هنرهای اجرایی (موسیقی، رقص، نمایش عروسکی)، آیین های اجتماعی (مراسم، مناسک و جشن‌ها)، دانش و کردارهای مربوط به طبیعت و جهان هستی (طب سنتی، نجوم سنتی، معماری سنتی) توسط مرکز میراث ناملموس تهران برگزار شد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۴۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: طبیعت زیبا، آب‌وهوای خوب، مردمی مهربان و مرتفع‌ترین مرکز استان از ویژگی‌های خدادادی این شهر محسوب می‌شود، همچنین شهرکرد بام ایران باید به عنوان یک برند معرفی شود.

گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشست با اعضای بنیاد شهرکرد شناسی اظهار کرد: خلاءهایی در زمینه معرفی شهرکرد وجود دارد و روز شهرکرد باید فرصتی برای معرفی مفاخر، علما و شهدای این شهر باشد.

وی با بیان اینکه از ظرفیت هنر برای معرفی شهرکرد استفاده شود، افزود: طبیعت زیبا، آب‌وهوای خوب، مردمی مهربان و مرتفع‌ترین مرکز استان از ویژگی‌های خدادادی این شهر محسوب می‌شود و شهرکرد بام ایران باید به عنوان یک برند معرفی شود، همچنین صنایع دستی خاصی که در شهرکرد وجود دارد که نیاز به معرفی بیشتر از پیش دارد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری تصریح کرد: توسعه فرودگاه شهرکرد و بهره‌برداری از راه‌آهن شهرکرد در سفر دوم رئیس‌جمهور به عنوان عناصری که می‌توانند به توسعه شهر کمک کنند، به صورت ویژه دنبال شد همچنین برای توسعه مرکز استان در همه زمینه‌ها چه زیرساخت‌های بهداشتی، ورزشی و مسائل شهری مصوبات خوبی صورت گرفت.

حیدری ادامه داد: در بازدید از شهرداری شهرکرد ۲۰ مورد از جمله پیگیری زیبایی شهر و ساماندهی ورودی‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برای روز شهرکرد باید یک دبیرخانه دائمی با کارگروه‌های تخصصی تشکیل شود افزود: مردم شهرکرد مردمی با ظرفیت بالا هستند و این ویژگی باعث شد، است رنگین‌کمان اقوام مختلف را در این شهر دید.

کد خبر 748831

دیگر خبرها

  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد