Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@04:05:58 GMT

انعقاد تفاهم‌نامه پروژه مدیریت کود در مزارع شیری

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۵۱۴۸۵

به گزارش خبرآنلاین،در این مراسم آقای جوزپه کارلا، مدیرعامل شرکت نستله ایران و آقای شهریار صفاری، مشاور وزیر محترم جهاد کشاورزی و مالک مزرعه چالتاسیان، در راستای برخورد با بحران رو به افزایش آب در ایران، با معرفی سیستم بین‌المللی مدیریت پسماند آب، تعهدات متقابلشان به صنعت کشاورزی و فرآورده‌های لبنی ایران را مستحکم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با عقد این قرارداد، که در دفتر مرکزی نستله ایران در تهران برگزار شد، مزرعه چالتاسیان با کمک تیم کشاورزی نستله، همکاری موسسه دامداری نستله (Dairy Farming Institute) در جمهوری خلق چین و تحت نظارت معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی به الگویی برای سایر مزارع کشاورزی و شیری در سراسر جمهوری اسلامی ایران تبدیل خواهد شد.

امضای این تفاهم‌نامه نشان‌دهنده تعهدات شرکت نستله ایران و مزرعه چالتاسیان در جهت برخورد با بحران رو به رشد آب در ایران است. این طرح به‌عنوان بخشی از پروژه رایز (RISE)، در راستای ایجاد ارزش مشترک در جوامعی که نستله در آنها فعالیت دارد، علاوه بر کاهش بحران آب در ۲ منطقه مشخص کشور، به بازیافت پسماند آب مزارع بزرگ شیری و کاهش حجم آب مصرفی در مزارع کشاورزی کمک خواهد کرد.
تیم خدمات کشاورزی شرکت نستله ایران با توجه به تجارب دیرینه‌اش در جهان، با همکاری موسسه دامداری نستله (DFI) و با هدف حمایت از اجرای صحیح مدیریت پسماند آب در مزارع بزرگ شیری چالتاسیان، دانش علمی موردنیاز این پروژه را فراهم خواهند کرد. لازم به ذکر است که پسماندهای تصفیه‌شده در طول سال ۱۳۹۶ برای آبیاری و بارورسازی مزرعه مذکور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. مزارع شیری و کشاورزی چالتاسیان، به‌عنوان نخستین الگوی اجرایی، تحت نظارت و ارزیابی وزارت کشاورزی قرار خواهند گرفت و در صورت حصول نتایج مطلوب، با دستور مقامات اجرایی، این طرح به بهره‌برداری سراسری خواهد رسید.
فیصل هارون، مدیر کارخانه شرکت نستله ایران در قزوین و سرپرست خدمات کشاورزی شرکت نستله ایران، درباره این پروژه چنین می‌گوید: «ما در نستله، همواره به ایجاد ارزش مشترک در گستره جغرافیایی فعالیت‌های خود، متعهد هستیم. ازاین‌رو هم‌راستایی این همکاری با تعهدات جهانی شرکت، مایه افتخار است. این طرح نه‌تنها به کاهش میزان آب مصرفی در ایران کمک خواهد کرد، بلکه با شکل‌گیری فعالیت‌های کشاورزی پایدار، در تحقق هدف نستله برای رسیدن به آینده‌ای سالم‌تر نیز بسیار مؤثر خواهد بود».
آقای شهریار صفاری، مالک مزارع چالتاسیان در رابطه با این همکاری اظهار داشت: «همکاری با شرکت نستله ایران در این پروژه برای ما بسیار افتخارآمیز و آموزنده بوده است. دانش و تجربه عمیق این شرکت در شیوه‌های کشاورزی پایدار برای تمامی اعضای مزارع چالتاسیان فوق‌العاده گران‌بها است. زیرا حمایت‌های همیشگی تیم خدمات کشاورزی شرکت نستله ایران برای ما به‌منزله آموزش‌های عملی و کاربردی مداوم بوده است».
از جمله دیگر مزایای این پروژه، بهینه‌سازی پیش‌بینی و‌ برنامه‌ریزی‌های مالی برای آن دسته از مزارع کشاورزی وابسته به واردات کود‌های شیمیایی و همچنین مزارع بزرگ شیری خواهد بود که با فروش پسماند‌های آبی تصفیه شده خود کسب درآمد می‌کنند. لذا می‌توان بیان داشت که این برنامه به‌گونه‌ای طراحی شده است که برای طرفین همراه با پایداری و سوددهی نیز باشد.
جوزپه کارلا، مدیرعامل نستله ایران نیز در این مراسم اظهار داشت: «این طرح ضمن تقویت ۲۱ تعهد نستله ایران در جمهوری اسلامی ایران، همگام با پروژه‌های ایجاد ارزش مشترک نستله در جهان است.»

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۱۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان

ایسنا/کرمان معاون اداره کل راهداری استان کرمان گفت: در شهرستان رفسنجان در سال قبل ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد پروژه آسفالت و روکش کردن راه‌های برون شهری و فرعی را منعقد کردیم که یکی از آن‌ها کمربندی است و با ۵۰ میلیارد تومان به زودی به اتمام خواهد رسید.

سید حمزه روح‌الامینی شامگاه ششم اردیبهشت ماه در سفر به رفسنجان و دیدار با فرماندار، اظهار کرد: از لحاظ خرابی راه‌های روستایی، سیرجان و شهربابک جزء بدترین شهرستان‌های استان هستند که راه‌های روستایی آنها نیازمند روکش است.

وی افزود: تمام تلاش ما روکش دار کردن راه‌های روستایی استان کرمان است لذا سال قبل چندین هزار میلیارد تومان صرف روکش کردن آسفالت راه‌های روستایی استان شده است.

وی ادامه داد: در منطقه نوق رفسنجان هم بیش از ۶ پروژه آسفالت و روکش تعریف کردیم لذا ۳۰ کیلومتر راه‌های نوق با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان روکش آسفالت می‌شود.

معاون مدیرکل راهداری استان کرمان با اشاره به انعقاد قرارداد تعدادی از راه‌های روستایی رفسنجان از جمله جنت‌آباد، بهرامی، اودرج و فتح آباد به میزان ۱۴ کیلومتر، گفت: امسال نیز چند پروژه روکش آسفالت را در رفسنجان با اعتبار ۸۵ میلیارد تومان شروع کردیم و پروژه رفسنجان تا کبوترخان از جمله آن‌هاست که با اعتبار ۴۳ میلیارد تومان انجام خواهد شد.

فرماندار رفسنجان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۱ درصد راه‌های استان کرمان در رفسنجان وجود دارد، گفت: محورهای نوق و داوران از حادثه‌خیزترین جاده‌های استان به شمار می‌روند و مرگ و میر در این دو محور باید کاهشی شود.

حسین رضایی افزود: جاده‌های فرعی شهرستان دارای مشکل هستند و نیازمند روکش آسفالت و ساماندهی‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان