Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@17:32:03 GMT

توضیح نبویان درباره ادعای تحویل دادن سردار سلیمانی

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۲۲۳۸۱

نماینده مجلس با بیان اینکه آمریکایی‌ها بعد از برجام گفتند اگر می خواهید تعهدات خود را انجام دهیم باید FATF را اجرا کنید، گفت: بر اساس FATF اگر ایران تمام دستورات گفته شده در ایران قرارداد را انجام نداد، این نهاد مجددا اقدامات ماقبل را به ما تحمیل خواهد کرد.

به گزارش فارس، نبویان در نشست خبری که صبح دیروز با عنوان تعهدات ایران در برجام و fatf در خبرگزاری دانشجو برگزار شد با بیان اینکه پیروز انتخابات مردم عزیز و سربلند انقلاب هستند و این مردم شایسته خدمت هستند، گفت: امیدواریم مسئولان مشکلات بیکاری و اشتغال را حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه صحبتی از بنده پخش شد و برخی بد اخلاقی سیاسی کردند، اظهار داشت: گفته شد که من ادعا کردم که طرف مقابل تعهد داده که حاج قاسم سلیمانی را تحویل غربی ها بدهند. من اسناد محرمانه‌ای ندارم و تمام این اسناد غیرمحرمانه هست.

نبویان ادامه داد: فردو به لحاظ غنی‌سازی و دانش غنی سازی تعطیل شده است و حتی وقتی قرار شد جای انبار کردن سانتریفیوژهای اضافه را مشخص کنند با دستور آمریکا در نطنز انبار شد.

نماینده سابق مجلس افزود: آقایان اراک را با افتخار و با دستور آمریکا بتن ریختند و در بند 74 تا 78 برجام نیز اجازه بازرسی از تمام مراکز نظامی را داده اند.

وی با بیان اینکه در برابر نابود کردن ذخیره 20 درصد گفتند که ما 5 کیلو 5 کیلو به شما می دهیم، تصریح کرد: قرار بود در برابر این تحریم‌ها برداشته شود ولی همان اول گفتند 75 درصد تحریم ها برداشته نمی شود.

نبویان با اشاره به اینکه در برجام نیز از 4 نوع تحریم ها فقط گفتند دو نوع آن را بر می داریم، خاطرنشان کرد: قرار بود ابزار اقتدار ما یعنی هسته‌ای در برابر لغو کل تحریم‌ها باشد. تا امروز که حدود یک سال و نیم از اجرای برجام می گذرد روابط بانکی برقرار نشده؛ رهبری این مسائل را گفتند ولی آقایان گوش نکردند.

نماینده سابق مجلس تاکید کرد: آمریکایی‌ها بعد از برجام گفتند اگر می خواهید تعهدات خود را انجام دهیم باید fatf را اجرا کنید؛ ثمره اجرای این تعهد اگر آنها بخواهند، تحویل دادن امثال سردار سلیمانی و خیلی افراد دیگر است.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: fatf چندین گروه دارد و مهم‌ترین گروه آن گروه بررسی‌های مالی است و جالب است که مسئول شناسایی کشورهای پرریسک همان کسی است که مسئول تحریم های ایران در آمریکا است.

نبویان با اشاره به اینکه عنوان همه الزامات در fatf توصیه است ولی نباید گول این لفظ را خورد چون همه اینها الزام آور است، گفت: آیا واقعا بانکداری ایران از بانک داری سومالی عقب افتاده تر است؟ دقیقا کشورهایی که با آمریکا درگیرند در لیست سیاه هستند.

وی با تاکید بر اینکه دولت به دستور آقای روحانی fatf را از طریق آقای طیب نیا امضا کرده است، اظهار داشت: این دولت قهرمان قراردادهای محرمانه است.

نماینده سابق مجلس با طرح این سوال که چرا دولت 2030 را بر خلاف قانون به مجلس نیاورد و حتی fatf را نیز به مجلس نیاوردند و بعد از چندماه دوستان ما در مجلس از طریق سایت fatf متوجه شدند که آقایان امضا کرده اند، تصریح کرد: بر اساس fatf اگر ایران تمام دستورات گفته شده در این قرارداد را انجام نداد، این نهاد مجددا اقدامات متقابل را به ما تحمیل خواهد کرد.

نبویان افزود:نکته دردآور این است که اگر ایران همه دستورالعمل ها را انجام داد نیز فقط طرف مقابل برای گام‌های بعدی فکر خواهد کرد! این یعنی روابط بانکی هم برقرار نمی شود.

نماینده سابق مجلس خاطرنشان کرد: دوستان می‌گویند ما بخشی از تعهدات را عمل می‌کنیم ولی fatf تاکید دارد که اصلا اجرای بخشی از تعهد معنا ندارد و باید کل تعهدات انجام شود.

وی افزود: زمستان 94 ما در مجلس قانون مبارزه با پولشویی را تصویب کردیم ولی در تبصره 2 ماده یک تاکید کردیم که اعمال سازمان های آزادی بخش که برای آزادی ملت‌ها اقدام می کنند مشمول این قانون نمی شوند.

نبویان با اشاره به اینکه بنابر اعتراف خود آقای طیب نیا کارگروه مالی تاکید دارد که این تبصره باید حذف شود، گفت: در بیانیه fatf امده که ایران تامین کننده مالی گروه های تروریستی است و آقایان هم این را پذیرفته اند.

نماینده سابق مجلس در همین زمینه افزود: بر اساس این تعهد یعنی سپاه قدس و مردمی که کمک به حزب‌الله می‌کنند هم حامی تروریست‌ها هستند.

وی با بیان اینکه در قطعنامه 2231 سازمان ملل بسیاری از افراد ایرانی در لیست تحریم‌ها باقی می‌مانند که نام سردار قاسم سلیمانی نیز جزو لیست تحریم‌ها باقی مانده است، گفت: در قطعنامه 2231 لیست افراد تحریمی از سوی آمریکا موسوم به «sdn» نام حاج قاسم سلیمانی در بین افراد تحریمی باقی مانده است.

نبویان با اشاره به اینکه در fatf از ما خواسته‌اند که اموال و دارایی افراد مشمول تحریم را توقیف کنند، گفت: در بخش دیگر نیز آمده که باید این افراد را نیز مجرم هم بدانند. دولت آقای روحانی رفته تعهد داده که آنچه غرب تحریم کرده آنها نیز مورد تحریم قرار دهند.

نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه چند ماه پیش سپاه از بانک ملت و سپه خواست که پول این نهاد را جا به جا کنند ولی این دو بانک این اقدام را به دلیل همین تعهد انجام ندادند، خاطرنشان کرد: خودمان متعهد شدیم که آنچه fatf علیه ما می‌گوید را اجرا کنیم.همین الان رابطه بانکی قطع است و آقایان با چمدان پول جابه‌جا می‌کنند ولی تعهد دادند که این کار را هم نکنند.

وی ادامه داد: در fatf تعهد داده‌اند که درباره معاضدت قضایی بالاترین سطح همکاری را اجرایی کنند؛ یعنی باید در ایران این سازوکار را ایجاد کنید که هرچه آنها گفتند در زمینه توقیف اموال و استرداد مجرم را نیز اجرا کنند. این یعنی اگر دادگاهی در آمریکا حکم بازداشت مثلا حاج قاسم را درباره تامین مالی تروریسم بدهد آقایان تعهد داده اند که وی را مسترد کنند.

نبویان افزود: ادعای من درباره این مساله کاملا مستند به متن fatf بود و این بهانه‌ای شد که مردم متوجه شوند چه تعهداتی در این قرارداد داده شده است.

وی تاکید کرد: به جای بداخلاقی و فحاشی و تهدید به دادگاه، خواهش می‌کنیم مسئولان اندکی به منافع ملی فکر کنند.

نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه خود آقای ظریف در مجلس متنی را نشانش دادند که گفت من تا حالا این بخش را ندیده ام، اظهار داشت: نمی دانم فرد جاسوس دستگیرشده در تیم هسته‌ای چقدر در این قرار داد نقش داشته است.

نبویان با بیان اینکه هر تیم هسته‌ای که آقای روحانی مسئول آن بوده در آن جاسوس پیدا شده است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری و نظام جلوی اجرای تعهد fatf را گرفتند و از اینجا می‌فهمیم کسی که حافظ ناموس و ملت ماست امثال حاج قاسم هستند.

وی در عین حال تاکید کرد: تعهد fatf هم‌اکنون اجرایی نیست و ادعای بنده نیز این بود که آقایان فقط تعهد آن‌ را داده اند.

نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه در fatf ناظر فعالیت دیگر کشورها، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی هستند، گفت: جالب است که این دو رژیم خود قراردادfatf را امضا نکرده اند.

نماینده سابق مجلس با بیان اینکه ما در زمینه سند 2030 فقط میخواهیم که دولت اصل 77 قانون را اجرا کند چون این سند تعهد الزام آور است، تصریح کرد: چرا بدون اطلاع به مجلس سند 2030 را امضا کردید؟ دولت قانون گریزی شدیدی دارد و نه به مجلس و نه شورای نگهبان و نه دیگر نهادها پاسخ نمی‌دهد.

نبویان ضمن تاکید بر اینکه حاضرم در موضوع برجام با شخص آقای روحانی، ظریف و عراقچی و دیگر افراد مطلع به صورت زنده در تلویزیون مناظره کنم، گفت: آقای ظریف رسما در مجلس گفت که یک کلمه درباره برجام به شما نخواهیم گفت.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟

در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که فلسطین محور اجلاس سازمان همکاری اسلامی، تأثیر توافق احتمالی حماس و رژیم صهیونیستی بر تنش‌های منطقه، کلاه بیمه‌ای بر سر کارگران ساختمانی و بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

مروری بر کنش های سیاسی- رسانه ای اصلاح طلبان و اعتدالیون بیانگر آن است که آنان در خصوص انتخاب ریاست و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تحلیل های متعارضی مواجه هستند.

بر اساس احصاء صورت گرفته، اصلاح طلبان و اعتدالیون در بازنمایی از شرایط مجلس مبنی بر استیلای رادیکال ها، شدت گرفتن لابی ها برای هئیت رئیسه مجلس، سهم خواهی و سهم دهی ها متفق القول هستند اما در خصوص ائتلاف ها برای ریاست مجلس از سویی و میزان توان مستقل ها، اعتدالیون و اصلاح طلبان از جانب دیگر تحلیل های متعارضی را ارائه می کنند.

برگزاری دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف فراکسیون‌های مجلس به ویژه انتخاب هیئت‌ رئیسه مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار گرفته است، روزنامه آرمان ملی از توافق شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری اظهار توجه کرده و نوشته است:

انتخاب رئیس مجلس بحث مهمی است. ۱۴ اردیبهشت با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند. حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد.

این روزنامه در ادامه با تعیین نامزد برای هیئت رئیسه آینده مجلس نوشته است:

اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است. سیدمحمود نبویان، نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی از جمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده، البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی با عنوان آناتومی یک رقابت می‌نویسد:

از مجموع این احوالات تدارک رقابت برخی جریانات اصولگرا برای رقابت با قالیباف بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم دور از انتظار نبوده و نیست. در مقابل اما جریان قالیباف نیز از انسجام منتخبان مجلس دوازدهم حول محور ریاست او، حتی پیش از برگزاری دور دوم انتخابات می‌گویند! روزنامه اعتماد ضمن تلاش برای پرهیز از نام بردن طیف اصلاح طلبان در مجلس مدعی شد که مستقلین و اعتدالی ها حدود ۱۰۰ کرسی در مجلس دوازدهم داشته و از نقش موثر این نمایندگان برای رایزنی برای کسب کرسی های مجلس در صورت حمایت از ریاست محمدباقر قالیباف سخن به میان آورد. این روزنامه مدعی شد که صحبت هایی در خصوص انتخابات مسعود پزشکیان به عنوان نائب رئیس مجلس و کسب دو کرسی هیئت رئیسه و ریاست ۳ کمیسیون مجلس انجام شده است.

اما در شرایطی که روزنامه اعتماد از احتمال ائتلاف میان قالیباف و با طیف مستقلین و اعتدالیون سخن به میان می آورد اما روزنامه «هم میهن» مدعی احتمال ائتلاف قالیباف با پایداری ها و طیف رادیکال برای ریاست مجلس خبر می دهد.

هم میهن با بیان اینکه «جبهه پایداری مؤتلف با شانا اگر در مجلس بعدی بخواهد همسویی با جریانی را در پیش بگیرد، بعید است با نمایندگان راه‌یافته از لیست امنا و صبح ایران به ائتلاف و همراهی نرسد»، می نویسد: «مسلما این شرایط قطعاً به نفع قالیباف نخواهد بود و این امر هم موجب شده که این تصور ایجاد شود که قالیباف از همین حالا و در مجلس کنونی علاوه بر همراهی جریان تندروی موجود، سیگنال‌های مثبتی را به تندروها در مجلس بعدی ارسال کند تا بتواند موقعیت فعلی‌اش را در دور بعدی هم حفظ کند؛ از جمله اینکه برخی حتی احتمال بازگشت طرح‌هایی مانند طرح صیانت به دستور کار مجلس در روزهای پایانی را در همین مسیر عنوان کرده‌اند.»

این روزنامه همچنین می نویسد:

درست است که قالیباف حامیانی داشته و به پشتوانه آن پا به میدان انتخابات مجلس گذاشت اما حمایت آنها برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس کافی به نظر نمی‌رسد. احتمالاً میانه‌روها و طیف اقلیت‌ سیاسی مجلس در رقابتی که اگر بین گزینه تندروها و طیف قالیباف شکل بگیرد، دست به همراهی با او خواهند زد اما قالیباف برای رسیدن به ریاست، نیاز به آرای بیشتری دارد و اگر ضرورتی از بیرون بر حضور قالیباف بر ریاست مجلس به میان نیاید، قالیباف چاره‌ای جز جذب رای جبهه پایداری و طیف‌های همسو با آن (جریان «امنا» و «صبح ایران») ندارد که آن هم بدون امتیازدهی صورت نمی‌گیرد و حالا با توجه به شواهد و قرائن مطرح‌شده به نظر می‌رسد مذاکرات آغاز شده و اگر قالیباف با همین روند خواهان دستیابی به صندلی ریاست مجلس باشد، با توجه به اینکه در سابقه سیاسی او بالا و پایین و حرکت در طیف‌های مختلف اصولگرایی دیده شده است؛ احتمالاً با چهره جدیدی از قالیباف روبه‌رو خواهیم بود؛ چهره‌ای که برآمده از همراهی بیش از پیش با تندروهاست!

با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

نکته قابل توجه اینکه اصلاح طلبان در بیان کرسی های متعلق به مستقلین مدعی هستند آرای مستقلین در جبهه اعتدالی ها و اصلاح طلبان می باشد، این طیف که از ۱۰۰ کرسی برای این طیف سخن به میان می آورند پیش از این از فقدان نیروهای اعتدالی و اصلاح طلب در مجلس سخن به میان می آوردند

اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای، بازنمایی کنند.

دیگر خبرها

  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح