Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@02:14:39 GMT

گلایه و هشدار کارشناس مدافع دولت

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۷۴۷۲۰

رئیس کل بانک مرکزی با کارهایش تورمی پنهان در این کشور به وجود آورده و بیش از ۶ هزار میلیارد تومان کارمزد به بانک‌ها تحمیل کرده و درآمدهای ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای شرکت‌های دولتی به قیمت بالا بردن نرخ بهره در کشور ایجاد کرده است.

خبرگزاری تسنیم: رئیس کل بانک مرکزی با کارهایش تورمی پنهان در این کشور به وجود آورده و بیش از ۶ هزار میلیارد تومان کارمزد به بانک‌ها تحمیل کرده و درآمدهای ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای شرکت‌های دولتی به قیمت بالا بردن نرخ بهره در کشور ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خب حسن روحانی عزیز

دیپلمات و حقوق‌دان عزیز و رییس جمهور منتخب ما. سال ۹۲ در انتخابات شرکت نکردم، ولی سال ۹۶ به خاطر زحماتی که کشیدید و دردهایی که تحمل کردید که وضعیت را بهتر کنید و کشور را به محلی بهتر برای زندگی تبدیل کردید به شما رأی دادم. امروز می‌خواهم به‌عنوان مدیرعامل یکی از همان شرکت‌های دانش‌بنیانی که اتفاقاً از حمایت‌های شما برخوردار است و جز آن ۳۰۰۰ شرکت دانش بنیان است، صحبت کنم. به‌عنوان فارغ‌التحصیلی از مهد مهندسی ایران، دانشکده فنی دانشگاه تهران. می‌خواهم به شما بگویم که دوستان در بانک مرکزی چه‌کار‌ها که نکردند و چه‌حرف‌ها که گوش نکردند و چه سیاست‌بازی‌هایی که رییس کل‌ها و مدیرکل‌های دولت شما کردند و چه دردسرهایی که در ۴ سال آینده خواهی داشت، درحالی‌که اگر از ۴ سال قبل شروع‌شده بود با ۳۸ درصد رأی مخالف مواجه نبودید که همه ما از ۴ سال بعدی از همین الان نترسیم. رییس کلی که اصلاح نکرد و همان موتور قبلی دولت نهم و دهم را در سرکار گذاشت و بدون تغییر در نظام‌های پرداخت و دبیر کل به همان شکل ادامه داد؛ رییس کلی که سیاست کاری کرد و بزرگ‌ترین افتخارش در ۴ سال اخیر رساندن حجم نقدینگی به بیش از ۱۲۰۰ هزار میلیارد بود و دستاورد دیگرش این بود که رفت و در دهان امریکای جنایتکار کوبید در خاک امریکا که برجام هیچ دستاوردی نداشته است. رئیس کلی که با کارهایش تورمی پنهان در این کشور به وجود آورده است و بیش از ۶ هزار میلیارد تومان کارمزد به بانک‌ها تحمیل کرده و درآمدهای ۱۰۰۰ میلیارد تومانی و چندصد میلیارد تومانی برای شرکت‌های دولتی به قیمت بالا بردن نرخ بهره در کشور ایجاد کرده است. شرکت‌های بورسی راه انداخت و در دولت شما شرکت بورسی از زیردست بانک مرکزی بیرون آمد که الآن ارزش سهامش از بانک تجارت در عرض یک سال بالاتر است. می‌دانید که این رییس کل با همین سیاست‌های غلطش ۶۰۰ هزار میلیارد تومان قدرت بالقوه وام‌دهی بانک‌ها در سال ۹۶ را نابود کرد؟ می‌دانید که پیش‌بینی ما از این رقم کارمزد‌ها که بانک‌ها می‌دهند ده هزار میلیارد تومان در سال ۹۶ است که فاجعه‌ای دردناک برای اقتصاد کشور است.

اسحاق جهانگیری مرد پرکار دولت یازدهم!

که می‌داند که مردم از بانک‌ها، قضات و شهرداری‌ها ناراحت‌اند، ولی نمی‌داند چرا. می‌داند تورم پایین آمده است، ولی نمی‌داند چرا بانک‌ها این‌گونه اند. همیشه به‌صورت یک جعبه سیاه سیستم بانکی را به شما نشان داده‌اند. رییس کل بانک مرکزی هم هیچ موقع به شما نگفته است که با زیرساخت‌های حاکمیتی شتاب و شاپرک و ساتنا و پایا چه بلایی سر اقتصاد آورده است و در بازدید شما از سایت بانک مرکزی، کلی برای شما از هنرنمایی‌های فنی شان صحبت کردند و از ارزوهایی مانند جامعه بدون پول نقد صحبت کرده اند بدون انکه هزینه کمرشکن ان بر ملت ایران را بگویند. نگفته که موتور نظام‌های پرداخت کشور با همان تفکر دولت نهم و دهم دارد کار می‌کند و چطور انتظار داریم تیمی ضعیف بتواند مشکلات را بر طرف کند. می‌دانید شرکت خدمات انفورماتیک بیش از ۱۰۰۰ میلیارد درآمد دارد و این درآمد بر روی نرخ مؤثر بهره و فاصله بین سود پرداختی و تسهیلات پرداختی اثر مستقیم دارد؟ می‌دانید ۱۰۰ هزار میلیارد قدرت بالقوه فاینانس شبکه بانکی یعنی چیزی حدود ده درصد کل توان شبکه بانکی برای وام‌دهی توسط شرکت خدمات انفورماتیک جذب می‌شود و به بدترین شکل ممکن هزینه می‌شود. شمایی که تمام‌قد طرفدار بخش خصوصی هستی می‌دانید جمعیت هزارنفری این شرکت سرانه درآمدش برای هر نفر حدود ۱ میلیارد تومان است. می‌دانید سرانه هر نیرو در شرکت‌های خصوصی کمتر از ۵۰ میلیون تومان در سال است و استخدام هر نفر در شرکت خدمات انفورماتیک مستقیم ۲۰ نفر را از داشتن شغل محروم می‌کند و در کل به‌اندازه یک فضای ۲۰ هزارنفری در صنعت بانکی و پرداخت کشور شغل از بین می‌برد. نکند به شما هم گفته اند همه ان‌ها نخبگانی از بهترین دانشگاه‌های دنیا و کشورند! اگر اثر آن روی فاینانس مالی بانک‌ها را در نظر بگیریم که مثل زالو به بانک‌های کشور چسبیده است و از خون آن‌ها می‌خورد را حساب کنیم حداقل از ایجاد بیش از ۲۰۰ هزار شغل به صورت بالقوه در کشور جلوگیری می‌کند درصورتی‌که فرض کنیم با هر ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری ما بتوانیم یک شغل در کشور ایجاد کنیم.

با شما بیشتر از بقیه صحبت دارم، چون حس می‌کنم آقای روحانی مسایل داخلی و اقتصادی را به شما واگذار کرده است و شما را هم در همایش اقتصاد مقاومتی در بانک مرکزی دیدم که یک‌طرف وزیر اقتصاد و یک‌طرف رییس کل بانک مرکزی بود.

می‌دانید در ۶ محور بانک مرکزی می‌توانست به‌گونه‌ای عمل کند که حجم نقدینگی ما با سرعت کمتری رشد کند و حدود یک صد هزار میلیارد از رشد سالانه ان کم شود. می‌دانید به بدترین شکل ممکن کارت اعتباری را راه‌اندازی کردند و اجازه ندادند تولید ناخالص ملی بالا رود و سپرده‌های متوسط به یک معضل تبدیل نشود و چه بلایی به سر بانک ملی به خاطر راه اندازی غلط ان امده است. کجای دنیا همین الان کارت اعتباری ۱۵۰۰۰ دلاری می‌دهند که دوستان شما در بانک مرکزی طراحی کرده اند و به جان بانک ملی و اقتصاد کشور انداختند در حالی که به ساده‌ترین شکل می‌توانستند رونق را به کشور بازگردانند. می‌دانید که روش تسویه مشکلات اقتصادی دارد و ۷ بار تسویه در روز چه معضلاتی را برای کشور به وجود می‌آورد. می‌دانید که ضرب سکه به نفع اقتصاد است و یک سکه ۵۰۰ تومانی هزینه‌اش ۲۳۰ تومان است و می‌تواند با سرعت یک معامله در روز حرکت کند و در سه سال هزار معامله با آن انجام شود و ۵۰۰ هزار تومان تولید ناخالص ملی ما را افزایش دهد. می‌دانید که سکه حتی اگر ذوب هم شود به نفع اقتصاد است و هیچ ضرری به اقتصاد نمی‌زند و بانک مرکزی‌چی‌های شما این را پیراهن عثمان کرده‌اند و به این بهانه سکه و اسکناس خرد که اقتصادی‌ترین روش است را ر‌ها کرده‌اند و هزینه‌ای چند ده‌میلیاردی (که حتی با ترکیب درست می‌تواند به درآمد چندمیلیاردی برای بانک مرکزی تبدیل شود) را به هزینه ۶۰۰۰ میلیاردتومانی برای بانک‌های کشور تبدیل کرده‌اند و کشور را به زباله دانی از کارت خوان‌ها و خودپرداز‌ها تبدیل کرده اند که مثل موریانه اقتصاد این کشور را نابود می‌کنند. اگر تمام‌قد پشت بخش خصوصی هستی دست خدمات انفورماتیک، شاپرک و شرکت‌های بورسی را از دست‌اندازی به بانک‌ها با مدل غلط کارمزد قطع کنید.

می‌دانید دوستان شما در بانک مرکزی حجم مسکوکات را به‌کل حجم نقدینگی کاهش داده‌اند و بیش از ۹۷ درصد پول ما الکترونیکی شده است در حالی در کشورهای دنیا این‌گونه نیست و بیش از ۲۰ درصد حجم نقدینگی کشورهای تورمی سکه و اسکناس است و به این صورت باعث می‌شوند نرخ بهره ۲۰ درصد پایین بیاید. مشکل بانک‌ها در دست رییس کل بانک مرکزی شماست. چطور انتظار دارید که دولت آقای روحانی موفق عمل کند درحالی‌که نظام‌های پرداخت تغییری نکرده است و سیاست‌های من درآوردی بدون در نظر گرفتن سیاست‌های پولی، بانکی و اقتصادی را پیش می‌برند و می‌بینیم که به نام فناوری و به کام شرکت‌های حاکمیتی و شرکت‌های چینی اقتصاد مملکت را به پرتگاه نابودی کشانده‌اند.

و، اما مهران مدیری عزیز و دوست‌داشتنی

سال‌هایی که نبودی چند بار سریال‌هایت را دوباره دیدم؛ برره، پاورچین و مرد هزار چهره و .... خیلی صادقانه بگویم دوست دارم یک‌شب به مهمانی دور همی شما دعوت شوم. دیشب هم برنامه شما را با موضوع سو تفاهم دیدم. هشت سال حاضر نشدی که باشی و در حق مردم خیانت کنی. الآن می‌بینم که تبلیغ می‌کنید که مردم از درگاه پرداخت الکترونیکی روی موبایل یا ussd صدقه دهند و شارژ بخرند. می‌گویی که از این درگاه‌ها صدقه بدهید و مستقیم پول به‌حساب می‌رود. می‌گویید روزی ۱۰۰ تومان بدهید. می‌گویید که نرم افزار نصب کنید و از طریق ان کارهای پرداختتان را انجام دهید. می‌دانید که تو را هم به بازی گرفته‌اند، مثل آقای روحانی و آقای جهانگیری؟ فکر می‌کردی سر تو هم کلاه بگذارند و هر ۱۰۰ تومانی که پرداخت می‌شود ۵۰ تا ۲۵۰ تومان به اقتصاد مملکت ضربه وارد می‌کند؟ می‌دانید که تحلیل‌ها نشان می‌دهد معادل ۳۰ تا ۵۰ درصد کل مبالغ جمع شده به‌صورت کارمزد توسط بانک‌ها پرداخت می‌شود و همین مساله باعث می‌شود که بانک‌ها قدرت کمتری برای وام‌دهی داشته باشند و دودش به چشم ان محرومان بیشتر می‌رود؟ می‌دانید شارژی که تبلیغش را می‌کنید در سال ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه روی دست شبکه بانکی می‌گذارد و اگر همان ۴۰۰ میلیارد هم فرض کنیم ۴۰ هزار میلیارد قدرت بالقوه وام‌دهی بانک‌ها کم می‌شود. شما فکر می‌کنید با ۴۰ هزار میلیارد تومان به چند زوج جوان می‌توان وام ازدواج داد؟ می‌دانید که با ۴۰ هزار میلیارد تومان می‌توان سالانه ۸ تا ۱۰ هزار مگاوات به شبکه برق کشور اضافه کرد و چقدر خوزستان عزیز روشن‌تر خواهد بود و شما با تبلیغتان برای یک سری شرکت‌های پرداخت چه ضرری به اقتصاد کشور وارد می‌کنید؟ می‌دانید این سه برابر توان بانک صادرات در وام‌دهی است؟ می‌دانید هزینه ان پورشه‌ای که تبلیغش را می‌کنید برای اقتصاد کشور چقدر است؟

و در آخر رامبد جوان!

مردی که دوست دارد مردم کشورش بخندند و شاد باشند. شما هم مثل مهران مدیری رودست خوردید و سنگ شرکت رقیب دیگری را به سینه می‌زنید. می‌دانید پرداخت الکترونیکی به معنی سبز بودن در پرداخت‌های خرد نیست؟ می‌دانید سکه و اسکناس هنوز سبزترین روش پرداخت خرد است. شارژی که تبلیغش را می‌کنید اگر ملت با کاغذ بخرند با مدل این کارمزد و اثر سو اقتصادی ان برای کشور کمتر است؟ اسکناس و شارژ کاغذی همین الان بهتر است و به نام سبز اندیشی و طبیعت ضررهای جبران ناپذیری به طبیعت زده می‌شود. کاغذ به چرخه طبیعت بر می‌گردد، ولی نرخ بهره ایجاد شده در اقتصاد این کشور می‌ماند و همه را تحت الشعاع قرار می‌دهد. برنامه خندوانه شما را کم می‌بینم، ولی هر بار که می‌بینم در حال تبلیغ شارژید و به این فکر کنید که با ۴۰ هزار میلیارد کاهش توان بانکی چه خنده‌هایی به گریه تبدیل می‌شود. انتظار ندارید که نانوایی‌ها وام بدهند و اقتصاد کشور را فاینانس کنند اگر فکر می‌کنید راه درست است ادامه دهید.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۴۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود

امتداد - دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن در آیین گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد تأسیس گروه سرمایه‌گذاری مسکن بانک مسکن(ثمسکن)، آینده روشنی برای این برند خوشنام متصور شد و گفت: ثمسکن باید به عنوان برندی توسعه‌گر در کشور و جهان شناخته شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مدیرعامل بانک مسکن در این آیین ضمن تبریک به مناسبت ۳۴ سالگی ثمسکن، از تلاش‌های محمدرضا جواهری، مدیر پیشین این شرکت قدردانی و برای علیرضا جعفری، مدیرعامل جدید این هلدینگ در خدمت‌رسانی به مردم و تحقق اهداف و برنامه‌ها آرزوی توفیق کرد.

مبانی و مفاهیم هلدینگ‌داری را در ثمسکن به اجرا درآورید

مدیرعامل بانک مسکن خطاب به مدیران این شرکت، انتظارات خود را از شرکت انبوه‌ساز گروه سرمایه‌گذاری مسکن بیان داشت و نهایت تلاش و همت مهندسان این شرکت را درعملیاتی شدن طرح‌های ساختمانی به‌ویژه شهرسازی با رویکرد تمدن‌سازی خواستار شد.

وی ادامه داد: انتظار دارم هلدینگ ثمسکن در جایگاه واقعی و شایسته خود بدرخشد و ظرفیت‌هایش را بر مبنای مبانی و مفاهیم هلدینگ‌داری به کار گیرد تا مقتدرانه برای ساخت مسکن برای اقشار مردم عزیزمان فعالیت کنیم.

دکتر حسینی ادامه داد: گروه سرمایه‌گذاری مسکن شرکتی است که در بسیاری زمینه‌ها به‌ویژه ساخت‌وساز با کیفیت، خوشنامی، مشتری‌مداری، خوش‌عهدی و کاهش قیمت تمام شده ساختمان شهرت دارد و تلاش می‌کند تا این خوشنامی را دوچندان کند.

وی گفت: از تمامی شما انتظار می‌رود برنامه‌های آینده را با زمان‌بندی صحیح به مدیران ارشد بانک ارائه دهید و به صورت دوره‌ای روند انجام پروژه‌ها را گزارش کنید. زیرا زمانی می‌توانیم افتخار بیافرینیم که پروژه‌ها طبق زمان‌بندی و حتی سریع‌تر تکمیل و به مصرف‌کننده تحویل داده شود.

بازتعریف برند هلدینگ ثمسکن و توسعه شاخص‌ها

دکتر حسینی گفت: بانک مسکن توسعه‌گر است و بنابراین یکی از اهداف مهم بانک، بازتعریف برند هلدینگ گروه سرمایه‌گذاری مسکن در کشور است تا به عنوان سازنده‌ای توسعه‌گر شناخته شود. بنابراین ثمسکن باید در آینده نزدیک بتواند با کاهش بهای واحدهای مسکونی، تسریع در انجام پروژه‌ها، استفاده از مدرن‌ترین ابزارها و روش‌های ساخت‌وساز و رعایت الگوی مشتری مداری به این مهم برسد.

وی گفت: برند خوب در بازار سرمایه موفق است و ما در بانک مسکن می‌خواهیم سهم مسکن را در بازار سرمایه افزایش دهیم؛ لذا برای این مهم از تمامی ظرفیت‌های کشور و بازار سرمایه استفاده می‌کنیم تا تعهدات خود را به‌طور کامل عملیاتی کنیم.

اجرای معماری اصیل ایرانی – اسلامی برای آرامش مردم

مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر تحقق سریع کیفی سازی یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور به عنوان هدف کنونی این بانک با استعانت از شعار قرآنی بانک مسکن (آیه ۸۰ سوره مبارکه نحل) گفت: هدف‌گذاری بزرگی انجام شده است که آن را در کنار تامین مالی پروژه مهم نهضت ملی مسکن دنبال می‌کنیم و در این مسیر، تلاش و پیگیری‌های بسیاری برای تخصیص افزایش سرمایه یکصد همتی به انجام رسانده‌ایم که در تاریخ بانکداری ایران بی‌سابقه است.

وی در ادامه با اشاره به اجرای الگوی اصیل معماری ایرانی – اسلامی در ساخت‌وسازهای بانک مسکن گفت: طراحی ساختمان با این نوع معماری و به کارگیری فضاسازی و طراحی رنگ روح‌بخش و جان‌فزای آن می‌تواند در آرامش خانواده‌ها موثر و مصداقی باشد بر شعار قرآنی بانک مسکن و خدمت به هموطنان عزیزمان.

دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دوران طلایی بانک مسکن به زودی آغاز می‌شود در خصوص ظرفیت، تخصص وتوانمندی فناورانه بانک مسکن سخن گفت و از معرفی محصولات هوش مصنوعی این بانک در آینده نزدیک خبر داد.

لزوم هماهنگی حداکثری شرکت‌های تابعه با معاونت‌های بانک

مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر اهمیت حفظ امنیت اطلاعات در مجموعه بانک و صیانت از دارایی‌ها گفت: تمامی شرکت‌های تابعه باید به صورت متناظر با بخش‌های مختلف بانک هماهنگ باشند تا خللی در برنامه‌ریزی‌ها و روند صحیح کارها ایجاد نشود.

وی همچنین بر لزوم همکاری همه‌جانبه، هم‌افزایی و رعایت اخلاق حرفه‌ای در انجام کارها و هماهنگی‌‌ها در بدنه بانک و شرکت‌های آن تاکید کرد.

انضباط بخشی، چارچوب مداری و صیانت از حقوق و منافع مجموعه بانک و مشتریان آن به عنوان اصلی مهم در انجام کارها، از دیگر موارد مورد تاکید مدیرعامل بانک مسکن در این مراسم بود.

دکتر حسینی در پایان، خدمت خالصانه به مردم و ساخت خانه‌های با کیفیت و استاندارد را افتخاری بزرگ برای دست‌اندرکاران و موجب جلب رضایت خداوند متعال دانست و برای همه همکاران توفیق کار صادقانه و نیل به اهداف عالیه را آرزو کرد.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن:

یکصد هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت ساخته می‌شود

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

وی، دکتر حسینی، مدیرعامل بانک مسکن را مدیری بلندهمت خواند که تحولی چشمگیر در گفتمان و ادبیات بانک مسکن ایجاد کرده و با سعه صدر، کارشناسی و افق دید خود، مسیر را برای عملیاتی شدن اهداف مجموعه بانک هموار می‌کند.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

این رویداد با حضور برخی مدیران بانک، سعید شیرزادی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن و مدیران دو هلدینگ بزرگ بانک مسکن برگزار شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • کارشناس صهیونیست: چرا نتانیاهو برای حمله به رفح معطل می‌کند؟
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود