Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارایرنا محمد پرهام، فریبرز محسنی، محمد بیاتی و رضا بهنود روز شنبه درنشست مطبوعاتی در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در بروجرد بر حمایت رسانه ها و خبرنگاران به عنوان رکن چهارم دموکراسی در جلوگیری از فساد ورانت خواری در شهر تاکید کردند.
محمد پرهام منتخب دوره پنجم شورای اسلامی شهر بروجرد اظهارکرد: رسانه ها بازوی توانمند مدیریت شهری هستند وبا کمک آنها می توان نقاط ضعف را در مجموعه شهر و شهرداری از بین برد ونقاط قوت را نیز بیش ازگذشته تقویت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: شورای پنجم تلاش دارد با ایجاد جایگاه خبرنگاران در صحن علنی شورای شهرهمه اقدامات و برنامه های خود را در اتاقی شیشه ای به اطلاع شهروندان برساند.
پرهام افزود: با ایجاد اتاق شیشه ای و حضور مستمررسانه ها در جلسات شورای شهرازفساد وبه وجود آمدن رانت خواری جلوگیری شده و باعث می شود اعضای شورای شهردرمقابل تعهدات و وعده های خود به مردم گام بردارند.
وی تصریح کرد: اعضای شورای شهر پنجم به دنبال تعامل سازنده با همه مردم، مسئولان ونمایندگان مردم درخانه ملت هستند وتلاش می کنند براساس این همکاری ومشارکت گروهی شهر را از بن بست های موجود رها کنند.

**شهروندان بروجردی انتظار معجزه از شورای شهر پنجم نداشته باشند
این مدرس دانشگاه ادامه داد: با توجه به حجم مشکلات شهرداری بروجرد مردم نباید انتظارمعجزه از شورای شهر داشته باشند، اعضای منتخب مردم در پنجمین دوره شورای شهربا ترسیم برنامه های منسجم تلاش خواهد داشت مسیر را بهتر از گذشته در راستای حمایت از کارکنان شهرداری و توسعه شهر و رفاه نسبی مردم هموار نماید.
پرهام افزود: پول و سرمایه در دنیای مدرن جایی می رود که برای آن احترام و امنیت وجود داشته باشند و برای رهایی از ساختاردموکراسی بیمار باید با ایجاد زیرساخت ها درآمد پایدارایجاد کرد.
وی ادامه داد: بروجرد با توجه به محروم ماندن از فرودگاه، قطار تنها می تواند در راستا ی توسعه صنعت گردشگری با توجه به جاذبه های تاریخی و فرهنگی و طبیعی که دارد توسعه یابد و اقتصاد خود را رونق دهد.
منتخب دوره پنجم شورای شهر بروجرد گفت: دراین شهر بسیاری از فرصت ها مغفول مانده در حالی که می توان از بسیاری امکانات موجود در راستای رونق اقتصادی استفاده نمود و به عنوان نمونه با توجه به تولید روزانه حدود 200 تن زباله می توان به جای دفن این طلای کثیف با ایجاد کارخانه بازیافت درآمد پایدارایجاد نمود.
پرهام اظهارکرد: شورای اسلامی شهر بروجرد مربوط به این شهر و مردم ان است و تلاش دارد با چابک سازی ضمن حمایت از خانواده شهرداری در راستای توسعه رونق اقتصادی، ارتقا سطح مبلمان شهری و ایجاد درآمد پایدار به رسالت سنگین خود در مقابل رای مردم جامعه عمل بپوشاند.
وی با اشاره به ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری بروجرد گفت: برای توسعه و رونق اقتصادی در بروجرد باید بسترها را فراهم نمود و زمانی که بستر فراهم شود سرمایه گذار به راحتی اقدام به سرمایه گذاری می کند.

** چشم انداز 1414 شهرداری بروجرد در حال تدوین است
منتخب دیگردوره پنجم شورای شهر بروجرد گفت: شورای پنجم با ترسیم برنامه افق 1414 که نیاز به تیمی تخصصی و کارآمد دارد تلاش خواهد داشت با بهره گیری از توانمندی ها، ظرفیت های بالا بروجرد را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهد.
فریبرز محسنی افزود: در گذشته در حق بروجرد ظلم های فراوانی وارد شده و اجازه نداده اند به جایگاهی که شایسته آن است برسد در این راستا انتظارمی رود در شورای پنجم با حمایت رسانه ها و همکاری وهماهنگی مسئولان شهری واستانی بتوان مشکلات این شهر را به طور جدی برطرف کرد.
وی تاکید کرد:بر طرف کردن این مهم با وحدت، همدلی و هماهنگی بین اعضای شورای شهرمحقق خواهد شد.
محسنی با اشاره به مشکلات اقتصادی در سطح کلان در کشور بیان کرد: برای رفع مشکلات اقتصادی و رونق فضای شهر بروجرد باید صنعت گردشگری در راستای ایجاد درآمد پایدار دراین شهرکمک کرد.
وی ادامه داد: شهرداری می تواند با ارائه برنامه ای مدون و منسجم زمینه جذب توریست و سرمایه گذار را در این شهر با توجه به وجود منابع طبیعی و گردشگری زیبایی مانند سراب های پرآب، روستای گردشگری ونایی، فیال و گلدشت بررونق اقتصادی و درآمد پایدار برای خود استفاده بهینه را ببرد.
منتخب دوره پنجم شورای شهر بروجرد اضافه کرد: در این دوراز شورای اسلامی شهربروجرد تلاش خواهد شد تا این پارلمان محلی به جایگاه واقعی خود برگردد در این راستا نیز برنامه هایی در حال انجام است.
محسنی بیان کرد: برای رساندن شهر بروجرد از نظر توسعه به جایگاه واقعی خود ازهمه افرادی که توانمندی لازم را برای شهردارشدن دارند براساس دو مولفه جدا ازسابقه شهردار بودن و انجام کاراجرایی، کارآمد بودن، پاک دست بودن ونفوذناپذیری در آینده نزدیک اقداماتی صورت خواهد گرفت.
فریبرز محسنی گفت: شهرداری بروجرد جای آزمون و خطا نیست و نیاز به مدیریت جهادی توام با علم، اخلاق و دانش دارد.
وی تاکید کرد: جذب سرمایه گذارازسوی شهرداری به این گونه نیست که زمین و همه خدمات از سوی شهرداری دراختیار گذشته شود بلکه این خدمات پایاپا است.

**رسانه ها ظرفیت های شهر بروجرد را به سرمایه گذاران معرفی کنند
منتخب مردم بروجرد درپنجمین دوره شورای اسلامی شهر گفت: رسانه ها به کمک شورا بیایند و ظرفیت ها و پتانسیل های شهر را به سرمایه گذاران بخش خصوصی معرفی کنند.
محمد بیاتی اظهارکرد: رسانه ها در جذب گردشگر و معرفی مناطق گردشگری طبیعی، مذهبی و تاریخی بروجرد سهم قابل توجهی دارند که باید در این راه تلاش نمایند.
وی بیان کرد: رسانه ها به عنوان چشم و گوش جامعه با بیان زشتی و زیبایی شهر به توسعه و آبادنی کمک کنند.
منتخب مردم بروجرد درپنجمین دوره شورای اسلامی شهراضافه کرد: مدیریت شهری وشهرداری نیز باید به زمان ومکان توجه داشته باشد در این راستا باید برای انجام کارهای مهم واولویت بندی را در نظرداشته باشد.
بیاتی با اشاره به وضعیت نامناسب شهرداری بروجرد ادامه داد: اولویت اصلی مدیریت شهرداری باید آوردن نان بر سر سفره کارگران باشد زیرا تا این موضوع مهم در شهرداری رفع نشود توسعه و عمران شهری اتفاق نخواهد افتاد.
وی افزود: برای جذب گردشگر به شهر بروجرد ظرفیت های بسیاری وجود دارد که می شود با آنها درآمد پایدارایجاد کرد.
بیاتی بیان کرد: شهر بروجرد برای پیشرفت و توسعه نیاز به زیرساخت های گردشگری مانند فضای سبز مناسب مانند پارک و شهربازی دارد که متاسفانه از این ظرفیت که باعث درامد پایدار می شود در شهر بروجرد خبری نیست.
این عضو شورای شهرگفت: یکی از دغدغه های اصلی شهرداری بحث حقوق معوقه کارگران است که باید به صورت عملی وارد کارشویم تا بتوانیم این موضوع مهم را مدیریت کنیم.
بیاتی افزود: هیچ یک از قسمت های اداری شهرداری بروجرد آماردقیقی از تعداد کارگران ندارند و با تحقیقی که انجام شده برخی از پرسنل شهرداری از شهرداری حقوق دریافت می کنند ولی در جایی دیگر مشغول کار هستند.
وی اضافه کرد: سرپرست شهرداری بروجرد برای بهبود وضعیت موجود شهرداری سه سال وقت می خواهد و این زمان زیادی است.
وی اظهار کرد: یکی از مطالبات به حق مردم این است که شورای شهر پنجم مستقل باشد وهیچ فردی در بیرون شورا نتواند برای شورای شهروشهرداری تصمیم بگیرد.

** برای توسعه وپیشرفت شهر باید احساس امنیت برای سرمایه گذار به وجود بیاید
یکی دیگراز اعضای شورای شهر پنجم دراین نشست گفت: یکی از راه های ایجاد درامد بی درد سر و پاک برای شهرداری جذب گردشگر و توریست است که این مهم باید با ایجاد احساس امنیت برای سرمایه گذاری فراهم شود.
رضا بهنود اظهارکرد: درکشورامنیت مطلوبی برقرار است ولی احساس کردن این مهم برای سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی وجود ندارد.
وی افزود: برای توسعه، عمران و آبادانی باید منابع جدید ایجاد کنیم و ازانحصاری کردن منابع برای در اختیارگرفتن افراد خاص جلوگیری کنیم.
منتخب دوره پنجم شورای شهربروجرد اضافه کرد: تجدید پایه ها و بسترهای اجتماعی و فرهنگی شهر می تواند به توسعه کمک کند زیرا سرمایه اجتماعی در جامعه ما خلا دارد و مردم تا سرمایه اجتماعی نباشد اعتماد کافی برای سرمایه گذاری ندارند.
بهنود بیان کرد: باید چگونگی برخورد مناسب با سرمایه گذار و گردشگر را در بین به مردم جامعه ترویج کنیم تا مسافرضمن سفر به شهر ما احساس آرامش و آسایش کند زیرا گردشگران برای راحتی مسافرت می کنند.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب شهرداری بروجرد اضافه کرد: این اوضاع نا به سامان گودالی عمیق دربدنه شهرداری ایجاد کرده است ورفع این مهم نیاز به مدت زیادی دارد.
مدرس دانشگاه بیان کرد: سکاندارشهربروجرد باید مدیریت بحران را فرا گرفته باشد وفردی می تواند اسن شهر را از این گودال عمیق خارج کند که تاکنون در شهرهایی مانند بروجرد مدیریت کرده باشد.
بهنود با اشاره به اینکه شهردارباید از بند لابی های زر و زور به دور باشد گفت: شورا و شهرداری باید با شفافیت کارهای خود را در پیشگاه مردم انجام دهند.
/6052/7190/7273 خبرنگاران: آمنه صارمی - علیرضا سلیمانی روزبهانی** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد

مدیریت شهری در دوازدهمین ایستگاه بازدید‌های نظارتی خود به شهرداری منطقه ۲ شیراز رسید. در بازدید نظارتی مدیریت شهری در شهرداری منطقه ۲ شیراز مطابق سلسله بازدید‌های پیشین که با هدف تکریم ارباب رجوع، خدمت‌رسانی بهتر و ایجاد امیدآفرینی انجام شد، میز خدمت مردمی، گفت‌وشنود با مدیران و کارکنان منطقه و جلسه بررسی مسائل به منظور رفع موانع و پیشبرد امور انجام گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید نظارتی اظهار کرد: شهرداری منطقه ۲ ویژگی خاص خود را دارد و علاوه بر نقاط قوت بسیار زیاد که قابل مقایسه با سایر مناطق نیست، این منطقه مسائل و مشکلات ویژه‌ای دارد که این موضوعات به بافت فرسوده و قدیمی بودن آن بر می‌گردد.

سید ابراهیم حسینی تصریح کرد: بخشی از این منطقه به عنوان شناسنامه شیراز است و ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد که در سایر مناطق نیست؛ از سوی دیگر با بخش‌های فرهنگی نیز این منطقه دارد و علاوه بر آن یک‌سوم دانشگاه فرهنگیان در این منطقه قرار دارد.

او با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲ شیراز استعداد‌های خاص خود را دارد، ادامه داد: این درخواست را مطرح کردیم که معاونین شهردار شیراز بخش‌های مختلف آن را فعال کنند و آن را به شکوفایی برسانند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص عملکرد اجرایی شهرداری در این منطقه گفت: اقدامات مدنظر و قابل پیگیری که از سوی شهرداری و ناظر شورای اسلامی شهر در این منطقه صورت گرفته است، رضایت بخش بوده و پیشرفت منطقه صعودی است و رضایتمندی مردم از مجموعه اقدامات بسیار بالاست. 

حسینی ضمن قدردانی از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، شهردار منطقه و کارکنان و یاوران شورا این منطقه، خاطر نشان کرد: با اقداماتی که در دستور کار است، افق مناسبی را در این منطقه شاهد هستیم و امید است شاهد شکوفایی و پیشرفت در این منطقه باشیم؛ چراکه این منطقه مستعد بهترین ارائه خدمات است.

رفع مسائل شهروندان مناطق در دیدار‌های چهره به چهره 

 شهردار کلان‌شهر شیراز نیز اظهار کرد: دوازدهمین مرحله بازدید از مناطق و برگزاری میز خدمت در شهرداری منطقه ۲ شیراز بود که این میز خدمت به اتفاق رئیس، ناظر و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و همکاران شهرداری در حوزه ستادی و برخی از معاونین در این منطقه برگزار شد. 

محمدحسن اسدی افزود: یکی از اهداف اصلی بازدید و سرکشی از مناطق برگزاری میز خدمت با حضور شهروندان مناطق است که شهروندان منطقه ۲ به جهت رفع مسائل و مشکلات خود تقاضای برگزاری میز خدمت و گفتگو با مدیران شهری را داشتند.

او عنوان کرد: در این بازدید که با مراجعین و شهروندان ساکن در منطقه دیدار داشتیم، درخواست‌های آنها مورد بررسی قرار گرفت؛ ضمن اینکه مسائل و مشکلات یاوران شورای محلات نیز بررسی شد.

شهردار شیراز افزود: بر اساس مسائل مطرح شده، ارجاعات و دستورات لازم صادر شد.

اسدی بیان کرد: در ادامه دیدار مستقیم و بدون واسطه با همکارانم در منطقه ۲ داشتیم که خوشبختانه با روحیه خوب و با نشاطی مشغول به کار و خدمات‌رسانی به مردم بودند.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز به ارائه گزارش عملکرد اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش رو توسط شهردار منطقه ۲ نیز اشاره کرد.

او گفت: عملکردها، مسائل، مشکلات و موضوعات گفته‌شده مورد بررسی قرار گرفت و راهکار‌های پیش رو تبیین شد. 

شهردار شیراز ضمن اظهار خرسندی از عملکرد شهرداری منطقه ۲ بیان کرد: جلسات بسیار خوبی از سال گذشته تاکنون به صورت مستمر توسط مدیریت ارشد شهری برگزار شده و از مزایای خوب این دیدارها، بی‌واسطه و چهره به چهره بودن آن است و که در وهله نخست باعث رضایتمندی مراجعین و شهروندان است و بعد از آن مشکلات همکاران خودمان به واسطه این دیدار‌ها به حداقل ممکن رسانده می‌شود.

استقبال شهروندان از میز‌های خدمت 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید تصریح کرد: در بازدید‌های انجام شده، استقبال بسیار خوبی از سوی مردم صورت گرفت و در این میز خدمت‌هایی که برگزار می‌شود، دیدار و گفتگوی بی واسطه مردم با اعضای شورا و مدیران شهری فراهم می‌شود.

محمدتقی تذروی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی، ارتباط چهره به چهره با مردم است و در موضوعاتی که نیاز است شهردار شیراز دستورات را مستقیم اعلام کند، این اقدام صورت می‌گیرد تا مشکلات شهروندان حل و فصل شود. 

او اضافه کرد: در بسیاری از مواقع مردم با حضور خود در میز خدمت‌ها، بسیاری از مشکلات و موضوعات را اطلاع‌رسانی می‌کنند. 

عضو و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۲ شیراز ضمن قدردانی از یاوران شورای این منطقه که مسائل و مشکلات را با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مطرح داشتند، گفت: مسائل و مشکلاتی که از سوی شهروندان در این منطقه مطرح می‌شود، یقینا در برنامه‌ریزی برای آینده و تخصیص بودجه، تاثیرگذار خواهد بود. 
 
تذروی همچنین با قدردانی از شهردار منطقه ۲ شیراز اضافه کرد: در اوایل این موضوع را شاهد بودیم که مراجعات مردمی بسیار زیاد بود، اما با دیدار چهره‌به. چهره و رفع مشکلات شهروندان در این منطقه، مراجعه شهروندان نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است و این موضوع نشان از اثرگذاری ارتباط مردمی بین مسئولین و مردم است.

مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: نخستین میز خدمت در سال جاری در منطقه ۲ برگزار شد.

محمود صفایی ابراز امیدواری کرد: حضور شهردار شیراز و سایر مدیران شهرداری و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر منجر به کاهش، رفع مشکلات و مسائل مطرح شده از سوی شهروندان این منطقه شود. 

او ادامه داد: شهروندان در این منطقه مسائل عمده‌ای مطرح کردند که اغلب موضوعات در خصوص زمین و تملکات بود. 

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: برخی از یاوران شورای اسلامی شهر موضوع خدمات زیربنایی را در محلات خود مطرح کردند و دستورات لازم از سوی شهردار شیراز و رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ابلاغ شد. 

صفایی خاطرنشان کرد: برخی از مشکلات شهروندان در این میز خدمت رفع شد و برخی از مسائل دیگر مقرر شد در جلساتی که در شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برگزار می‌شود، پیگیری شود. 

او ابراز امیدواری کرد: همچون سال گذشته جلسات میز خدمت به صورت مستمر با حضور مدیران شهری و مردم برگزار شود تا علاوه بر رفع مشکلات شهروندان، مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری تداوم یابد.

ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری به شهرداری منطقه ۲ شیراز 

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در دوازدهمین بازدید نظارتی با حضور در شهرداری منطقه ۲ شیراز اظهار کرد: این منطقه یکی از مناطقی است که بیشترین تعداد محلات محروم را دارد و در سطح محلات برای احصا و رفع مشکلات همواره از یاوران شورا و رابطین و ظرفیت آنها استفاده شد و کار محرومیت‌زدایی در این منطقه از محلات از مردم محله برای مردم محله اولویت‌بندی می‌شود. 

سیده مریم حسینی افزود: نیاز است از سوی مدیریت شهری به صورت ویژه به این منطقه نگاه شود و این موضوع با درنظر گرفتن بودجه و کارمندانی که دغدغه رفع مشکلات مردم را دارند مدنظر است.

او خاطرنشان کرد: کارمندان شهرداری منطقه ۲ در این منطقه همواره معتقد هستند نهایت رأفت قانونی در برخورد با شهروندان در این منطقه صورت می‌گیرد تا مشکلات آنها رفع شود و این اقدام به معنای نگاه یک شهروند به شهروند دیگر نه نگاه یک مسئول به یک شهروند است. 

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز ابراز امیدواری کرد: با تنوع فعالیت‌هایی که در این منطقه صورت می‌گیرد روزبه‌روز در رفع محرومیت برای مردم این منطقه گام‌های بیشتری برداریم.

ایجاد پرچم سومین حرم اهل‌بیت (ع) در شهرداری منطقه ۲ شیراز

شهردار منطقه ۲ شیراز نیز در این بازدید نظارتی از دیدار چهره به چهره شهردار کلان‌شهر و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با مردم شریف این منطقه خبر داد.

محمد مقدس‌زاده گفت: این بازدید منجر به تسهیل در تصمیم‌گیری‌های مثبت و تأثیرگذار در جهت احصای نیاز‌های مردم و ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در بین مردم شد.

او اظهار کرد: در شهرداری منطقه ۲ ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، سرمایه‌گذاری، اقتصادی، عمرانی، خدمات شهری و زیست محیطی وجود دارد.

شهردار منطقه ۲ شیراز با اشاره به ظرفیت مذهبی این منطقه بیان کرد: اقدامات خوبی در این راستا انجام که برای نخستین بار پرچم سومین حرم اهل‌بیت علیهم السلام طراحی، قرارداد آن منعقد و در حال اجراست.

مقدس‌زاده با توجه به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری عنوان کرد: قراردادی به اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان جهت اجرای پروژه بنکداران در نقطه‌ای کم‌برخوردار تعریف، طراحی و قرارداد منعقد شد. 

او با توجه به پهنا و وسعت منطقه ۲ گفت: از میدان امام حسین (ع) تا پل شهدای نیروی دریایی در کمربندی، پروژه‌های متفاوتی از قبیل ساماندهی بولوار خلیج فارس، پروژه آبش خاتون با زیرساخت‌های گردشگری در چهارراه دفاع مقدس و ساماندهی خیابان لطفعلی‌خان زند از معابر کهن شهر شیراز در دستور کار شهرداری منطقه ۲ قرار گرفته است.

شهردار منطقه ۲ شیراز گفت: در راستای اجرای پروژه‌های بزرگ توسط این منطقه با مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز، بولوار ۴۵ متری محراب جهت تأمین دسترسی و اتصال بلوار مدرس به کمربندی با دارابودن زیرگذر زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود