Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیروز فاضلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید 2 هزار و 975 نوبت نمایش در استان اجرا شد، افزود: صحنه اجرای تئاتر در گیلان، نسبت به دولت دهم رشد 55 درصدی را شاهد بوده است.
وی با اشاره به توجه ویژه دولت تدبیر و امید به مباحث فرهنگی و هنری اظهار کرد: از سال 1392 تا پایان سال 1395 ، تعداد 556 عنوان نمایش در استان گیلان تولید شده که این میزان، نسبت به 431 نمایش تولید شده در چهار سال دولت دهم، از رشد 29 درصدی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته فاضلی، تعداد دفعات اجرای نمایش ها از یک هزار و 915 اجرا در چهار سال دولت دهم، به 2 هزار و 975 اجرا در این دوره رسیده که حاکی از رشد 55 درصدی دفعات اجرای نمایش در استان است.
در زمان حاضر 16 سالن اجرا با ظرفیت شش هزار و 400 صندلی متعلق به اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در استان در حال فعالیت است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در ادامه گفت وگو با ایرنا بیان کرد: همچنین به دنبال پیگری راهبرد افزایش برگزاری کنسرت های موسیقی در دولت تدبیر و امید با هدف نشاط افزایی در جامعه، تعداد مخاطبان این هنر در استان سه و نیم برابر شده است.
فاضلی افزود: 804 نوبت موسیقی از سال 1392 تا پایان سال 1395 اعم از سنتی و پاپ در استان گیلان اجرا شده که این رقم نسبت به 284 مورد چهار ساله دولت دهم، از رشد 183 درصدی برخوردار است.
وی اظهار کرد: متعاقب این رشد، تعداد تماشاگران کنسرت ها نیز از 126 هزار و 490 نفر در چهار سال دولت دهم ، به 439 هزار و 793 نفر در این دوره رسیده که این اعداد نیز حاکی از رشد 247 درصدی تعداد تماشاگران کنسرت موسیقی در استان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در بخش دیگری از سخنانش در ارتباط با موضوع دولت یازدهم - سخن اعداد گفت: همینطور حمایت های دولت یازدهم از فرهنگ ترویج قرآنی، موجب شد تا تعداد حافظان و قاریان ثبت شده استان در مدت فعالیت دولت تدبیر و امید به بیش از 16 برابر افزایش یابد.
فاضلی افزود: تعداد حافظان و قاریان ثبت شده در گیلان تا پایان سال 1391 حدود 400 نفر بود که این رقم در پایان سال 1395 ، به شش هزار و 500 نفر افزایش یافت.
وی با اشاره به حمایت های دولت اظهار کرد: در بازه زمانی سال های 1392 تا 1395 ، بیش از سه میلیارد و 900 میلیون ریال توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از موسسه های قرآنی گیلان پرداخت شده است.
فاضلی با یادآوری حمایت 950 میلیون ریالی دولت دهم در این زمینه گفت: رقم یادشده نشان دهنده حمایت بیش از چهار برابری از موسسه های قرآنی استان در دولت تدبیر و امید است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تا پایان سال 1391، تعداد 40 موسسه قرآن و عترت تحت نظارت این اداره‌کل در استان وجود داشت که 20 باب از آنها فعال بودند اما تعداد موسسه های قرآن و عترت دارای مجوز گیلان در پایان سال 1395 ، به 56 موسسه رسید که در این میان، 50 موسسه فعال هستند.
به گفته فاضلی، موضوع فوق نشانگر رشد 150 درصدی تعداد موسسه های قرآن و عترت فعال استان در دولت تدبیر و امید است ضمن اینکه نگاه ویژه دولت یازدهم به مباحث فرهنگی و هنری، منجر به رشد 51 درصدی نمایشگاه های تجسمی، عکس و خوشنویسی در گیلان شده است.
خبرنگار: مرضیه ضامن ** انتشاردهنده: امیرحسین کبیری
1881/2007

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • (عکس) کنکور 1403 در بجنورد
  • نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ - دانشگاه بجنورد ( عکس)
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف