Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: از روسای قوای مجریه و مقننه انتظار می رود با جلوگیری از ایجاد طرح های کلان انتقال آب فاقد مجوز زیست محیطی، زمینه ساز نجات مردم خوزستان از این بحران دست ساز دولت ها و مافیای انتقال آب باشند.

جواد کاظم نسب الباجی در نشست علنی امروز یک شنبه ( 11، تیرماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور ، یادآور شد: استان خوزستان با تولید روزانه 70 درصد نفت، 30 درصد برق، 66 درصد پتروشیمی، 25 درصد فولاد، 60 درصد ظرفیت بندری و زمین های حاصلخیز و مرغوب کشاورزی به عنوان قلب اقتصادی ایران اسلامی معروف شده است؛ می خواهم از استانی بگویم که امام ( ره ) در مورد آن فرمودند که "خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، افزود: همچنین مقام معظم رهبری از خوزستان به نام دروازه ورود تشیع به ایران نام برده اند.

وی ادامه داد: در جهاد عشایر عرب خوزستان که به فتوای مراجع عالی بوده است پوزه انگلیس متجاوز به خاک مذلت کشانیده شد و نیز مردم این استان در جنگ تحمیلی با شهامت و شجاعت از میهن اسلامی پاسداری کردند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، خطاب به نمایندگان مجلس با بیان اینکه امروز خوزستان و اهواز زخم خورده ای از ترکش تبعیض به نمایشگاهی از معضلات و مشکلات گوناگون تبدیل شده است، گفت: علیرغم داشتن تمامی نعمت های خدادادی متاسفانه دومین رتبه بیکاری، مهاجرت منفی، بحران های زیست محیطی، افت تحصیلی، محرومیت و جاده های مرگ سهم آن شده و این سوال پیش می آید که آیا دولت ها توانستند دین خود را به این استان محروم و صبور ادا کنند؟

کاظم نسب افزود: آیا مدیران و وزرا به همان اندازه که از ثروت ها و منابع خوزستان شعر و داستان ها گفته اند تاکنون گوشه ای از رنجنامه مردم خوزستان را برای رئیس جمهور خوانده اند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس دهم، خطاب به رئیس جمهور، گفت: اصرار دولت ها بر طرح های انتقال آب بین حوضه ای به ویژه از سرشاخه های کارون و کرخه به فلات مرکزی ایران بر خلاف مصوبات مجلس شورای اسلامی و بدون مجوز استان خوزستان را دچار بحران زیست محیطی و اجتماعی فراگیر کرده و پدیده هایی مانند ریزگردها با منشا داخلی و خشک شدن هورالعظیم و شادگان، کم آبی رودخانه ها و در نتیجه مرگ اقتصاد و کشاورزی و آبزیان، افزایش دما و همچنین ایجاد بروز اپیدمی های خطرناک مانند گسترش بیماری های سرطانی، تنفسی و پوستی شده و عرصه را بر مردم این خطه تنگ کرده است به گونه ای که این امر منجر به تجدید روند مهاجرت نخبگان، افزایش آسیب های اجتماعی و گرفتار شدن شهروندان به معضلاتی مانند بی آبی و بی برقی آن هم در گرمای طاقت فرسای تابستان شده اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: از روسای قوای مجریه و مقننه انتظار می رود با جلوگیری از ایجاد طرح های کلان انتقال آب فاقد مجوز زیست محیطی، زمینه ساز نجات مردم خوزستان از این بحران دست ساز دولت ها و مافیای انتقال آب باشند.

وی یادآور شد: تداوم تبعیض در استخدام ها و انتصاب ها از جمله چالش های مهم خوزستان است که علاوه بر پیامدهای اجتماعی در آینده می تواند بستری برای شکل گیری بسیاری از مشکلات امنیتی باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با انتقاد از اینکه طرح توسعه نیشکر با آن همه مزایا و نتایجی که برایش پیش بینی کردند امروز به بلای جان کشاورزان و مردم خوزستان تبدیل شده است، یادآور شد: این طرح با آتش زدن مزارع بدون رعایت هشدارهای محیط زیستی تنفس را برای همسایگان این طرح سخت کرده اند؛ بیایید به اندازه ای که شوری آن را نصیب مردم کرده اید حلاوت و شیرینی کاریابی و استخدام آن را به کام خوزستانی ها بنشانید تا شاید شوری آن از بین برود.

کاظم نسب با یادآوری برخی مطالبات حوزه انتخابیه خود، گفت: سوال بی پاسخ بخش وسیعی از مردم استان، اهواز و به ویژه نامزدهای پنجمین دوره انتخابات شورای کلانشهر اهواز این است که با متخلفانی که باعث سلب اعتماد عمومی در جریان شمارش آرای انتخابات فوق شده اند چه برخوردی شده و خواهد شد.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس دهم، یادآور شد: اجرای اصول 15 و 19 قانون اساسی و عملی شدن مفاد حقوق شهروندی در زمینه مطالبات اقوام مانند تدریس زبان مادری و توجه به هویت و میراث فرهنگی قومیت ها و اقلیت های دینی همچون صابئین مندائی ضروری است.

عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اهواز با جمعیت یک میلیون و پانصد هزار نفر دارای جمعیتی حاشیه نشین بالغ بر حدود 600 هراز نفر است که بیش از 35 درصد جمعیت کل شهر بوده و میان شهرهای ایران بحرانی ترین وضعیت را دارد؛ مناطقی مانند علوی، گلدشت، منبع اب، حصیرآباد و ... از فقدان برنامه ریزی محرومیت کامل از خدمات شهری، اهمال و بی توجهی برخی مدیریت های استان با هماهنگی در ابعاد گسترده رنج می برند که سریال تلخ و دردناک و سقوط مرگ نونهالان اهوازی در کانال ها و چاله های فاضلاب سند گویای محرومیت مناطق مذکور است.

وی افزود: با وجود سه رودخانه کارون،کرخه و دز ،اقتصاد کشاورزی در خوزستان متاسفانه به دلیل کم کاری و بی برنامگی مدیران سازمان آب و برق تاکنون حقابه مورد نیاز کشاورزان به اندازه کافی تامین نشده و در تابستان با ممنوعیت کشت مواجه می شوند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس دهم با انتقاد از اینکه از جمله مظاهر تاثر برانگیز در خوزستان وجود مدارس کانکسی به ویژه در روستاهای واقع در کنار چاه های نفت است، تصریح کرد: ضروری است به احداث 2بیمارستان یکصد تختخوابی در شهرهای ملاثانی و امیدیه ؛ همچنین درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی در شهرستان های مذکور توجه شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، خطاب به رئیس جمهور گفت: صحنه زیبای ورزشگاه تختی اهواز در 26 اردیبهشت را یادآوری می کنم که مردم شهرم یکصدا و با فریاد رسا خطاب به شما گفتند" ما که هوا نداریم اما هواتو داریم" و آن گونه نیز زیر تازیانه رنج آور گرد و خاک پای صندوق ها آمده و رای به روحانی و اعتدال دادند؛در حال حاضر نوبت شما است که هوای مردم اهواز و خوزستان را داشته باشید و کابینه را به نیروی خوزستانی زینت ببخشید./

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۶۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.

وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.

ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • توجه به حفظ حرمت خانواده اولویت اصلی پلیس در طرح نور است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود