Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر معصومه ابتکارروزشنبه درگفت وگوبا خبرنگارایرنا درساری بخشی از کاهش آب ورودی به تالاب میانکاله را ناشی ازآب بندانها در بالادست دانست و گفت که طرح ساماندهی آببندان ها دردستورکاراین سازمان قرار گرفت و در حال اجراست.
وی افزود : بخشی از خشکی تالاب میانکاله ناشی از تصرف حق آبه ورودی به این تالاب از طریق آب بندان های بالادستی است که در ساماندهی ، منابع آبی فاقد مجوز مسدود می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی فعالیت آب بندان های دارای مجوز نیز کنترل خواهد شد و در صورت نیاز مجوز این منابع نیز تجدید نظر خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری اظهارداشت : خشکی بخشی از مساحت تالاب میانکاله صرفا به تاخیر در لایروبی کانال های آب انتقالی خزر به این تالاب نبوده که بتوان با لایروبی این مشکل را بر طرف کرد.
ابتکار افزود : باید تمام جوانب کاری که باعث خشکی بخشی از تالاب شده را مد نظر قرار داد تا بتوان برنامه ریزی دقیقی برای احیاء تالاب داشت.
کمیته ملی احیاء تالاب میانکاله
رئیس سازمان محیط زیست گفت که برای احیاء تالاب بین المللی میانکاله در مازندران کمیته ملی احیاء تشکیل شده که تاکنون تصمیم خوبی اتخاذ شد.
وی مهمترین تصمیم این کمیته ملی را لایروبی کانال های انتقال آب، ساماندهی آب بندان ها و انتقال آب خزر به تالاب اعلام کرده که بخشی از این تصمیم چون لایروبی کانال در دست اقدام قرار گرفته است.
ابتکار افزود: درگذشته برای احیاء تالاب میانکاله تصمیمی اتخاذ نشده و این تاخیر باعث شده تا بخشی ازاین تالاب بین المللی خشک شود و دردولت یازدهم احیاء تالاب میانکاله همانند دریاچه ارومیه و هورالعظیم در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.
شبه جزیره میانکاله با 68 هزار و 800 هکتار وسعت از سال 1348 ابتدا به منطقه حفاظت شده و سپس به پناهگاه حیات وحش میانکاله تحت مدیریت مناطق چهارگانه سازمان حفاظت محیط زیست تبدیل و از آن زمان تاکنون از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران اداره می شود .
بر اساس آمارهای رسمی این منطقه دارای 230 گونه پرنده و 180 گونه گیاه است .
تالاب میانکاله در 12 کیلومتری ضلع شمالی شهرستان بهشهر واقع است.
خبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : سید محسن حسن نیا
6982/1899

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان

سارانی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به در دست اجرا بودن ۵ طرح تغذیه مصنوعی در استان گفت: برای تکمیل این طرح‌ها از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته‌ است.

او افزود: از این محل ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح تغذیه‌ای نهبندان با ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی تخصیص یافته است.

سارانی عنوان کرد: تاکنون در زمینه اجرای این طرح ۱۰۸ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و برای تکمیل آن به ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی ظرفیت آبگیری سد تغذیه مصنوعی بندان را ۱.۷۴ میلیون متر مکعب اعلام کرد و ادامه داد: هدف از احداث این سد، ذخیره‌سازی سیلاب و رواناب و رهاسازی برای دشت‌های پایین دست است.

بیشتر بخوانید

اعتبار به طرح‌های تغذیه مصنوعی رسید/ خراسان جنوبی صدرنشین جدول اجرای طرح‌های نوین آبیاری

او با بیان اینکه طرح تغذیه مصنوعی بندان حد فاصل شهر‌های نهبندان و زابل و در فاصله ۷۰ کیلومتری این شهرستان قرار دارد تصریح کرد: در سال‌های پر باران بین ۴ تا ۵ میلیون متر مکعب رواناب و سیلاب در این سد ذخیره‌سازی خواهد شد.

سارانی بیان کرد: ۵ طرح تغذیه مصنوعی در نواحی مرزی خراسان جنوبی شامل بندان و چاهداشی نهبندان، آهنگران زیرکوه، گزیک درمیان و مشوکی سربیشه در دست اجراست که در دولت سیزدهم ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال مصوب شده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • غرق شدن مرد ۵۵ ساله سیمرغی در آب‌بندان لاله‌زار
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا