Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بهزیستی طرقبه- شاندیز گفت: بر اساس تماس های صورت گرفته با سامانه اورژانس اجتماعی و مرکز مداخله در بحران در سال اول فعالیت، کودک آزاری، بالاترین آمار آسیب های اجتماعی گزارش شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طـرقبه‌نیوز، مهدی نخعی، رئیس اداره بهزیستی طرقبه شاندیز صبح امروز در چهارمین نشست شورای اداری شهرستان طرقبه شاندیز با اشاره به شعار «مسئولیت و سلامت اجتماعی» در هفته بهزیستی گفت: اداره بهزیستی حدود 159 وظیفه اصلی و فرعی داشته و طرقبه شاندیز با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان وظایف خاصی دارد که در این راستا موضوع مناسب سازی محیط شهری برای معلولان، جانبازان و سالمندان علی الخصوص در ادارات به صورت جدی پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه طرقبه شاندیز به عنوان شهرستان «دوستدار سالمند» در سطح کشور معرفی شده، افزود: سه نوع سالمند از جمله سالمند جوان ( از سن 60 تا 70 سال)، سالمند میانی (70 تا 80 سال) و سالمند وابسته ( از 80 سال به بالا) در تقسیم بندی ها وجود دارد که باید در نظر داشته باشیم بحران سالمندی، بحرانی است که در ده سال آینده با آن روبرو هستیم.

رئیس اداره بهزیستی طرقبه شاندیز گفت: باتوجه به افزایش مراکز سالمندان، در شهرستان طرقبه شاندیز در صدد هستیم مرکز جامع سالمندان و مرکز روزانه نگهداری سالمندان را احداث کنیم.

وی افزود: در طرقبه شاندیز شاهد رهاسازی سالمندان هستیم و ناچاریم این افراد را پس از بررسی در اورژانس اجتماعی به عنوان مجهول الهویه تحویل بگیریم که این امر ماهیانه 760 هزار تومان هزینه به دولت تحمیل می کند و به دلیل ترددات وسیع صورت گرفته از نقاط مختلف استان به طرقبه شاندیز در موضوع آسیب های اجتماعی، اتفاقاتی خوشایند رخ نداده است.

نخعی با بیان اینکه همزمان با راه اندازی اورژانس اجتماعی در60 نقطه کشور، هفت نفر نیروی مخصوص اورژانس اجتماعی بکارگیری شده است، اظهار کرد: ادارات به دوشاخه نرم افزاری و سخت افزاری تقسیم می شوند که موضوع آسیب های اجتماعی در شاخه فعالیت نرم افزاری در بلندمدت تأثیراتی اساسی در جامعه می‌گذارد.

وی افزود: با وجود اینکه کودکان بی سرپرست کاهش یافته اند؛ اما شاهد هستیم شیرخوارگاه ها مملو از «کودکان بدسرپرست» شده اند که در همین راستا 256 تماس در سال گذشته با سامانه 123 اورژانس اجتماعی و مرکز مداخله در بحران در سال اول فعالیت صورت گرفته و بر اساس آن، کودک آزاری بالاترین آمار آسیب های اجتماعی را داشته و پس از آن همسرآزاری و سالمند آزاری در رتبه‌های بعدی قرار دارد.

افزایش آمار کودک آزاری در شهرستان طرقبه- شاندیز

رئیس اداره بهزیستی شهرستان طرقبه شاندیز گفت: آمار کودک آزاری در بین آسیب های اجتماعی شهرستان افزایش داشته و همچنین معلول آزاری، اختلافات شدید خانوادگی، اقدام به خودکشی، فرار از منزل، زنان آسیب دیده و کودکان کار از دیگر موارد مراجعه و بررسی شده در این مرکز بوده است.

وی به اقدامات بهزیستی در قبال کودکان کار و کودکان خیابانی اشاره داشت و تصریح کرد: ساماندهی متکدیان، مربوط به اداره بهزیستی نیست، بلکه مربوط به شهرداری های منطقه است که در این قالب کمیته‌ای متشکل از بخشداری، شهرداری و کمیته امداد برای بررسی این مورد تشکیل می شود.

نخعی خاطرنشان کرد: بهزیستی برای بهتر زیستن تمامی اقشار جامعه تشکیل شده، بنابراین باید چنین بحران هایی جدی گرفته شود و قبل از مبتلا شدن نسبت به پیشگیری از آن برنامه داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور

حمد جعفرزاده از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگ‌های ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگ‌های دارای مالک صورت می‌گیرد، اما با توجه به اینکه سگ‌های ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگ‌ها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می‌یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان‌هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی‌ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • اراضی ملی در شهرستان طرقبه و شاندیز رفع تصرف شد
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم