Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشيدى مدير كل اداره نظارت بر فرآورده هاى طبيعى و گياهى سازمان غذا و دارو در گفت‌ و گو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پاسخ به گران قيمت بودن بسيارى از فرآورده هاى دارويى گياهى و تحت پوشش بيمه نبودن آن ها گفت: ٥٦ درصد فرآورده دارويى طبيعى تحت پوشش بيمه قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدير كل اداره نظارت بر فرآورده هاى طبيعى و گياهى سازمان غذا و دارو گفت: وقتی یک دارو یا فرآورده های گیاهی و طبیعی وارد چرخه تولید انبوه شود قیمت آن کاهش پیدا می کند؛ در واقع هرچه میزان تولید و مصرف بیشتر شود بر مبنای آن عرضه و تقاضا افزایش و قیمت فرآوده ها و داروها کاهش پیدا می کند.

وی افزود: در کشور ما هنوز مصرف داروهاو فرآورده های گیاهی و طبیعی پایین است که در نتیجه این محصولات به تولید انبوه نرسیده و قیمت تمام شده بالا است.

جمشیدی در پاسخ به اینکه چرا شمار زیادی از فرآورده های طبیعی تحت پوش بیمه نیست؟، گفت: وزارت بهداشت متولی بیمه در کشور نیست و ما در سازمان غذا و دارو برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن یک دارو فقط یک پیشنهاد دهنده هستیم و وزارت بهداشت تنها یک عضو در شورای عالی بیمه است.

مدير كل اداره نظارت بر فرآورده هاى طبيعى و گياهى سازمان غذا و دارو افزود: ما در سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت علاقه مندیم تا پوشش بیمه ای داروها افزایش پیدا کند اما اکنون وضعیت بیمه هابه نحوی نیست که پوشش بیمه ای داروهای طبیعی را افزایش دهند و اگر از ما بپرسید می گوییم تمایل داریم داروهای و فرآورده های گیاهی زیادی تحت پوشش بیمه قرار بگیرند تا مردم هزینه کمتری پرداخت کنند.

انتهای پیام/

گرانی داروهای گیاهی از کجا آب می خورد؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۸۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مؤمن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفابخش)، فرآورده معجون بدون مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن ها اقدام لازم را به عمل آورند.

شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بمنظور دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز