Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@01:16:36 GMT

تصفیه خانه شیرابه سراوان به روش نانو احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۲۸۵۰۵

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری رشت با اشاره به اقدامات کم نظیر سازمان مدیریت پسماند در دفنگاه سراوان گفت: تصفیه خانه شیرابه سراوان به روش نانو ذرات اکسید آهن با دبی نیم لیتر بر ثانیه در فاز اول و دبی 3 لیتر بر ثانیه در فاز دوم انجام خواهد شد.

‌‌به گزارش ایسنا از مهم‌ترین برنامه‌های مدیریت پسماند شهرداری برای ساماندهی دفنگاه سراوان، تسطیح دپوی زباله همزمان با پوشش شن، اصلاح هندسی، احداث سلول جدید، احداث تصفیه خانه جهت ساماندهی و تصفیه شیرابه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهسازی جایگاه دفن سراوان(جاده دسترسی و ایجاد پشته خاکی)در حال انجام است و تاکنون حدود 70 الی 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

کاهش میزان آلودگی‌های محیط ‌زیستی،کاهش آلودگی آب‌های زیرزمینی و سطحی به‌ویژه رودخانه‌های زرجوب و گوهر رود و حفظ اکوسیستم تالاب انزلی، جلوگیری از انتشار حشرات موذی، کاهش آلودگی‌های خاک ناشی از نفوذ شیرابه، جلوگیری از آسیب به پوشش گیاهی و حیات‌وحش، افزایش رضایت شهروندان به‌ویژه اهالی ساکن در محدوده لندفیل از اهداف اصلی این سازمان در مرکز دفن سراوان به شمار می‌رود.

علیرضا حاجی پور رئیس سازمان پسماند در گفتگو با ایسنا با اشاره به وضعیت بهسازی لندفیل سراوان گفت: دفن بهداشتی و پوشش روزانه شن در دفنگاه سراوان در عدم انتشار بوی نامطلوب و کاهش حشرات موذی بسیار تاثیرگذار بوده و پیشرفت شایانی از این حیث صورت گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه بهسازی سراوان اظهار کرد:به زودی در لندفیل بحث روشنایی محقق خواهد شد که این عامل موجب تسریع و سهولت کار رانندگانی که مسئولیت دفن وهمسطح سازی در محل سراوان را به عهده دارند، می‌شود‌.

رئیس سازمان پسماند شهرداری رشت ضمن اشاره به احداث تصفیه خانه در لندفیل به توضیحاتی در این خصوص پرداخت و افزود: خوشبختانه بعد از اخذ مجوز قطع درختان از اداره کل منابع طبیعی، مقدمات بستن قرارداد با پیمانکارمربوطه فراهم شد که تصفیه شیرابه به روش نانو ذرات اکسید آهن با دبی نیم لیتر بر ثانیه در فاز اول و دبی 3 لیتر بر ثانیه در فاز دوم انجام خواهد شد‌.

وی در ادامه گفت: ظرفیت سلول فنی مهندسی بهداشتی سراوان 200 هزارمتر مکعب است که تقریبا نیمی از این ظرفیت پر شده و برای جلوگیری از نفوذ شیرابهبه لایه های سطح زمین،در کف سلول از لایه های ژئوممبرن و ژئوتکستایل استفاده شده که بعد از هدایت شیرابه به تصفیه خانهخروجی آب با استانداردهای زیست محیطی به رودخانه گوهررود انتقال داده خواهند شد‌.

حاجی پور ادامه داد:از دیگر تدابیر اتخاذ شده در سراوان حفاری و نصب 24 عدد لوله خروج گاز متان و دی اکسید کربن در محل تاج دفنگاه جهت به حداقل رساندن خطرات احتمالی انفجار و حریق است.

حاجی پور در ادامه اظهار کرد:از دیگر اقدامات صورت گرفته در سراوان می توان به نصب گاردیل جهت جلوگیری از خطرات احتمالی سقوط ماشینهای حمل زباله به دره و نیز دیوارگذاری و فنس کشی جهت جلوگیری از ورود احشام اهلی اشاره کرد.

به گزارش ایسنا،در حال حاضر روزانه حدود 1100 الی 1200 تن زباله به دفنگاه سراوانانتقال مییابد که از این میزان 700 الی 750 تن سهم شهررشت و مابقی سهم شهرستان های فومن، ماسوله،ماسال،شفت، صومعه‌سرا،تولم شهر،خمام، سنگر، لولمان، خشکبیجار، احمد گوراب، رستم آباد، لشت نشاء، کوچصفهانو روستاهای اطراف است.

طبق آمار ۲۰۰ تن از کل زباله ورودی به سراوان پس از پرداز در کارخانه کود آلی وارد لندفیل می‌شود، « اصطلاحاً زباله‌ای که مواد آلی و قابل بازیافت آن جدا شده و باقی‌اش ریجکت شده است » و‌۵۰۰ تن دیگر به‌طور مستقیم به سراوان می‌رسد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد

جلال علمدار مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد گفت: از ابتدای امسال با اتمام بهره برداری آزمایشی از این تصفیه خانه آب ، بهره برداری عملیاتی از آن شروع شده است. 
 
او افزود: ظرفیت کلی این تصفیه خانه ۲۱ هزار متر مکعب در شبانه روز است که در حال حاضر امکان تصفیه ۱۴ هزار متر مکعب فاضلاب در شبانه روز فراهم شده است. 
 
مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد با بیان اینکه توسعه شبکه و ساخت تصفیه خانه شهر میبد و بهره برداری از آن بر عهده شرکت پترو فرایند کرخه به عنوان سرمایه گذار خصوصی است، ادامه داد: با بازچرخانی پساب تصفیه شده و استفاده آن در بخش‌هایی از قبیل صنعت می‌توان میزان برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی را کاهش داد. 
 
شایان ذکر است در شهر میبد بیش از ۲۵۰ کیلومتر شبکه جمع آوری و خطوط انتقال فاضلاب اجرا و بیش از هشت هزار انشعاب فاضلاب نصب شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران