Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: علی لاریجانی رییس مجلس به طور جداگانه با مقام های صربستان، اسپانیا، بوسنی و سوریه دیدار و گفت و گو کرد.

لاریجانی در دیدار با همتای صربستانی خود: راه حل مشترک سیاسی بهترین اقدام جهت جلوگیری از تنش سیاسی است

رئیس مجلس با بیان اینکه مسئله کوزوو و منطقه بالکان دارای اهمیت زیادی است، گفت: ایران از استقلال کوزوو حمایت می‌کند، اما مخالف سیاست تجزیه‌گرایی در منطقه بالکان هستیم و این مسئله را به نفع کشورهای آن منطقه نمی‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار با خانم «مایا گویکوویچ» رئیس مجلس صربستان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از استقلال کوزوو حمایت می‌کند اما مخالف سیاست تجزیه‌گرایی در منطقه بالکان هستیم و این مسئله را به نفع کشورهای آن منطقه نمی‌دانیم.

وی افزود: بهترین راه حل برای رفع مشکلات، گفت‌وگوهای دوجانبه و یافتن راه‌حل‌های سیاسی است و شما هم باید تلاش کنید تا از این طریق به یک توافقی برسید.

رئیس مجلس در ادامه با اشاره به زمینه‌های گسترش روابط اقتصادی و سیاسی، گفت: گروه‌های دوستی می‌توانند به ارتقای سطح روابط پارلمانی کمک کنند و از نظر تجاری و اقتصادی هم می‌توانیم با شناخت ظرفیت‌های یگدیگر، این امر را تسهیل بخشیم.

در ادامه این دیدار «مایا گویکوویچ» گفت: از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران به خاطر به رسمیت شناختن تمامیت ارضی صربستان تشکر می‌کنم و امیدوارم که این روابط دوستانه عمیق‌تر شود.

وی اضافه کرد: ما خیلی علاقه‌مند به گسترش روابط با ایران هستیم و برای این منظور نیز اقداماتی را در نظر گرفته‌ایم که یکی از این اقدامات بعد از تعطیلات در صربستان بررسی خواهد شد که آن هم لایحه فوریتی برای برداشتن ویزاست که با این اقدام اگر به تصویب دولت برسد مردم ایران می‌توانند به راحتی به صربستان سفر کنند و از نظر توریستی همکاری‌های ما گسترش پیدا خواهد کرد.

رئیس مجلس صربستان در ادامه تصریح کرد: پیشنهاد دیگر ما که آن را دنبال خواهیم کرد برقراری پرواز مستقیم از بلگراد به تهران است که با ایجاد این تصویبات سطح روابط ارتقاء پیدا کرده و روابط ما نزدیک‌تر خواهد شد.

وی تصریح کرد: در خصوص منطقه بالکان ما بر اساس توافقنامه بروکسل پیش می‌رویم اما متأسفانه همسایگان ما توافقات موازی را پیش می‌برند و این به صلاح ما نیست.

خانم «مایا گویکوویچ» در پایان از رئیس مجلس شورای اسلامی دعوت کرد تا به صربستان سفر نماید تا ادامه گفت‌وگوهای پارلمانی در آنجا انجام پذیرد.

لاریجانی در نشست خبری مشترک با همتای اسپانیایی خود: همکاری‌های ایران و اسپانیا می‌تواند راهگشای حل مشکلات تروریستی باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همکاری‌های دو کشور ایران و اسپانیا می‌تواند راهگشای حل بحران منطقه و مشکلات تروریستی باشد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری مشترک با رئیس مجلس اسپانیا ضمن خوشامدگویی به وی و هیأت همراهش، اظهار داشت: در نشستی که با رئیس مجلس سنای اسپانیا داشتیم، مذاکرات دو جانبه‌ای شکل گرفت که فرصت خوبی برای صحبت کردن و حضور در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور را فراهم کرد.

وی افزود: کشور اسپانیا از کشورهای مهم اتحادیه اروپاست که ما سابقه طولانی در زمینه ارتباط با این کشور داریم.

رئیس مجلس تصریح کرد: در این جلسه در خصوص محورهای همکاری توسعه‌ای بین دو کشور صحبت کردیم، در زمینه حمل و نقل ریلی، سرمایه‌گذاری انرژی مخصوصاً انرژی‌های پاک و گردشگری بین دو کشور مطرح شد.

وی با بیان اینکه امکانات خوبی وجود دارد، گفت: می‌توانیم با همکاری شرکت‌های ایرانی زمینه فعال شدن همکاری‌های بین دو کشور را فراهم کنیم.

رئیس مجلس با اشاره به بحران‌های منطقه از جمله مشکلات تروریستی، تأکید کرد: همکاری‌های دو کشور می‌تواند راهگشای بحران منطقه و مشکلات تروریستی باشد.

لاریجانی اظهار داشت: رئیس مجلس سنای اسپانیا در زمینه همکاری‌های پارلمانی به تشکیل گروه‌های کاری تأکید داشت که این موضوع پیگیری خواهد شد و امیدواریم سفر موفقی به ایران داشته باشند.

«ییو گارسیا اسکودرو» رئیس مجلس سنای اسپانیا نیز در ادامه این نشست مشترک خبری گفت: بنده به عنوان نماینده دولت اسپانیا در مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری شرکت کردم که می‌توانیم امکانات بین دو کشور را فعال کنیم.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم همکاری‌های خوبی با ایران داشته باشیم و در همین زمینه امروز صبح با وزیر امور خارجه، رئیس سازمان میراث فرهنگی سپس رئیس‌جمهور و اکنون با آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ملاقات و مذاکره کردیم.

رئیس مجلس سنای اسپانیا: ایران استحقاق جایگاهش را دارد

«اسکودرو» با اشاره به ملاقات با روحانی عنوان کرد: در این نشست تبریکات صمیمانه دولت اسپانیا را در خصوص پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری که ماحصل رویکرد اعتدالی و اصلاحی او است را ابلاغ کردیم.

رئیس مجلس سنای اسپانیا با تأکید بر اینکه وضعیت اقتصادی اسپانیا مانند ایران در چند سال اخیر رو به بهبود آشکار است، گفت: نرخ رشد اقتصادی اسپانیا دو برابر متوسط رشد نرخ اتحادیه اروپا بوده و به همین جهت می‌توانیم در زمینه همکاری و مشارکت روند بهتر و مناسب‌تری داشته باشیم.

وی با اشاره به نشست خود با رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این نشست به گسترش زمینه همکاری انرژی‌های تجدیدپذیر، حمل و نقل ریلی، گردشگری و زمینه‌های دیگر تأکید شد و همچنین می‌توانیم در خصوص همکاری برای مبارزه با تروریست فعال شویم.

رئیس مجلس سنای اسپانیا با بیان اینکه می‌تواند همکاری‌های پارلمانی خوبی بین دو کشور شکل بگیرد، گفت: سفر امروز بنده به تهران و سفر وزیر امور خارجه اسپانیا در ماه اکتبر به ایران و انجام ملاقات‌ها و دیدارها می‌تواند زمینه‌ مساعدتری برای افزایش مناسبات بین دو کشور فراهم کند.

«اسکودرو» ضمن تشکر از دعوت دکتر لاریجانی برای حضور هیأت اسپانیا در مراسم تحلیف اظهار داشت: مراسم بسیار خوب تحلیف به صورت شایسته و درخشان برگزار شد.

رئیس مجلس سنای اسپانیا در پایان در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه حضور گسترده مقامات عالیرتبه کشورهای خارجی در مراسم تحلیف را چگونه ارزیابی می‌کند، گفت: ایران در شرایط مناقشه‌آمیز جهان جایگاه ویژه‌ای به خود اختصاص داده است که متأثر از سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی و رویکرد اصلاحی و اعتدالی است، بنابراین ایران استحقاق جایگاه خود را دارد.

لاریجانی در دیدار با نایب رئیس مجلس اقوام بوسنی: ایران همواره از تمامیت ارضی و وفاق درونی بوسنی حمایت می‌کند

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت گسترش روابط اقتصادی بین تهران و بوسنی گفت: جمهوری اسلامی همواره از تمامیت ارضی و وفاق درونی این کشور حمایت می‌کند.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز یکشنبه ( 15 مردادماه 96) با صافت سوفتیچ نایب رئیس مجلس اقوام بوسنی دیدار و گفت وگو کرد.

لاریجانی در این دیدار با اشاره به جایگاه و اهمیت کشور بوسنی گفت: جمهوری اسلامی همواره از تمامیت ارضی و وفاق درونی بوسنی حمایت کرده و می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ایران هیچ محدودیتی برای گسترش همکاری‌ها با کشور بوسنی نداشته و فضا برای تقویت روابط و تعاملات در تمام شئونات فراهم است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور ایران و بوسنی تصریح کرد: قطعا توسعه روابط اقتصادی و تجاری باید در دستور کار دو کشور قرار گیرد.

*نقش برجسته جمهوری اسلامی در ثبات منطقه تأثیرگذار است

در ادامه این دیدار صافت سوفتیچ نایب رئیس مجلس اقوام بوسنی گفت: جمهوری اسلامی یکی از معدود کشورهایی است که مردم بوسنی در آن احساس راحتی و برادری می‌کنند.

نایب رئیس مجلس اقوام بوسنی بر لزوم گسترش روابط دوجانبه میان ایران و بوسنی تأکید کرد و افزود: حضور گسترده مقامات کشورهای خارجی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری، نشان‌دهنده جایگاه والای ایران و نگرش جامعه بین‌المللی به جمهوری اسلامی است.

صافت سوفتیچ افزود: ایران در یک منطقه ملتهب و پرتنش واقع شده اما توانسته نقش چشمگیر و تأثیرگذار خود در منطقه را ایفا کند.

نایب رئیس مجلس اقوام بوسنی با تقدیر و تشکر از حمایت جمهوری اسلامی از مردم بوسنی در دوران بحران این کشور تصریح کرد: مردم بوسنی هیچگاه کمک ها و حمایت‌های جمهوری اسلامی از این کشور را فراموش نمی‌کنند.

لاریجانی در دیدار با نخست وزیر سوریه: روند پیروزی مردم سوریه در مقابل تروریست‌ها امیدوارکننده است/ ایران همواره از سوریه حمایت می‌کند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ارتش و نیروهای مردمی سوریه و مقاومت، پیروزی‌های بزرگی بدست آوردند و امیدواریم که این روند ادامه پیدا کند و به پیروزی نهایی برسد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 15 مرداد) در دیدار با عماد خمیس نخست وزیر سوریه، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همیشه حامی ملت و دولت سوریه خواهد بود و امیدواریم که مذاکرات آستانه به نتیجه مطلوبی برسد تا بتوانیم شاهد برقراری هر چه سریع تر صلح در منطقه باشیم.

وی افزود: ارتش و نیروهای مردمی سوریه و مقاومت، پیروزی های بزرگی به دست آوردند و امیدواریم که این روند ادامه پیدا کرده تا به پیروزی نهایی برسید.

براساس این گزارش در این دیدار نخست وزیر سوریه گفت: برگزاری انتخابات دموکراتیک و مراسم تحلیف را خدمت شما و ملت بزرگ ایران تبریک می گویم و امیدوارم که دولت جدید بتواند به موفقیت های بزرگی دست پیدا کند.

وی اظهار داشت: ملت و رهبر سوریه بهترین قدردانی را نسبت به حکومت و ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران دارند و نسبت به این امر واقف هستند که بدون حمایت های شما نمی توانستیم به این پیروزی ها دست پیدا کنیم.

عماد خمیس با اشاره به نقش آمریکا، اسرائیل و عربستان صعودی در برهم زدن آرامش منطقه ای، تصریح کرد: اینها بذر تروریست را کاشتند و چنین بحرانی را به وجود آوردند، آنها به دنبال ایجاد بی ثباتی در منطقه بوده و هستند، اما ما نمی گذاریم که آنان به اهدافشان برسند.

وی تاکید کرد: از لحاظ سیاسی و نظامی وضع در سوریه روز به روز بهتر می شود اما اکنون بزرگترین چالش ما مسائل اقتصادی است که با همکاری و همفکری شما آن را هم پشت سر خواهیم گذارد.

نخست وزیر سوریه گفت: همکاری های دوجانبه اقتصادی به نفع هر دو کشور خواهد بود و اکنون که در مرحله بازسازی و توسعه اقتصادی قرار داریم، جمهوری اسلامی ایران می تواند ما را در این مسیر همراهی کند و این می تواند نقطه آغاز دیگری بر همکاری های میان دو کشور باشد.

عماد خمیس گفت: ایران یک قدرت بین المللی در منطقه است و در برقراری صلح و آرامش و ایجاد ثبات نقش موثری داشته و خواهد داشت و ما امیدواریم که عربستان سعودی هم دست از همکاری با اسرائیل و آمریکا بردارد و به برقراری آرامش در منطقه بیاندیشد.

وی در پایان تصریح کرد: خون سوری ها و ایرانیان با هم آمیخته شده و نتیجه آن رسیدن به نقطه درخشانی به نام مقاومت است و ما مطمئن هستیم که در کنار هم می توانیم در مقابل دشمنان ایستادگی کرده و به پیروزی برسیم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۶۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.

وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.

ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • دیدار بایدن و اردوغان به تعویق افتاد
  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • بررسی روابط دوجانبه در دیدار علی باقری با یک مقام روس
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل