Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش موسسه زبان و فرهنگ شناسی جامعة‌المصطفی(ص) از برگزاری همایش جریان‌شناسی فرهنگی در عرصه بین‌الملل در قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمد قربان‌پور دلاور امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران بابیان جایگاه و حضور جامعه المصطفی(ص) العالمیه در میان ملل مختلف اظهار داشت: جامعه المصطفی(ص)العالمیه بستر مناسبی برای تعاملات دینی-فرهنگی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رسالت موسسه زبان و فرهنگ شناسی را پیرامون شناخت فرهنگ‌ها ارائه تصویر روشنی از فرهنگ ملت‌ها دانست و افزود: موسسه زبان و فرهنگ شناسی، جریان شناسی فرهنگ ملل را در اولویت‌های خود با برنامه‌ای میان‌مدت قرار داده است.

معاون پژوهش موسسه زبان و فرهنگ شناسی جامعه المصطفی(ص) بابیان لزوم بسترسازی مناسب برای جریان شناسی فرهنگی ـ دینی خاطرنشان کرد: این نوع فعالیت‌ها و پژوهش‌ها این امکان را ایجاد می‌کند تا بتوانیم زمینه‌های لازم برای فعالیت‌های دینی و فرهنگی اصیل اسلامی در بین ملل مختلف را فراهم کنیم.

وی اهداف موسسه زبان و فرهنگ شناسی جامعة‌المصطفی از برگزاری همایش جریان‌شناسی فرهنگی در عرصه بین‌الملل را تبیین و عنوان کرد: تبیین، ترویج و تعمیق فرهنگ اسلامی، تبیین آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی در دنیای معاصر در زمینه فرهنگ ملل و شناخت دقیق جریان‌های فرهنگی و دینی در عرصه بین‌الملل است.

قربان پور ویژگی بارز این همایش را استفاده از تجربیات نخبگان و صاحب‌نظران کشورهای مختلف دانست و ابراز داشت: ارزیابی مقالات به 14 زبان و ارائه مقالات در پایگاه استنادی علوم جهانی اسلام ISC و همچنین استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی طلاب جامعه المصطفی در کشورهای مختلف از دیگر ویژگی‌های این همایش بین‌المللی است.

وی از همکاری بیش از 10 مرکز علمی بین‌المللی در این همایش خبر داد و گفت: پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی، مجتمع عالی امام خمینی، مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه علمیه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه پیام نور، مدرسه عالی بنت‌الهدی، کالج اسلامی اندونزی، جامعه المرتضی، مرکز تبلیغ مبلغ آمریکای لاتین، موسسه میراث مشترک ایرانیان و شبه‌قاره هند ازجمله نهادهای علمی همکار در برگزاری این همایش می‌باشند.

معاون پژوهش موسسه زبان و فرهنگ شناسی محورهای این همایش را در 3 بخش عنوان کرد و گفت: محور اول مفهوم شناسی و کلیات، محور دوم آسیب‌شناسی، فرصت‌ها و تهدیدها و محور سوم راهبردها است که محققان تا تاریخ 30 مهرماه فرصت ارسال چکیده مقالات و تا 30 آذر ارسال نهایی مقالات خود را به دبیرخانه همایش دارند.

انتهای پیام/

R7764/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۶۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد

 علی سرگزی در پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری با عنوان "سی ترمی" اظهار کرد: این جشنواره به همت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان و فرمانداری زهک و هنرمندان این منطقه در حال اجرا است.

وی افزود: ما به عنوان متولیان فرهنگی و هنری هر برنامه‌ای که موجب شادی و نشاط دل‌های مردم شود را با هم افزایی دستگاه‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان حمایت می‌کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به نامگذاری این منطقه از سوی رهبر معظم انقلاب به تنگه احد، بیان کرد: مردمان غیور و دلاور سیستان نه تنها به گردن این استان بلکه به گردن ایران حق دارند.

وی با تاکید بر توسعه سیستان در همه ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و هنری ادامه داد: هر آنچه که ما انجام می‌دهیم وظیفه ما است و ما خدمتگزار مردم هستیم و هیچ وظیفه‌ای هم جز خدمت گذاری نداریم.

سرگزی تاکید کرد: در سیستان و بلوچستان چرخ فرهنگ و هنر به همت مردم و دستگاه‌های متولی فرهنگی و هنرمندان و پیشکسوتانی که ما را در این امر یاری می‌کنند در حال چرخش است.

وی با اشاره به شور و نشاط حاکم در منطقه سیستان به واسطه ورود آب، افزود: امیدواریم این موهبت الهی ادامه پیدا کند و آنچه سیستان را زنده نگه می‌دارد آب است و پس از آن فرهنگ و هنر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • همایش سراسری روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج برگزار شد
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر