Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری اعلام کرد: 6 شرکت صاحب صلاحیت به مجموع 11 شرکت ایرانی مستعد برای فعالیت در قالب شرکت‌های اکتشاف و تولید اضافه شد.

به گزارش شانا، حبیب‎اله بیطرف، معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت از افزایش تعداد شرکت‎های ایرانی صاحب‎صلاحیت برای فعالیت در قالب اکتشاف و تولید (E&P) خبر داد و اعلام کرد: برای شرکت‎های مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، کیسون، توسعه صنعت ایران افق، شرکت مهندسی و خدمات پارس پتروزاگرس، گلوبال پتروتک کیش و حفاری شمال (هلدینگ انرژی گستر سینا)، مجوز فعالیت به عنوان شرکت ایرانی اکتشاف و تولید (E&P) در ساختار قراردادهای نفتی صادر شده و به این ترتیب، تعداد شرکت‎های ایرانی دارای مجوز فعالیت در این حوزه به 17 شرکت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نام این 6 شرکت پس از ارزیابی‎ها و بررسی اسناد و مدارک واصله توسط کارگروه تخصصی، بر اساس مدل سه‎مرحله‎ای تشخیص صلاحیت که با استفاده از استانداردها و بهترین تجارب جهانی تدوین شده، اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت به استناد تکالیف قانونی محوله در قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و به استناد مفاد ابلاغیه وزیر نفت، شیوه‎نامه وزارتی شماره 423342 مورخ 5/9/94 در خصوص نحوه تشخیص صلاحیت شرکت‎های ایرانی در حوزه اکتشاف و تولید و به منظور به‎کارگیری حداکثری ظرفیت‎های فنی و مهندسی داخل کشور و ایجاد فرصت رشد و ارتقای شرکت‎های ایرانی در حوزه بالادست صنعت نفت، تکمیل فهرست شرکت‎های ایرانی ذیصلاح در زمینه اکتشاف و تولید را در دستور کار قرار داده و به شرکت‎هایی که در فراخوان عمومی اعلام شده در سال 95 تقاضای خود را به این معاونت ارائه کرده بودند اما به دلایلی موفق به کسب حداقل امتیازهای لازم برای حضور در فهرست شرکت‎های ذیصلاح نشده بودند، جهت تکمیل مدارک و مستندات مربوطه فرصت مجددی داد.

به گفته بیطرف، از آنجا که مدت اعتبار مجوزهای صادره 2 ساله بوده و تمدید آنها منوط به تایید کسب حداقل شرایط الزامی بر اساس مدل تعالی شرکت‎های اکتشاف و تولید و اکتساب فناوری‎های مرتبط در کارگروه‎های تخصصی خواهد بود، شرکت‎های تایید صلاحیت شده باید به منظور استفاده حداکثری از فرصت فراهم شده جهت جذب، انتقال و توسعه فناوری‎های مربوطه و نقش‎آفرینی به عنوان شرکت‎های نفتی ایرانی اهتمام ویژه داشته و برنامه‎ریزی‎های دقیق و اصولی در این ارتباط انجام دهند.

پیش از این 11 شرکت مشتمل بر شرکت‎های پتروپارس، مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC)، انرژی دانا، توسعه پتروایران، گروه مپنا (شرکت نفت و گاز مپنا)، قرارگاه سازندگی خاتم‎الانبیا، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (شرکت مدیریت طرح‎های صنعتی ایران) و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) (شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا)، شرکت سرمایه گذاری غدیر، شرکت گسترش انرژی پاسارگاد و شرکت پتروگوهر فراساحل کیش به عنوان شرکت‎های صاحب‎صلاحیت برای فعالیت در حوزه اکتشاف و تولید معرفی شده بودند.




منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است
  • گزارش| سفر رئیسی به سریلانکا؛ نمایش اقتدار مهندسی ایرانی