Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان در کمیته برنامه ریزی شفت گفت: ارائه طرح و برنامه و کار کارشناسی پیش از آغاز هر پروژه‌ای ضروری است.

به گزارش ایلنا رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان درکمیته برنامه‌ریزی شهرستان شفت گفت: یکی از مهم ترین برنامه‌ها برای تقسیم بندی بودجه در استان گیلان این است که تصمیم‌گیری مبتنی بر واقعیات و عینیات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیوان محمّدی با تأکید بر اینکه باید در حوزه مدیریتی از هرگونه تنش و اختلاف‌نظر جلوگیری کرد، افزود: قطعاً با قهر و دعوا هیچ مشکلی حل نخواهد شد، بلکه تعامل، همفکری و همکاری بین دستگاهی می‌تواند در حل مشکلات و ایجاد توسعه درسطح کشور، استان و شهرستان تأثیرگذار باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان موضوع جمعیت در تقسیم بندی بودجه را مهم برشمرد و ادامه داد: متأسفانه رشد جمعیت گیلان به گونه‌ای است که در سال های آینده نه فقط شهرستان شفت بلکه استان رادچار مشکل می‌کند.

محمّدی با بیان اینکه اگر نرخ رشد جمعیت ما کاهش پیدا کندعلاوه بر عرصه های سیاسیدر اقتصاد نیز تاثیرگذار است اضافه کرد: مطابق با مصوب مجلس شورای اسلامی توزیع اعتبارات می‌بایست براساس شاخص جمعیت و محرومیت باشد. مسئولان استان برای جلوگیری از هرگونه آسیب به این شهرستان‌ها از جمله شفت، املش، رضوانشهر و سیاهکل تلاش کردند تا از منابع دیگر کاهش بودجه این شهرستان ها را جبران شود.

وی در ادامه به پروژه‌های بازدید شده اشاره کرد و گفت: پروژه جاده ملاسرا-شفت و شفت به سراوان از مهم‌ترین پروژه‌های شهرستان شفت هستند که در ارتقای توسعه شهرستان از جمله گردشگری در دراز مدت مؤثر است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان اظهار داشت: اگر می‌خواهیم رشد جهشی داشته باشیم، ابتدا بایستی مقدماتش را فراهم کنیم. رشد جهشی به خودی حاصل نمی‌شود بلکه نیازمند آرامش و امنیت است تا سرمایه‌گذار جهت سرمایه‌گذاری رغبت کند.

محمّدی در خصوص توزیع اعتبارات پروژه‌ها گفت: باید بررسی شود الویت‌دارترین و بزرگترین پروژه‌ها در یک منطقه کدام‌ها هستند تا اعتبارات ابتدا به آنها تخصیص یابد. نه آنکه بودجه بین پروژه‌های مختلف پخش شود و نهایتاً ببینیم در هیچ‌یک از پروژه‌ها اتفاق خاصی رخ نداده است. اگر هر سال به یکی دو پروژه مهم بودجه تخصیص دهیم به مرور طی چند سال قطعاً همه پروژه‌ها آماده بهره‌برداری خواهد شد. لذا از مدیران می‌خواهیم تعامل لازم را در این بخش داشته باشند.

وی بر ارائه طرح و برنامه و کار کارشناسی پیش از آغاز هر پروژه‌ای تأکید کرد و ادامه داد: متأسفانه در گذشته در برخی از پروژه‌ها شاهد آن بودیم ابتدا اعتبار در نظر گرفته شده و بعد طرح آماده شد که در نتیجه بعد از مدتی به دلیل نبود کار کارشناسی پروژه‌ای که به زحمت تأمین اعتبار شده تخریب ‌شد. لذا می‌بایست حتماً در هر پروژه‌ای طرح و برنامه باشد. از مدیران محترم تقاضا داریم از هم‌اکنون نسبت به تهیه برنامه‌ها و طرح‌های خود برای سال 97 اقدام کنند و از طریق فرمانداری به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان ارائه دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان در پایان در خصوص میزان بودجه شهرستان شفت با توجه به جمعیت آن گفت: به رغم آنکه سهم جمعیت شهرستان شفت در سال گذشته ۲.۱۴ درصد از استان است، سهم اعتبارات سالجاری، 3.43 می‌باشد که به رغم کاهش نسبت به بودجه سال گذشته با توجه به شاخص جمعیتی برای تعیین میزان اعتبار بالا است.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهار داشت: به طور مثال قطعاً هیچ کس نمی‌تواند موضوع آسفالت را منکر شود، درگذشته متوسط آسفالت ۷۰۰ هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزار تن رسیده است و یا همچنین افتتاح پی در پی پروژه‌ها در شنبه‌های امید و افتخار و گشایش‌هایی که در پروژه‌ها اتفاق افتاده است.

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیراً اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار ۳۰ همت متمم ارائه شده است و امسال حتماً به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم ۸۰ هزار میلیارد تومان فقط به پروژه‌های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین‌تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی، همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم می‌باشد.

کد خبر 6090568

دیگر خبرها

  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد