Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگزارانی ها که بازی سنگینی برای رسیدن به این پست مهم را طراحی کرده بودند اکنون در شرایط کاملا متفاوتی به سر می برند . چرا که از میان سه گزینه آنها برای شهرداری تهران یک نفر در آستانه عدم تایید صلاحیت است ، یک نفر رییس شورای شهر شده و دستش از شهرداری کوتاه است و یک نفر دیگر هم حسین مرعشی باید اکنون روی تخت بیمارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها گویا ممکن است بازی برده را واگذار کنند. محمد حسن خانی پور :گاهی وقت ها هم می شود که شایعات درست از آب در آید ؛ این قاعده اکنون در مورد محمد علی نجفی گویا درست از آب در آمده است . او درست در شرایطی که خود را برای مستقر شدن در ساختمان خیابان بهشت آماده می کرد حالا با شورای شهری مواجه است که به جای او سرپرست برای شهرداری تعیین کرده اند .
یک شوک نه چندان غیر منتظره برای فاتحان «شهر» که از قبل هم می دانستند محمد علی نجفی برای شهردار شدن کار بسیار سختی در پیش دارد . اگر در نیمه اول دهه هشتتاد این محمود احمدی نژاد بود که در چنین ساعاتی دلهره رسیدن یک پیام تایید را برای شهردار شدنش را داشت ، حالا در نیمه دوم دهه نود این اصلاح طلبان هستند که گوش هایشان را تیز کرده اند تا زودتر از همه با شنیدن خبر تایید محمد علی نجفی خیالشان راحت شود.
صحن شورای شهر امروز شاهد اتفاقات مهمی بود. محسن هاشمی ابتدا یک خبر مهم داد . او گفت که :« طبق قانون امروز بايد براي شهرداري سرپرست تعيين کنيم تا موضوع حکم شهردار تعيين تکليف شود» او البته یک خبر دیگر هم برای اعضا داشت :« در روز چهارشنبه پس از مراسم تحلیف تمام مدارک نجفی به عنوان گزینه نهایی شهرداری تهران به وزارت کشور ارسال شد و طی مکالمه‌ای که با رحمانی فضلی داشتم، وزیر کشور اعلام کرد که همان روز چهارشنبه مدارک نجفی را به مراجع ذی‌صلاح ارسال کرده و منتظر جواب هستند»
البته وزیر کشور هم بلافاصله حرف او را در تایید کرد و در اظهارنظری گفت :« هر وقت نتیجه استعلام به ما برسد ما در خدمتیم و منتظر نتیجه استعلام هستیم»
البته محسن هاشمی و رحمانی فضلی اعلام نکرده اند که مشخصا این مراجع ذی صلاح کجا هستند اما می توان حدس که کار محمد علی نجفی به مشکل برخورده است .
حالا با این تفاسیر می توان به این گزاره ها توجه داشت :1- محمد علی نجفی بر اساس شایعات متواتر این روزها ممکن است نتواند در نهایت به صندلی بر جای مانده از محمد باقر قالیباف برسد .
2- کارگزارانی ها که بازی سنگینی برای رسیدن به این پست مهم را طراحی کرده بودند اکنون در شرایط کاملا متفاوتی به سر می برند . چرا که از میان سه گزینه آنها برای شهرداری تهران یک نفر در آستانه عدم تایید صلاحیت است ، یک نفر رییس شورای شهر شده و دستش از شهرداری کوتاه است و یک نفر دیگر هم حسین مرعشی باید اکنون روی تخت بیمارستان است. آنها گویا ممکن است بازی برده را واگذار کنند.
3- در این روزها حرف و حدیث هایی هم شنیده می شد از اینکه مهرعلیزاده قرار است شهردار تبریز شود اما گویا او هم در این ساعات گوشش را تیز کرده تا شاید خبر عدم تایید صلاحیت نجفی او را شهردار کند .
4- این وسط یک مساله مهم دیگر هم وجود دارد . اگر محمد علی نجفی از دولت حسن روحانی مجوز حضور در شهرداری تهران را نگیرد این حتما بازخوردهایی بسیار ناخوشایند برای حسن روحانی در سطح بدنه اجتماعی خواهد داشت . سوال این است که آیا روحانی ممکن است تبعات چنین تصمیمی را بپذیرد ؟
5- اگر همه این گزاره ها رنگ واقعیت به خود بگیرد این شکستی دیگر برای کارگزارانی ها در ماجرای ورود به شهرداری است . آنها دوره پیش نیز با کنار زدن مهرعلیزاده نامزد خود را برای این سمت به اصلاح طلبان تحمیل کرده بودند که در آن انتخابات پرحاشیه محمد باقر قالیباف بار دیگر شهردار ماند .
6- تلفن ها این روزها زیاد در پاستور زنگ می خورد گویا خیلی از چهره های اصلاح طلب به دنبال کانالی برای رسیدن به حسن روحانی هستند تا او را وارد این ماجرا کنند .هر چه هست فعلا هم محمد علی نجفی و هم همه کسانی که نظر دیگری برای این پست دارند خود را آماده کرده اند تا خبر نهایی را بشنوند

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • (تصاویر) ماجرای درگیری عجیب و باورنکردنی محمد صلاح و یورگن کلوپ
  • مصطفی هاشمی: همه در باخت شهرداری گرگان مقصرند
  • واکنش یک روحانی به ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • پنجه آلومینیوم بر صورت قرمزها / پرسپولیس دو بار بازی برده را از دست داد
  • حذف تکراری پرسپولیس مقابل گربه سیاه در اراک/ پرسپولیس دو بار بازی برده را از دست داد