Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@07:32:03 GMT

یک تغییر مهم در جشنواره فیلم کن

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۰۳۳۴

یک تغییر مهم در جشنواره فیلم کن

از آنجایی که در جشنواره کن، فیلم‌ها ابتدا برای منتقدان و اهالی رسانه نمایش داده و در نوبت عصر یا روز بعد برای عموم مردم اکران می‌شوند، «تیری فرمائو» دبیر این رویداد سینمایی تصمیم گرفته برای کاهش تاثیرات منفی شبکه‌های اجتماعی و نقدها بر فیلم‌ها، نمایش رسانه‌ای و عمومی فیلم‌های مهم را همزمان برای همه برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر جشنواره فیلم کن در جریان برگزاری جشنواره فیلم «سن سباستین» در این‌باره توضیح داد: اهالی رسانه و منتقدان در کن، حدود ۲۴ ساعت قبل از نمایش عمومی به تماشای فیلم‌ها می‌نشینند تا فرصت کافی برای نوشتن نقد و یادداشت و انتشار آن‌ها را داشته باشند، اما اکنون ما در دوره‌ای مدرن زندگی می‌کنیم که همه‌چیز لحظه‌ای است. آیا بهتر نیست برای این‌که داستان فیلم‌ها پیش از نمایش عمومی لو نرود، نمایش رسانه‌ای و عمومی در یک روز، یک ساعت و یک لحظه برگزار شود تا هیچ پیش‌برداشت و قضاوتی نیز قبل از تماشای فیلم نداشته باشیم؟

در سال‌های اخیر، فیلم‌های مهمی مانند «آخرین چهره» ساخته «شین پن» و «دریای درختان» به کارگردانی «گاس ون سنت» پس از نمایش برای اهالی رسانه‌ها و منتقدان مورد حمله قرار گرفتند و در نتیجه، در اکران عمومی روز بعد از آن‌ها استقبال نشد، چون پیش‌زمینه ذهنی منفی از آن‌ها وجود داشت.

«فرمائو» همچنین اظهار کرد: اتمسفر موجود در نمایش فیلم برای اهالی رسانه می‌تواند بسیار بد باشد، این چیزی است که همه می‌دانند و خود خبرنگاران بیشتر در این‌باره شکایت می‌کنند. بنابراین تصمیم گرفتم نمایش رسانه‌ای و عمومی فیلم‌ها همزمان برگزار شود و سپس بازخوردهای این دو نمایش را مقایسه کنیم، این یک نمایش جهانی خالص و ناب است.

با این وجود، دبیر جشنواره فیلم کن تاکید کرد که ایجاد چنین تغییری می‌تواند بسیار چالش‌برانگیز باشد و از لحاط فنی نیز انجام آن بسیار دشوار است، اما ما دیگر شبیه دهه ۱۹۶۰ زندگی نمی‌کنیم و باید درباره جهانی که در آن زندگی می‌کنیم، فکر کنیم. اکنون زمان خوبی برای اعمال این تغییر است، چراکه ما در آستانه دهه جدیدی از حیات جشنواره هستیم و باید درباره آینده فکر کنیم.

با توجه به این‌که نمایش فیلم‌ها برای رسانه‌ها و نمایش عمومی معمولا در سالن سینمایی یکسانی انجام می‌شود، برای همزمانی این دو نمایش، جشنواره به یک مکان جدید و بزرگ نیاز دارد. همچنین نمایش فیلم‌ها برای اهالی رسانه در بعدازظهر و غروب به این معناست که بسیاری از رسانه‌های کاغذی فرصت انتشار مطالبی درباره فیلم‌ها را در شماره روز بعد خود نخواهند داشت.

هفتادویکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کن از ۹ تا ۲۰ می ۲۰۱۸ (۱۹ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه) در جنوب فرانسه برگزار می‌شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۰۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!

دریافت 18 MB

خبرگزاری مهر-گروه هنر-فریبرز دارایی؛ ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان تئاتر و نمایش‌هایی رادیویی که در فعالیت‌های رادیویی خود به سراغ آثار مطرح و تاثیرگذار ادبیات و ادبیات نمایشی جهان می‌رود و این آثار را در قالب نمایش رادیویی کارگردانی و به مخاطب ارایه می‌دهد، به سراغ رمان «بیلی بت‌گیت» ادگار لارنس دکتروف نویسنده آمریکایی رفته است.

«بیلی بت‌گیت» که روایت‌گر ورود پسری ۱۵ ساله به یک باند تبهکاری است، برنده جایزه انجمن ملی منتقدان کتاب آمریکا و جایزه پن/فاکنر برای داستان و همچنین کاندیدای دریافت جایزه ادبی پولیتزر شده است.

در سال ۱۹۹۱ و با کارگردانی رابرت بنتون فیلمی با اقتباس از رمان «بیلی بت‌گیت» ساخته و اکران شد. در این فیلم بازیگرانی چون داستین هافمن، نیکول کیدمن، استیون هیل، استیو بوشمی و بروس ویلیس به ایفای نقش پرداختند.

ایوب آقاخانی علاوه بر کارگردانی، اقتباس و تنظیم برای رادیوی نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بر اساس رمان دکتروف و با ترجمه احسان برکت بر عهده داشته است.

بازیگران حاضر در قسمت اول این نمایش رادیویی به ترتیب ایفای نقش عبارتند از احمد لشینی در نقش داچ شولتز، محمد شریفی مقدم در نقش میکی، هوتن شکیبا در نقش بو واینبرگ، شیرین بیده در نقش بیلی بت‌گیت، بابک داداش‌پور در نقش ایروینگ، پریسا مقتدی در نقش لولا، بهنوش ناصرپور در نقش پسربچه اول، علی زارعی در نقش پسربچه دوم، شیوا رفیعیان در نقش ربکا، محمودرضا رفیعیان در نقش هاروی پرستون.

فرشاد آذرنیا افکتور، رضا طاهری صدابردار، شهلا نیساری تهیه‌کننده، دیگر عوامل نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» هستند.

در قسمت اول نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» با مدت‌زمان ۱۹ دقیقه و ۵۰ ثانیه، ماجرا با دستگیری «بو» توسط «شولتز» آغاز می‌شود. شولتز پاهای بو را در بتن قرار داده و منتظر است تا بتن خشک شود. سپس لولا نامزد بو را می‌آورد تا شاهد اتفاقی باشد که سر بو آورده است. بیلی که پسربچه‌ای در خدمت شولتز است، با خود به این موضوع فکر می‌کند که چرا در چنین موقعیتی قرار گرفته است.

برای مشخص‌شدن چگونگی قرارگرفتن بیلی در دار و دسته شولتز، بیلی خاطرات گذشته خود را به یاد می‌آورد.

اولین لحظه آشنایی بیلی و شولتز مربوط به زمانی است که با دوستان خود مشغول بازی است. هنگام بازی خودروی شولتز از راه می‌رسد و بیلی به سمت شولتز می‌رود تا با ترفندی یک ۱۰۰ دلار از او بگیرد. وی در این کار موفق می‌شود و آرزو دارد که روزی مانند شولتز پولدار و معروف شود زیرا شولتز نیز مانند بیلی، دوران کودکی سختی داشته است.

بیلی حاضر است به هر قیمتی که شده وارد دار و دسته شولتز شود.

با هم اولین قسمت از نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بشنویم.

کد خبر 6092214 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!
  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
  • اختتامیه دومین جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه»
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد