Web Analytics Made Easy - Statcounter

فهرست ۲۵۸ واحد تولیدی که محصولات نفتی آنها استاندارد سازی شده، جهت بهره‌مندی از تسهیلات جدید صادرات فرآورده های نفتی، به گمرکات کشور ابلاغ شد.

به گزارش اقتصادآنلاین، فهرست ۲۵۸ واحد تولیدی که محصولات نفتی آنها استاندارد سازی شده، جهت بهره‌مندی از تسهیلات جدید صادرات فرآورده های نفتی به گمرکات کشور ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چارچوب ماده ۴۵ آئین نامه مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالاو ارز، گمرک و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت نفت؛ دستورالعمل فرآیندهای صادرات، ترانزیت و سوآپ نفت خام، میعانات گازی، فرآورده ها و مشتقات نفتی را اصلاح و برای اجرا ابلاغ کرده اند.

در دستورالعمل گذشته ابتدا باید ماهیت فرآورده های نفتی از سوی استاندارد و کارگروه مربوطه درخصوص وجود مواد یارانه ای بررسی و اعلام نظر و سپس مجوز صادرات داده می شد.

در این دستورالعمل به جز محموله های تولید کنندگان خوش نام که با تعهد مدیر عامل ارسال می شد، بقیه فرآورده های نفتی باید ۲۰ تا ۳۰ روز در گمرک می ماند تا ماهیت آن تعیین شود.

در اصلاحیه اخیر همه واحدهای تولیدی خوش نام هستند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود و هر واحد تولیدی که کالایش کد استاندارد سازی سازمان استاندارد را دریافت کرده باشد می تواند صادرات کند و پس از آن آزمایش استاندارد انجام خواهد شد.

دو ماه پیش با همکاری مهندس زنگنه وزیر نفت و دکتر کرباسیان رئیس کل وقت گمرک ایران با هدف تسهیل صادرات و استفاده بهینه از پتانسیل واحدهای تولیدی مشتقات نفتی و پتروشیمی دستورالعمل جدید بهبود فرآیندهای صادرات، واردات، ترانزیت و سوآپ نفت خام، میعانات گازی و فرآورده‌ها و مشتقات نفتی نهایی و ابلاغ گردید.

براساس دستورالعمل جدید، سوآپ نفتی از سر گرفته شد وخوشنامی از تشریفات گمرکی صادرات فرآورده های نفتی حذف شد. درواقع ابلاغ این دستورالعمل طی هفته های اخیر به منظور از سرگیری سوآپ نفتی و تسهیل و توسعه صادرات فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین تسهیل ترانزیت سوخت، میان گمرک و وزارت نفت انجام شد که محور اصلی آن آسان سازی و دربرگیری تسهیلات صادراتی برای تمام صادرکنندگان فرآورده ها و مشتقات نفتی است و فصل نوینی در حمایت از بخش خصوصی به شمار می رود و منجر به تسهیل و تسریع انجام تشریفات گمرکی مربوط به صادرکنندگان به ویژه واحدهای تولیدی صادراتی شده است.

فرود عسگری، رئیس کل گمرک ایران نیز قول داده بود که این دستورالعمل عملیاتی شود و جلسات منظمی را با سازمان های همکار از جمله استاندارد جهت اجرایی شدن دستورالعمل یاد شده برگزار نمود که با توجه به اعلام اداره کل دفتر صادرات گمرک ایران، دستورالعمل یاد شده در گمرکات اجرایی عملیاتی شد.

همچنین در تازه ترین اقدام فهرست ۲۵۸ واحد تولیدی که محصولات آنها استاندارد سازی شده جهت بهره مندی از تسهیلات جدید صادرات فرآورده های نفتی به گمرکات کشور ابلاغ گردید .

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۳۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد