Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران گفت: متاسفانه بسیاری از شهرداری‌ها در سراسر کشور با سازمان بهزیستی همکاری لازم را نکرده و به همین خاطر دانش آموزان معلول در تردد از خانه به مدرسه با مشکل مواجه می‌شوند.

علی همت محمود نژاد در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: با شروع سال تحصیلی جدید، خانواده‌های دارای فرزند معلول به شدت با مشکل ایاب و ذهاب فرزندان خود مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه در شرایطی که در برخی از نقاط کشور یک معلول برای رسیدن به مدرسه باید فاصله‌ای بیش از ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر را طی کند، اما همچنان در بحث سرویس مدرسه دانش آموزان معلول با مشکل مواجه هستیم.

رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران با اشاره به کم کاری برخی از دستگاه‌ها در بعضی از شهر‌ها اظهارکرد: در حال حاضر شاهد هستیم که در برخی از استان‌های کشور، آموزش و پرورش و شهرداری استان‌ها با سازمان بهزیستی همکاری لازم را انجام نداده و همین موضوع سبب شده تصمیم ویژه‌ای برای تردد دانش آموزان اتخاد نشود.

محمود نژاد ادامه داد: سازمان بهزیستی کشور مبالغ اندکی را برای ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول به آن‌ها پرداخت می‌کند و این در شرایطی است که مقوله حمل و نقل وظیفه شهرداری‌ها است.

وی با انتقاد از سرانه آموزشی در نظر گرفته شده برای دانش آموزان معلول خاطرنشان کرد: در حال حاضر سرانه اختصاص داده شده به دانش آموزان معلول کمترین میزان سرانه در میان تمام دانش آموزان کشور است و باید در این زمینه تغییراتی ایجاد شود.

رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران در خصوص اقدام صورت گرفته از سوی شهرداری تهران به منظور راه اندازی سرویس ایاب و ذهاب ویژه معلولان تصریح کرد: سرویس ایاب و ذهاب شهرداری به هیچ وجه پاسخگوی نیاز‌های معلولان نیست و یک معلول برای سفر درون شهری خود باید یک یا دو روز زودتر خودرو را رزرو کند.

محمودنژاد ادامه داد: یک معلول برای حضور در اماکن آموزشی از قبیل: مدرسه و یا دانشگاه نیازمند دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی استاندارد سازی شده است، اما اکنون این وسایل در اختیار معلولان نیست.

وی با ارائه آماری از تعداد دانش آموزان و دانشجویان در حال تحصیل معلول در سراسر کشور اذعان کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار دانش آموز معلول در سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند و این افراد همواره برای تحصیل با مشکلات زیادی مواجه بوده اند.

رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه هر ساله گزارش‌های متعددی در رابطه با ترک تحصیل دانش آموزان معلول به دلیل نبود سرویس‌های ایاب و ذهاب گزارش می‌شود که این موضوع به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مطالبات زیادی در شورای شهر برای مناسب‌سازی معابر شهری با هدف استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

علی فرمانی در گفت‌وگوی با خبرنگار ایمنا در قزوین در طرح دیدگاه خود پیرامون لایحه شهرداری قزوین مبنی بر صدور مجوز ساخت‌وساز با کاربری ورزشی در ناحیه شهری اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: با توجه به اینکه سرانه ورزشی در منطقه مذکور صفر است، ضرورت دارد تا در این راستا اقدامات مؤثری انجام شود و گزارش آن‌ها به شورا ارائه شود.

وی افزود: خواستار برنامه‌ریزی مدیریت شهری قزوین برای افزایش سرانه ورزشی در ناحیه منفصل شهری اسماعیل‌آباد هستیم تا این منطقه از محرومیت زیرساخت‌های ورزشی خارج شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در مناسب‌سازی معابر شهری برای معلولان و توان‌خواهان خاطرنشان کرد: در شورای شهر مطالبات فراوانی برای مناسب‌سازی معابر شهری برای استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

فرمانی ادامه داد: انتظار داشتیم یک بوستان ویژه افراد توان‌خواه و معلول در شهر قزوین ساخته شود، اما نگاه جدی به این حوزه در بخش‌های مدیریتی شهرداری قزوین وجود ندارد.

کد خبر 751098

دیگر خبرها

  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان