Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@06:31:47 GMT

باید به دنبال افزایش رضایت‌مندی دانشجویان باشیم

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۴۴۴۷۲

قائم‌مقام رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه در حوزه فعالیت‌های دانشجویی باید به دنبال افزایش رضایت‌مندی دانشجویان باشیم، گفت: تابستان امسال صندوق رفاه 100 میلیارد تومان برای آماده‌سازی،‌ بهسازی و فراهم کردن فضاهای دانشجویی اختصاص داد.

به گزارش ایسنا، عباس قنبری در جلسه تودیع و معارفه معاونت دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز طی سخنانی، اظهار کرد: دانشجو در مدت زمانی که در دانشگاه است، به‌جز چند ساعتی که در کلاس درس حضور دارد، مابقی زمان خود را در حوزه فرهنگی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر حوزه پژوهش را نیز به آن اضافه کنیم، می‌توان گفت در واقع حوزه فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی محل زیست دانشجو هستند.

وی افزود: دانشجو در دانشگاه همراه با همسالان خود زندگی می‌کند. دانشگاه محیطی است که انسان‌ها علاوه بر ایران‌شناسی و فرهنگ‌شناسی، خود را نیز می‌شناسند و از محدودیت‌های خود مطلع می‌شود. در بازدید از خوابگاه دانشگاه شهید چمران، به یکی از والدین دانشجویان گفتم به دانشجویان خود اجازه بدهید خود را پیدا کنند. اجازه بدهید تا زندگی کردن را بیاموزند؛ چرا که این افراد در آینده قرار است در یک محیط عینی زندگی کنند.

قائم‌مقام رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: دانشگاه، آزمایشگاه انسان‌شناسی است. یک دانشگاه می‌تواند صرفاً برای دانش فعالیت نکند، بلکه مساله آن بینش‌مندی باشد. اگر مسوولان دانشگاه به این مساله توجه کنند، آن زمان دانشگاه موفق عمل می‌کند.

قنبری با اشاره به حساسیت فعالیت‌های دانشگاه بیان کرد: مساله زندگی دانشجویی، خوراک و مسایل صنفی دانشجویان ممکن است روزانه اتفاقات مختلفی را همراه داشته باشد. یک غذای بد می‌تواند در چند هزار نفر نارضایتی ایجاد کند. در حوزه فعالیت‌های دانشجویی باید به دنبال افزایش رضایت‌مندی دانشجویان باشیم. دانشجویان هر چه شاداب‌تر و بانشاط‌تر باشند، در آینده موفق‌تر خواهند بود.

وی افزود: صندوق رفاه دانشجویان 21 نوع خدمات وام و تحصیلات دانشجویی را به دانشجویان ارائه می‌دهد. همچنین نظارت بر سیستم ساماندهی و توجه به فعالیت‌های تغذیه و زیستگاه‌های دانشجویی در حوزه فعالیت ما هستند. اگر ما اتاق سلامت تاسیس می‌کنیم، هدف‌مان با نشاط‌تر بودن دانشجویان است.

قائم‌مقام رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان‌کرد: خداوند می‌خواهد بندگانش در حرکت و تکاپو باشند، ما باید این مساله را به فرزندان خود انتقال دهیم. تابستان امسال صندوق رفاه 100 میلیارد تومان برای آماده‌سازی،‌ بهسازی و فراهم کردن فضاهای دانشجویی اختصاص داد و تسهیلات زیادی برای دانشجویان در سطوح مختلف آموزشی در نظر گرفته شد.

قنبری افزود: تلاش ما این است که هیچ دانشجویی پشت درهای سراهای دانشجویی و خوابگاه‌ها نباشد. هیچ دانشجویی برای تهیه خوراک و ادامه تحصیل با مشکل مواجه نشود و این وظیفه همه ما است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است