Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - موسسه ملل از امروز (۱۲ مهرماه) تعیین تکلیف سپرده‌گذاران تا سقف سه میلیون تومان تعاونی منحل شده آرمان (وحدت) را در دستور کار قرار می‌دهد.

تعاونی اعتبار آرمان (وحدت) یکی از سه تعاونی بزرگ باقیمانده در بازار غیرمتشکل پولی بود که چندی پیش بانک مرکزی در راستای ساماندهی موسسات غیرمجاز، مسئولیت دارایی‌ها و بدهی‌ها و تعهدات آن را به موسسه اعتباری ملل واگذار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه در فاصله حدود دو ماه اقداماتی از جمله بازرسی شعب تعاونی، کنترل و شناسایی اسنادی که به نام تعاونی وحدت بود، کارشناسی املاک، افتتاح حساب برای واریز حقوق پرسنل و ... در رابطه با این تعاونی انجام و در نهایت تصمیم بر این شد که از ۱۲ مهر تا اول آبان ماه سپرده‌گذاران تا سقف سه میلیون تومان این تعاونی تعیین تکلیف شوند.

بر این اساس از امروز (چهارشنبه) سپرده‌گذاران مشمول می‌توانند با در دست داشتن اصل و تصویر شناسنامه، اصل و تصویر کارت ملی و همچنین اصل دفترچه حساب یا گواهی سپرده به شعب افتتاح کننده حساب در تعاونی منحل شده وحدت مراجعه کرده و وضعیت حساب خود را مشخص کنند. اگر سپرده‌گذاران در شعبه‌ای افتتاح حساب کرده‌اند که اکنون در سایر شعب ادغام شده باشد می‌توانند به نزدیک‌ترین شعبه تعاونی اعتبار منحل شده وحدت مراجعه کنند.

اما در رابطه با نحوه تعیین تکلیف حساب‌ها قرار بر این است که تمامی مبلغی که در حساب سپرده‌گذاران آرمان تا تاریخ ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ وجود دارد - اعم از اصل و سود - به طور کامل پرداخت شود و این گونه نیست که مبلغ خرد شده و مرحله‌ای در حساب قرار گیرد.

روال اینگونه است که سپرده‌گذاران در زمان مراجعه به شعب آرمان، مدارک خود را تحویل داده و برای آنها در موسسه ملل افتتاح حساب می‌شود. به فاصله چند روز مبلغ سپرده‌ در آرمان تا سقف سه میلیون تومان و به طور کامل در حساب جدید قرار گرفته و صاحبان آنها می‌توانند از طریق کارت شتابی که برایشان صادر شده وجوه خود را دریافت یا اجازه دهند در حساب موسسه ملل باقی بماند.

اما پرداخت مبالغ بالاتر از سه میلیون تومان باید با کسب مجوزهای لازم از سوی مقامات ذیصلاح از جمله بانک مرکزی و قوه قضاییه انجام شود که هنوز زمان آن مشخص نیست. طبق اعلام رئیس کل بانک مرکزی، در واگذاری موسسات غیرمجاز، بانکها و موسساتی که انجام تعهد آنها را بر عهده گرفته‌اند هیچ گونه مسئولیتی در قبال کسری منابع آنها نداشته و در صورتی که بعد از ارزیابی دارایی و بدهی آنها کسری وجود داشته باشد باید مدیران و سهامداران این موسسات منحل شده آن را تامین مالی کنند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده‌ها و پرسنل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: از رئیس قوه قضائیه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضائی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضائی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضائی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضائی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضائی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صد در صد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضائی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضائی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قضائیه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضائی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6094870

دیگر خبرها

  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خیابان‌های بوکان به پارکبانان سپرده می‌شوند
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • خیابان های بوکان به پارکبانان سپرده می شوند
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟