Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی از کشت گیاهان دارویی در سطح 1200 هکتار از عرصه های منابع طبیعی این استان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسن وحید در جمع خبرنگاران گفت: طی سال گذشته نیز 800 هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی این استان به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافت.

وی با اشاره به این‌که کشت گیاهان دارویی در قالب طرح‌های اقتصاد مقاومتی اجرا می‌شود، افزود: طی سال جاری قرارداد برداشت هفت تن باریجه از سطح مراتع این استان نیز منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحید با بیان این‌که طرح مرتعداری یکی از اقداماتی است که می‌تواند در حفظ عرصه‌های منابع طبیعی بسیار تاثیرگذار باشد، ادامه داد: تاکنون برای 20 درصد از مساحت عرصه‌های منابع طبیعی این استان طرح آبخیزداری تهیه شده اما پیشرفت آن ها بسیار کند بوده است.

وی اظهار کرد: به علت کمبود منابع مالی فقط تاکنون هشت درصد از طرح‌های تهیه شده به مرحله اجرا درآمده است.

این مقام مسئول بیان کرد: علاوه بر آن تاکنون 580 هزار هکتار طرح مرتعداری در این استان مصوب شده که مدیریت 50 درصد از آن ها به خود مردم واگذار شده است.

وی تصریح کرد: هم‌چنین در سطح 200 هزار هکتار نیز طرح حفاظتی مشارکتی تهیه و با همکاری مردم در حال انجام است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اشاره به این‌که بزرگترین قرق کشور در خراسان شمالی وجود دارد، گفت: بالغ بر 60 هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی این استان قرق مطلق است و این امر سبب شده تا منابع آب و خاک در این منطقه به خوبی حفظ و تنوع اکولوژیکی انجام شود.

وی هم‌چنین خاطرنشان کرد: فقر پوشش گیاهی طی چند سال اخیر، شخم و شیار غیرمجاز سبب شده تا میزان فرسایش خاک در این استان افزایش یابد، به طوری که در حال حاضر میزان فرسایش خاک در خراسان شمالی حدود 17 تن در هکتار در سال است که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان

در نخستین مراسم اعطای نشان اقتصاد مقاومتی از مدیرعامل و پرسنل شرکت پاکسان به عنوان واحد برتر و درجه یک حوزه اقتصاد مقاومتی استان تهران تجلیل شد. - اخبار بازار -

به گزارش روابط عمومی پاکسان، در نخستین آیین اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران که با همت سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار تهران، مسئول سازمان بسیج و کارگران و کارخانجات کشور، مدیران عامل کارخانجات و جمعی از کارگران و کارآفرینان استان تهران برگزار شد.

 در این جشنواره با توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تندیس و لوح تقدیر نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به شرکت پاکسان و شهریار محمدی راد مدیرعامل این شرکت تعلق یافت.

الگوسازی مناسب در عرصه تولید کالا و خدمات، ایجاد فضای رقابتی مناسب در افزایش کیفیت تولید کالا و خدمات، گسترش ضریب نفوذ گفتمان اقتصاد مقاومتی در واحد‌های تولیدی و خدماتی و همچنین هدایت عرصه تولید در زمینه پیروی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از اهداف جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی عنوان شده است.

شایان ذکر است 250 واحد تولیدی برای شرکت در جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران به صورت تخصصی ارزیابی شدند که در نهایت به 12 واحدی که بیشترین امتیاز را کسب کرده بودند، نشان اقتصاد مقاومتی اعطا شد.

 

 

دیگر خبرها

  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود