Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینکه هنگام اقامه نماز چند زن خارجی با سر و صدا وارد مسجد می‌‌شوند و با جلوس بر منبر عکس یادگاری می‌‌گیرند، نشان از عدم توجیه آنان دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، با انتشار فیلم‌‌هایی در فضای مجازی در خصوص اهانت گردشگران خارجی به مساجد، حجت الاسلام آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان در این خصوص اعتراضاتی به مسئولان میراث فرهنگی داشته و اهانت به منبر و مسجد را تقبیح نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار این فیلم موجب خشم اذهان عمومی نیز شده است.

حال این سوال مطرح می‌‌شود که مقصر این قضیه کیست؟ توریست از همه جا بیخبری که اطلاع کافی از مذهب اسلام ندارد یا مسئولی که اطلاع رسانی صحیحی در خصوص آیین و مذهب اسلام برای گردشگران نکرده و یا حتی زمان بندی مناسبی برای بازدید از اماکن مقدس همچون مساجد نداشته است؟

مطمئنا توریستی که با کفش و حجاب نامناسب وارد اماکن مقدس شده و بر منبر مسجد می‌‌نشیند اطلاعی از آداب حضور در مسجد ندارد و وظیفه این آگاه سازی بر عهده مسئولان است.

چه بسا با مدیریت صحیح زمان و جلوگیری از ورود توریست‌ها در هنگام اقامه نماز به مساجد و یا آگاه سازی ترویست‌ها توسط تور لیدر قبل از ورود به مساجد در خصوص عدم ورود به محراب و منبر مساجد چنین وقایع شرم آوری پیش نمی‌‌آمد. کشورهایی مانند ترکیه از ورود گردشگران به محل اقامه نماز و منبر جلوگیری می‌‌کنند و در زمان نماز گردشگران حق ورود به مساجد را ندارند و با این قانون، از پیش آمد چنین اتفاقاتی ممانعت می‌‌ورزند.

مسئولان ذی ربط در این مورد کم کاری‌هایی داشته‌‌اند که با توجه به نزدیک شدن رویداد تبریز 2018 و سرازیر شدن توریست‌ها به تبریز و اینکه امام زاده‌ها و مساجد تاریخی یکی از مقاصد گردشگری آنها در شهرمان هستند، باید هرچه سریع تر اقداماتی در این خصوص انجام دهند تا دیگر شاهد اتفاقاتی از این دست نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۷۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام شد.

به گزارش ایسنا، امید شریفی ـ مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه ـ که صدور پلاک بین‌المللی وسایل نقلیه توسط آن صورت می‌گیرید، با اعلام این خبر، گفت: الزام دریافت و نصب «پلاک گذر موقت» به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان بود. این مشکل، سالیان متمادی نارضایتی گردشگران را موجب شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، موضوعِ بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمام واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

او ادامه داد: در پی اجرای این طرح، از ین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی و قانون الحاق ایران به‌ کنوانسیون عبور و مرور جاده‌ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشور، بلامانع است و فقط خودروهایی‌ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‌ کشور را دارند به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمام مبادی ورودی به کشور ملزم خواهند بود.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم درباره «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‌گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، در دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او ادامه داد: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب‌وکار تمام صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی یادآور شد: سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا است. این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این‌رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال‌زایی و اقتصادی به‌ویژه تولید ناخالص داخلی کشور مؤثر عمل کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود