Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ روز پنج‌شنبه با این که رکورد زدن صادرات نفت آمریکا و بازگشت به تولید میدان نفتی لیبی، بازار نفت را تحت فشار قرار داد، با بالا رفتن انتظارات از این که عربستان سعودی و روسیه، توافق کاهش تولید را تمدید خواهند کرد، قیمت‌های نفت تثبیت شد.

کارستن فریتسچ، تحلیل‌گر کالا در کامرزبانک فرانکفورت می‌گوید: اوپک و روسیه در حال گفتگو برای تمدید محدودیت تولید هستند، اما همچنان با افزایش شدید صادرات نفت آمریکا عرضه نفت بالا باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ساعت ۱۰ به وقت گرینویچ روز پنج‌شنبه، قیمت نفت برنت با ۳۵ سنت افزایش به بشکه‌ای ۵۶.۱۵ دلار رسید و نفت سبک آمریکا با ۱۰ سنت افزایش به قیمت هر بشکه‌ ۵۰.۰۸ دلار دست یافت.

بعد از این که سرمایه‌گذاران، سود خود را از حدود ۳ ماه افزایش قیمت ثبت کردند، قیمت هر دو بنچ‌مارک نفت، در طول هفته گذشته بیش از ۵ درصد سقوط کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، این هفته اعلام کرده بود که تعهد کشورهای عضو اوپک و سایر تولیدکنندگان مهم شامل روسیه، برای کاهش تولیدات نفتی خود به منظور افزایش قیمت نفت، به جای این که در مارچ ۲۰۱۸ خاتمه پیدا کند، می‌تواند تا پایان ۲۰۱۸ تمدید شود.

روز پنج‌شنبه الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه، گفت که مسکو از کشورهای جدیدی که برای محدود کردن عرضه نفت به این توافق می‌پیوندند، حمایت می‌کند.

این بیانیه درحالی صادر شده است که ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی هم، از روسیه دیدن می‌کند.

گروه اوراسیا می‌گوید: هرچند با التزام به کم کردن عمق کاهش تولیدات؛ اما به احتمال زیاد پوتین و ملک سلمان، به توافقی در مورد تمدید کاهش تولید اوپک و غیر اوپک، دست خواهند یافت؛ اگرچه آن را اعلام نمی‌کنند.

به جز این مورد، عوامل دیگر بر بازارهای نفت فشار وارد کردند؛ پس از این که یک گروه مسلح باعث تعطیلی ۲ روزه میدان نفتی شراره لیبی شد، دوباره این میدان به تولید بازگشت و صادرات بیشتر نفت آمریکا هم باعث تحت فشار قرار دادن شرایط بازار شده است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد: در هفته گذشته، صادرات نفت خام آمریکا با عبور از رکورد هفته پیش خود که برابر ۱.۵ میلیون بشکه در روز بود، به ۱.۹۸ میلیون بشکه در روز جهش کرد.

این افزایش صادرات، ناشی از بیشتر کردن تخفیف برای نفت خام آمریکا در برابر نفت برنت است که باعث شده است نفت آمریکا در بازارهای جهان جذاب‌تر شود.

منبع: مهر

401

اوپک تولید نفت قیمت جهانی نفت نفت خام صادرات آمریکا تحریم صادرات نفت خام آمریکا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • تاکسی های برقی وارد شد
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳