Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا- روزنامه الرای نوشت: 'عصام المرزوق' وزیر وزیر نفت، انرژی و آب کویت گفت: کویت با پیشنهاد بغداد برای خرید گاز طبیعی از عراق براساس قیمت توافقی بین دوطرف به عنوان باقی مانده غرامت های جنگ صدام علیه کویت موافقت کرده است.

به نوشته امروز (چهارشنبه) روزنامه الرای کویت، المرزوق در سخنان خود در حاشیه مراسم سفارت آلمان (در کویت) به مناسبت روز ملی این کشور گفت: دو طرف کویتی و عراقی در حال حاضر درخصوص قیمت گاز طبیعی که قرار است از عراق به کویت صادر شود در حال گفت وگو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق این گزارش، قرار است صادرات گاز طبیعی عراق به کویت با 50 میلیون متر مکعب شروع و به 200 میلیون مترمکعب برسد.
کویت از سازمان ملل متحد در خواست کرده بود که عراق باید در نتیجه خسارت های جنگ صدام علیه این کشور غرامت بپردازد و به بغداد فرصت داده بود تا گزینه هایی را برای چگونگی پرداخت باقیمانده این غرامت که بالغ بر 4 میلیارد و 600 میلیون دلار است، انتخاب کند.
«خالد المضف» رئیس هیات مدیره سازمان کل برآورد خسارت های جنگ عراق و کویت پیشتر در هشتاد و سومین نشست کمیسیون خسارت های جنگ سازمان ملل متحد که در ژنو سوئیس برگزار شد، تاکید کرد: کویت درصدد است، در مورد باقی مانده غرامت های جنگ عراق به کویت که 4 میلیارد و 600 میلیون دلار است، با بغداد به توافق برسد.
المضف ضمن درخواست از کمیسیون خسارت های سازمان ملل متحد برای تمدید مدت پرداخت غرامت های جنگ صدام علیه کویت تاکید کرد: بغداد ماه آگوست گذشته نامه ای ارسال کرد و در آن جایگزین های پرداخت مبلغ باقی مانده از غرامت جنگ را قید کرده بود.
از جمله جایگزین های مطرح شده، خرید گاز عراق براساس مبلغ مورد توافق دو طرف و مذاکره درباره کاهش درصد واردات نفتی عراق و فراورده های آن به کویت بود.
از دیگر پیشنهادهای عراق برای پرداخت غرامت جنگ، درخواست بغداد برای کاهش مبلغ باقی مانده براساس توافق پاریس و نیز تبدیل غرامت جنگ به وام عنوان شد.
سطح روابط کویت و عراق طی سالیان اخیر به صورت قابل ملاحظه ای افزایش کرده است.
عراق پیش از این نیز از کویت خواسته بود به دلیل ادامه بحران اقتصادی و تنگنای مالی، دریافت خسارت های جنگی از عراق را به تعویق بیاندازد.
مجموع رقم های پرداختی عراق به دولت کویت تاکنون به حدود 47 میلیارد دلار رسیده است و هنوز مبلغ 4 میلیارد و ششصد میلیون دلار از بدهی عراق به کویت باقی مانده است.
بزرگترین خسارت در رابطه با این پرونده مبلغ 14 میلیارد و 700 میلیون دلاری بود که در ازای شکایت قانونی دولت کویت که از طریق شرکت سهامی پترولیوم این کشور مطرح شده بود به دولت کویت پرداخت شد.
پرداخت این خسارت از صندوق خسارات سازمان ملل صورت می گیرد که بودجه آن با درصدی از درآمدهای مربوط به فروش و فرآورده های نفتی عراق تامین می شود.
کمیسیون خسارات سازمان ملل متحد در سال 1991 به عنوان زیر شاخه ای از شورای امنیت سازمان ملل متحد تاسیس شد و تاکنون به پرونده مربوط به بیش از یک میلیون شکایت شرکت ها و سازمان های مختلف در یکصد کشور جهان رسیدگی و خسارت های مربوطه را به مدعیان پرداخت کرده است.
خاورم**9366**1275
مترجم:صغری رحیمی* انتشار دهنده: مجید جعفری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند

کامران ساروقی با اشاره به خسارت سیل ۱۳۹۸ در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار (معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل ۱۳۹۸ تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اعلام اینکه "۱۶۰ میلی‌متر بارندگی در فروردین سال ۱۳۹۸ در دلفان داشتیم و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد. "، افزود: مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه ۱۲ میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت رواناب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با توجه به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهر‌های دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده است، تصریح کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهر‌ها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد: کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود ۴۰ سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سؤال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان خاطرنشان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

منبع:تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • هشداز نارنجی سازمان هواشناسی برای برخی از مناطق کشور
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان