Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@12:56:55 GMT

مرگ تدریجی گاوخونی را دیده ایم

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۷۶۹۸۵

امینی دبیر صنف کشاورزی استان اصفهان گفت: این وزارت خانه از یک طرف می گوید که برای تکمیل تونل سوم پولی نیست ولی چرا برای اجرای سریع طرح بن بروجن با سرعت پول پیدا می شود تا این طرح به اتمام رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق؛ دبیر صنف کشاورزی استان اصفهان در گفتگویی، با اشاره به اینکه وزارت نیرو به همان میزان آبی که تولید و وارد زاینده رود کرده است، حق برداشت دارد، گفت: وزارت نیرو تونل دوم کوهرنگ، چشمه لنگان و خدنگستان را با سرمایه گذاری دولت احداث و آب را به زاینده رود وارد کرد، که جمع آورد این سه طرح به اضافه 30 میلیون متر مکعب آب در تونل اول کوهرنگ 384 میلیون متر مکعب بوده و متعلق به وزارت نیرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسفندیار امینی اظهار کرد: وزارت نیرو به اندازه 384 میلیون متر مکعب، حق برداشت آب از زاینده رود به منظور شرب، صنعت و توسعه کشاورزی اصفهان، چهارمحال و یزد را دارد و اگر بیش از این بخواهد از زاینده رود برداشت کند قطع به یقین شامل حقابه کشاورزان می شود.

وی با اشاره به بند 2 مصوبات سیزدهمین جلسه شورای عالی آب افزود: کل آورد طبیعی آب رودخانه به اضافه تونل اول منهای (30 میلیون متر مکعب) متعلق به حقابه دار است و به هیچ وجه نباید از این دو منبع، به مصرف شرب و صنعت برسد.

مدیر کانون خبرگان کشاورزی اصفهان تاکید کرد: وزارت نیرو هزار و 291 میلیون متر معکب آب به جای 384 میلیون متر معکب تاکنون تخصیص داده است و سوال ما این است که بر چه اساسی 907 میلیون مترمعکب آب بیشتر از حجم تولیدی خود برداشت کرده است.

وی با اشاره به طرح های اجرایی وزارت نیرو از زاینده رود علی رغم خشکی بی حد این رودخانه اذعان کرد: وزارت نیرو بی قانونی واضح و شفافی بر زاینده رود داشته است و باید محل تامین آب بن بروجن، طرح گلاب و 42 طرح چهارمحال و بختیاری مشخص شود.

امینی با بیان اینکه نهادهای قضایی باید وارد عمل شوند، گفت: وزارت نیرو چه هدفی را دنبال می کند چرا که می داند طی این چند سال اصفهان با خشکی روبه روست و همچنان مصمم بر اجرای طرح های جدیدی بر این رودخانه است و در این صورت باید نهادهای قضایی وارد عمل شوند و جلوی تخلفات وزارت نیرو را بگیرند.

وی از سیاست یک بام و دوهوای وزارت نیرو خبر داد و خاطر نشان کرد: این وزارت خانه از یک طرف می گوید که برای تکمیل تونل سوم پولی نیست ولی چرا برای اجرای سریع طرح بن بروجن با سرعت پول پیدا می شود تا این طرح به اتمام رسد.

دبیر صنف کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه از سال 71 در حوضه زاینده رود فعال بوده ام تصریح کرد: نمی توانم باور کنم که این طرح ها از سر دلسوزی برای کشور و تامین آب شرب برای مردم باشد چرا که چندین سال است خشکی و مرگ تدریجی گاوخونی و زاینده رود به وضوح دیده می شود و کسی توجه نمی کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۶۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان

  مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو در این آیین با بیان اینکه بهره‌گیری از دانش در حل مسائل شرکت توزیع برق همدان جای قدردانی دارد، گفت: مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان پیش نیازهایی، چون تفکر، دانش‌ورزی و ارتقای بهره‌وری را پشت سر گذاشته و حرکت به سمت بهره‌گیری از علم و دانش در حل مسائل دارد.

مصطفی شاه بوداغیان با بیان اینکه تصمیمات آینده ما بر مبنای داده‌ها و هوش مصنوعی است که باید به بهترین شکل از آن‌ها برخوردار شد، اظهار کرد: ستادی در وزارت نیرو شکل می‌گیرد که نیرو‌های شرکت توزیع برق استان همدان می‌تواند با ارتباط‌گیری با آن سرعت پیشرفت کار خود را را در پیشبرد برنامه‌های مورد نظر بیشتر کنند.

شاه بوداغیان با بیان اینکه امیدواریم به سمتی حرکت کنیم که در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی‌هایی را با درصد خطای بسیار پایین داشته باشیم، گفت: شرکت توانیر و مجموع شرکت توزیع در این مسیر قدم گذاشتند و امیدواریم در آینده نزدیک به سمتی حرکت کنیم که همه فرآیند‌ها بر مبنای واقعیت‌ها و داده‌ها باشد و تصمیمات کاملا علمی شکل گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز در این آیین گفت: سال گذشته ناترازی در صنعت برق داشتیم بنابراین باید تغییر در حوزه مصرف صورت بگیرد و به اعتدال در مصرف برسیم.

امیرضا یوسفیان با بیان اینکه امروز حرکت به سمت انرژی تجدیدپذیر اجتناب‌ناپذیر است، گفت: از صرفه‌جویی می‌توانیم به سمت تامین تولید برویم تا نیازی به واردات نداشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه در موضوع مصرف در همه حوزه‌ها ناترازی وجود دارد بر فرهنگ مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: در خیلی از حوزه‌ها از جمله آب اهل اسراف هستیم و امروز فروچاله‌هایی که به وجود آمده، نتیجه مصرف بی‌رویه ماست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به تامین آب شرب شهر همدان با تلاش‌های انجام شده و اهتمام دولت، گفت: سال گذشته با وجود خشکسالی و کمبود ذخایر منابع آبی توانستیم آب لازم را تامین کنیم تا مشکل آب همدان حل شود، با این حال از آب برای شستشوی منازل و خودرو‌ها استفاده می‌کنیم که این مسائل نیاز به تحلیل رفتار‌های فرهنگی دارد.

او با بیان اینکه کارگر ماهر و پرانگیزه رکن جهش تولید است، افزود: نگاه وزارت نیرو به کار و کارگر و نیروی انسانی منطبق بر نگاهی است که دین اسلام تبیین و تاکید کرده است.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است