Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، توانا دبیر سیاسی تشکیلات اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: اتفاقی که امروز در خصوص برجام در حال وقوع است در واقع خط بطلانی است بر تئوری نگاه برو‌ن‌زایی که دولت آقای روحانی در حوزه‌ی سیاست خارجیدنبال می‌کردند.

مواضع رئیس جمهور سیاستمدارانه نبود

وی با بیان این مطلب که قطع به یقین مواضع رئیس جمهور در دانشگاه تهران، نه تنها سیاستمدارانه نبود، بلکه از حداقل فاکتورهای منطقی به دور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزود: این‌که برجام برای ما پیروزی اخلاقی بود یعنی چه؟ یعنی پیش از برجام و زمانی که غنی سازی ۲۰ درصدی و پیشرفت‌های شگرف هسته‌ای داشتیم، کار غیراخلاقی می‌کردیم؟

صحبت های آقای روحانی پر از ابهام بود

دبیر سیاسی تشکیلات اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: صحبت‌های رئیس جمهور حقیقتاً پر از نقاط ابهام و تناقض بود. از یک طرف پیشرفت‌های کشور را مرهون پیشرفت‌های علمی معرفی کردند و از طرف دیگر، به کندشدن سرعت رشد کشور در علم هسته‌ای گفتند پیروزی اخلاقی!

چرا تریبونی برای انتقاد به دانشجویان داده نشد؟

توانا در خصوص سخنان رئیس جمهور با موضوع آزادی بیان و اندیشه خاطر نشان کرد: آقای روحانی از یک طرف بر قانون و آزادی اندیشه و بیان تأکید کردند و از طرف دیگر، به دانشجویان تریبونی برای مطرح کردن خواسته‌ها و انتقاداتشان ندادند! ترکیب جمعیت داخل سالن را بررسی بفرمایید، چند درصد جمعیت حاضر دانشجو بودند؟

چرا وزیر علوم معرفی نمی شود؟

وی با اشاره به تعلل دولت در معرفی وزیر علوم یادآور شد: چگونه آقای رئیس جمهور مدعی اهمیت به ساحت علم و دانشگاه هستند در صورتی که خلاف قانون عمل کرده‌اند و همچنان وزیر علوم را معرفی نکرده‌اند؟

منتقدان خشونت طلب نیستند

دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل با بیان این مطلب که رئیس جمهور چگونه از تشویق منتقدان سخن می‌گویند و سعی بر تطهیر قانون‌شکنان و یاغیان نظام در سال ۸۸ دارند، افزود: مگر نگفتند نباید کسی را به خاطر گرم کردن تنور انتخابات مورد عتاب قرار داد؟ پس چرا به حدود ۴۰ درصد از مردم گفتند خشونت طلب؟

نتیجه ی این بی صداقتی ها سلب اعتماد است

توانا در پایان خاطر نشان کرد: دانشجویان منتقد با دیدن این تناقضات و بی‌صداقتی‌های آشکار، قطعاً اعتماد خود به روحانی و مسئولیتش را از دست خواهند داد و این چهره با ادامه‌ی این رفتارها، دیگر قابل بازسازی نخواهد شد.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت:سرعت متوسط ناوگان خودرویی سالانه در حال افزایش است و این زنگ خطری برای بالارفتن آمار تصادفات محسوب می شود که باید برای کاهش آن برنامه داشت و اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، معید ذهبیون امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل، اظهار کرد: اولین عامل به عنوان شاخصه تصادفات به دلیل عامل انسانی، موضوع سرعت است.

وی افزود: سرعت متوسط وسائل نقلیه سالانه در حال افزایش است، به طوری‌که حدود پنج کیلومتر بر ساعت، نسبت به سال گذشته در استان اصفهان افزایش نشان می‌دهد و حتی این عدد در ایام نوروز امسال ۱۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: همین عامل باعث تصادفات بیشتری شده که ضروری است با اتخاذ تدابیر و برنامه‌هایی از تبعات این افزایش سرعت جلوگیری کرد.

وی تاکید کرد: اگر این روند میانگین رشد سرعت ادامه‌دار باشد سال آینده باز هم شاهد افزایش تعداد تصادف‌های جاده ای خواهیم بود اما اگر این سرعت کمتر شود، به همین نسبت شمار تصادفات هم کاهش خواهد یافت.

ذهبیون با اشاره به اینکه در موضوع عامل انسانی و ارتباط آن با تصادف شاخص‌های متعددی نقش دارند، اطهار کرد: سن و سال راننده، نوع وسیله نقلیه، نوع کار و حتی نشستن سرنشین جلو در کنار راننده را باید در این رابطه در نظر گرفت و در امتداد همین عوامل، انتخاب مسیر و سرعت خودرو را هم لحاظ کرد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از کمربند و کلاه ایمنی، اظهار کرد: نزدیک به یک‌صد نفر از راکبان موتور سیکلت هر ساله در تصادفات جاده های برون شهری فوت می‌کنند و حدود یک‌هزار نفر نیز مجروح می‌شوند.

به گفته وی، به منظور کاهش آمار تلفات راکبان موتورسیکلت اداره کل راهداری اقدام به اجرای طرح چهره به چهره و شناسایی محل‌های حادثه خیز در معابر مختلف کرده است.

ذهبیون گفت: محورهای شرق اصفهان و کوهپایه، فلاورجان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر چهار منطقه‌ای هستند که حدود ۸۰ درصد تصادفات موتوری استان در آن‌ها رخ می‌دهد که در شماری از آن‌ها راکبان موتور جانشان را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به تعمیر رایگان سیستم روشنایی موتورسیکلت بیش از دوهزار موتورسیکلت در سال گذشته، خاطر نشان کرد: در مجموع حدود پنج هزار موتور سیکلت در چند سال گذشته با کمک اداره کل راهداری تعمیر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۹۰ درصد جان باختگان خودرویی کمربند ایمنی نبسته‌اند، ادامه داد: ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند.

آموزش ایمنی و ترافیک به دانش‌آموزان

محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در ادامه، اظهار کرد: ۲۵ هزار دانش‌آموز در سال گذشته آموزش‌های ویژه در موضوع ایمنی و ترافیک را سپری کردند و علاوه بر این پنج هزار راننده روستایی نیز آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند، اظهار کرد: رسانه‌ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می‌توانند در کاهش تلفات جاده‌ای، آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی موثر باشند.

اهمیت مقوله خواب و تغذیه در رانندگی

حسین حسین‌زاده، مدیر جدید جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها نیز در ادامه گفت: «خواب‌آلودگی» راننده عامل ۷۷ درصد از تصادفات جاده ای است که همین عامل نشان از اهمین موضوع خواب و شناخت ابعاد و زوایای مختلف این عنصر حیاتی در رانندگی دارد.

به گفته وی، تغذیه نیز عامل دیگری است که با توجه به تغییر سبک زندگی و الگوهای غذایی در رانندگی نقش مهمی دارد، اما کمتر به آن پرداخته شده است.

مدیر جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها افزود: کشورهای توسعه‌یافته روی مسئله آموزش شهروندان به طور خاص کار می کنند، اما سمت و سوی رسانه‌های ما بیشتر در مسیر اطلاع‌رسانی است.

حسین‌زاده تاکید کرد: رسانه‌ای موفق و تاثیرگذار است که آموزش را به صورت جدی مدنظر قرار دهد و در کنار کار اطلاع‌رسانی دنبال کند.

کد خبر 749132

دیگر خبرها

  • فصل بیداری
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • پرچم فلسطین بر گردن اولین رئیس جمهور آمریکا! | عکس
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد