Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@20:03:44 GMT

کاهش فروش نفت عربستان در ماه آینده

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۵۷۱۶

کاهش فروش نفت عربستان در ماه آینده

عربستان سعودی سهمیه نفت برای نوامبر را به میزان ۵۶۰ هزار بشکه در روز کاهش داده که مطابق با تعهد این کشور به پیمان کاهش عرضه اوپک است.

به گزارش ایسنا، با وجود کاهش سهمیه فروش نفت نوامبر نسبت به تقاضای مشتریان برای نفت عربستان، این کشور قصد دارد در ماه آینده اندکی بیش از هفت میلیون بشکه در روز نفت صادر کند که در مقایسه با سطح پایین صادرات در تابستان که تقاضای داخلی به اوج خود رسیده بود، افزایش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت نفت عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد با وجود تقاضای بسیار قوی از سوی مشتریان بین‌المللی که به بیش از ۷.۷۱۱ میلیون بشکه در روز می‌رسد، این کشور تنها ۷.۱۵۰ میلیون بشکه در روز نفت خواهد فروخت.

عربستان صادرات نفت خود در سپتامبر را با وجود تقاضای بالای مشتریان و کاهش نیاز داخلی، به پایین ۶.۷ میلیون بشکه در روز رسانده بود. این کشور صادراتش در ماه اوت را در ۶.۵ میلیون بشکه در روز محدود کرده بود. آمار صادرات اکتبر هنوز موجود نیست اما غول نفتی آرامکو سهمیه فروش برای مشتریان جهانی خود را ماه جاری ۳۵۰ هزار بشکه در روز کاهش داد که نسبت به ماه پیش از آن کاهش کمتری محسوب می‌شود.

کاهش فصلی تقاضای داخلی، نفت بیشتری را برای صادرات در ماه‌های زمستان موجود کرده است. طبق اعلام سخنگوی وزارت نفت عربستان، این کشور نه تنها حجم تولید را محدود کرده بلکه مهم‌تر از آن به پایین‌ترین سطح صادرات رسیده که به کاهش ذخایر جهانی و تعادل بازار کمک می‌کند.

اوپک به همراه روسیه و سایر تولیدکنندگان نفت خارج از این سازمان موافقت کرده‌اند از اول ژانویه امسال تا مارس سال ۲۰۱۸ تولیدشان را حدود ۱.۸ میلیون بشکه در روز کاهش دهند.

اوپک ۳۰ نوامبر به منظور تصمیم‌گیری درباره سیاست تولید خود در وین نشست خواهد داشت و مقامات اوپک اظهار کرده‌اند که توافق کاهش عرضه احتمالا پس از مارس نیز تمدید خواهد شد. عربستان سعودی در ماه‌های اخیر صادراتش به خصوص به آمریکا را با هدف کاهش سطح ذخایر محدود کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، کاهش سطح ذخایر نفت جهانی به متوسط پنج ساله آنها به عنوان معیاری برای سنجش موفقیت توافق کاهش تولید اوپک در نظر گرفته شده است. میزان پایبندی اوپک و سایر کشورهای تولیدکننده به توافق کاهش تولید در اوت به ۱۱۶ درصد رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۵۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف‌های آیفون در چین کارساز شد

داده‌های رسمی نشان داد پس از کاهش قیمت‌ها توسط اپل و خرده‌فروشان، فروش آیفون در چین در مارس، حدود ۱۲ درصد افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، داده‌های دولتی نشان می‌دهد فروش گوشی‌های هوشمند خارجی که بخش عمده آن را گوشی پرچمدار اپل تشکیل می‌دهد، در مارس نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۳.۷۵ میلیون دستگاه افزایش یافته است.

طبق محاسبات بلومبرگ بر اساس گزارش ماهانه آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین، این رقم تقریبا یک تغییر قابل توجه از افت ۳۷ درصدی در دو ماه اول سال ۲۰۲۴ است.

این بازخوانی رسمی پس از آن منتشر شد که تیم کوک، مدیرعامل اپل، هفته گذشته در برابر سوال یک تحلیلگر در مورد سه ماهه مارس، بدون ارائه جزئیات بیشتر، گفته بود: فروش آیفون در سرزمین اصلی چین، رشد کرده است.

اپل از سال ۲۰۲۳ که هواوی بازگشت قدرتمندانه‌ای به بازار داشت و ممنوعیت غیررسمی استفاده از آیفون در سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی چین، در مهم‌ترین بازار خود پس از آمریکا، تحت فشار قرار گرفته است.

داده‌های آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین، نشان می‌دهد مجموع فروش گوشی‌های خارجی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، کاهش ۲۷ درصدی داشته است.

اپل و فروشندگان چینی این شرکت، کاهش قیمت‌ها را از ابتدای سال ۲۰۲۴ آغاز کردند. هفته گذشته، این شرکت سرمایه‌گذاران را با رشد درآمد سه ماهه از بازار چین شگفت زده کرد. این آمار برخلاف اطلاعات منتشره در ماه‌های گذشته بود که کاهش سریع فروش آیفون در چین را نشان می‌داد.

کوک گفت: درآمد آیفون در سرزمین اصلی چین، بدون در نظر گرفتن اختلالات زنجیره تامین دوران کرونا در سال ۲۰۲۲، افزایش یافته است. وی درباره این معیار، توضیحی نداد و تنها تعهد اپل نسبت به این بازار را مورد تاکید قرار داد که با وجود کوچک شدن، همچنان ۱۸ درصد در فروش خالص اپل سهم دارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سرمایه‌گذاران به دلیل نقش چین به عنوان یک بازار عظیم و یک پایگاه تولید برای آیفون، عملکرد اپل در این کشور را زیر نظر دارند. همچنین به دنبال محرک‌های رشد فراتر از چین هستند. اپل هفته جاری برای تجدید حیات لاین سایر محصولاتش، آی‌پد پرو جدید و آی‌پد ایر بزرگتری را رونمایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • دسایی: امباپه به جای رئال مادرید، راهی لیگ عربستان می شود
  • تخفیف‌های آیفون در چین کارساز شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • القادسیه مشتری جدی مورینیو شد
  • بازیکنان غیرقابل فروش بارسلونا در تابستان 2024
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد