Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@20:34:20 GMT

پاسخ افشار درباره کاشت مخدر گل و ورودش به کشور

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۶۴۰۸

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر، با اشاره به بالا بودن ورود ماده مخدر حشیش به کشور، گفت: این محصول در گلخانه کاشت می شود و مردم باید آن را بشناسند.

خبرگزاری مهر: پرویز افشار در تشریح برنامه های نیمه اول سال ستاد مبارزه با مواد مخدر، اظهارداشت: ۶ هزار و ۳۰۰ روحانی و مداح تحت پوشش طرح های تخصصی برای مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به در نظر گرفتن هفته پیشگیری از اعتیاد در مدارس، گفت: از ۲۲ آبان به مدت یک هفته این طرح در تمامی مدارس و همه مقاطع تحصیای اجرا میشود که جا دارد از همکاری اموزش و پرورش در این زمینه تشکر کنم که همیشه یاور ما در اجرای برنامه های فرهنگی بوده است .

افشار ادامه داد: در مدت ۱۸ ماه ۱۲۲ کانون در دانشگاه ها راه اندازی شده است و قول گرفته ایم تا پایان سال در بقیه دانشگاه ها هم چنین کانکن هایی را دایر کنیم که گرداننده گان ان خود دانشجویا هستند و درباره پیشگیری داز اعتباد کار انجام می دهند.

وی افزود :در زمینه تفاهم نامه ها با دستگاه های اجرایی گفت تا کنون خنه تفاهم نامه ها با دستگاه های اجرایی را به انجام رسانده ایم.

افشار گفت: ۷ هزار و ۵۱۶ مرکز اقدام به درمان معتادان می کند ۳۰۱ تیم سیار هم به معتادان خیابانی خدمات رسانی می کنند . تعداد زیادی از دی ای سی ها به متادون درمانی و افزایش خدمات مجهز شده اند. ۷۷ مرکز نگهداری شبانه در کشور فعال است این تعداد از ابتدای سال کمتر بود اما هنوز به ایده ال نرسیده ایم در سیستان و بلوچستان اقدامات خوبی در این زمبنه انجام شده است و خوشحالیم که سمن ها برای فعالیت در امر کاهش و پیشگیری از اعتیاد ورود پیدا کرده اند.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر به ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی برای معتادان اشاره کرد و در خصوص بیمه اعتیاد، گفت: در سال ۹۶ بودجه به ۷۹ میبیارد تومان افزایش پیدا کرده است در حال حاضر دستور العمل اجرایی آن نوشته شده ولی همچنان بر اساس دستورالعمل سال قبل کار انجام می شود هر آنچه در کمیته درمان در برنامه ریزی انجام می دهند باید مصوب بشود که اگر انجام شده جای تشکر و قدردانی دارد.

افشار با اشاره به اینکه درمان اعتیاد رایگان نمی شود، افزود: با اعتبار ۷۹ میلیارد تومانی هم نمیشود همه ملعتادان را زیر پوشش قرار داد سرانه بیمه باید در سال ۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کند تا بتوانیم به اجرای برنامه هایمان برسیم.

وی گفت: مراکز ماده ۱۶ باید در اختیار بهزیستی باشند که ۱۸ مرکز در اختیار این نهاد قرار گرفتند و ۲ مرکز دیگر هم تا پایان ماه به بهزیستی واگذار می شود، ۸ مرکز هم باید برای نگهداری زنان داشته باشیم که ۵ مرکز قبلا فعال بود و ۳ مرکز دیگر هم تجهیز شد و دو مرکز هم برای زنان باردار در نظر گرفته شده است که به زنان معتاد باردار خدمات رسانی می کند.

افشار در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره نحوه پزیرش معتادانی که زخم باز دارند، گفت: بله این افراد در مراکز ماده ۱۶ پزیرش نمی شوند و قبلا باید این افراد تحت درمان در مراکز وزارت بهداشت قرار بگیرند و بعد پذیرش شوند.

وی درباره کاشت گل و ورود آن به کشور، تاکید کرد: کاشت وسیع گل در ایران به هیچ عنوان گزارش نشده و دهیاران در دورترین روستاهای کشور تحت آموزش قرار گرفته اند، اما کشفیات سه ماه اخیر حشیش و ماری جوانا قابل توجه است. هنوز سهم واردات حشیش زیاد است باید مردم کاملا این موضوع را بشناسند چون کاشت این محصول در گلخانه انجام می شود و باید آن را بشناسند. خود شاهدانه در صنایع بسیار مورد استفاده قرار می گیرد ما با جهاد کشاورزی تعامل کرده ایم که درباره کاشت این بذر حساسیت های لازم را بکار ببند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر زینب محسنی افشار گفت: عفونت سیستم ادراری یکی از عفونت‌های ناشی از وجود میکروارگانیسم‌های عفونت زا در کلیه‌ها و مجاری ادراری و مثانه است که متاسفانه در افراد شیوع بالایی دارد به طوری که ۱ تا ۲ درصد کودکان و ۲۰ درصد زنانی که در سن باروری هستند را درگیر می‌کند.

به گفته این پزشک متخصص مردان، افراد مسن، بیماران دچار ضعف ایمنی، بیماری‌های زمینه‌ای یا اختلالات عملکردی، آناتومیک ادراری نیز در خطر بالای عفونت ادراری قرار دارند.

دکتر محسنی افشار با بیان اینکه عفونت‌های ادراری بسته به محل درگیری ممکن است تظاهرات متنوعی داشته باشند گفت:عفونت‌های ادراری تحتانی اغلب با تکرر و سوزش ادرار، نیاز شدید و فوری به دفع ادرار، کدر شدن یا تغییر رنگ ادرار و درد سوپراپوبیک تظاهر می‌یابد، در حالی که عفونت‌های ادراری فوقانی علاوه بر علائم ذکر شده ممکن است با تب، لرز، درد پهلو‌ها و کمر تهوع، استفراغ و تغییر هوشیاری ظاهر شوند.

وی بهترین راه کنترل عفونت ادراری در جامعه را پیشگیری از آن دانست و گفت: اقداماتی همچون نوشیدن مایعات فراوان به ویژه آب، رعایت بهداشت، پرهیز از استفاده از لباس‌های تنگ و نایلونی می‌تواند از ابتلا به عفونت‌های ادراری پیشگیری کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • انهدام دو باند توزیع مواد مخدر در کرمانشاه
  • کشف و توقیف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • کشف ۸۰۰ گرم هروئین از مخفیگاه خرده‌فروشان مواد مخدر
  • الو! یه تغییر دائمی چند؟
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان