Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، حجت الاسلام علی محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست تخصصی رؤسای ادارات امور قرآنی ادارات کل اوقاف و امور خیریه کشور در اردوگاه میرزا کوچک خان رامسر اظهار داشت: حدود 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و عمر فعالیت های قرآنی گذشته است و باید در مدیریت خود در این حوزه بازنگری اساسی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شرایط موجود کشور و تغییرات زیاد باید بازنگری در مدیریت کلان کشور در خصوص فعالیت های قرآنی داشته باشیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه ما مطابق نیاز امروز جامعه و نسل جوان باید مدیریت جدیدی را در سطح کشور طراحی کنیم، تصریح کرد: حدود 40 سال قبل فضای مجازی نداشتیم، اما در حال حاضر فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شده است که بسیار گستردگی دارد.

حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه 40 سال قبل به این اندازه شبهه های قرآنی وجود نداشت و مسئولان قرآنی باید مدیریت جدیدی در زمینه فعالیت های قرآنی طراحی و ارائه کنند، خاطرنشان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان متولی اصلی برگزاری مسابقات و فعالیت های قرآنی از طرح های قرآنی جدید در حوزه کلان مدیریتی کشور استقبال می کند.

وی با تاکید بر اینکه با نگاه مدیریت جهادی و انقلابی باید پیشنهاد جامع و کامل در حوزه تغییر مدیریت کلان قرآنی کشور ارائه شود، گفت: نیازمند اقدام انقلابی و جهادی با الویت بندی و زمان بندی دقیق در حوزه فعالیت های قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه هستیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه تربیت مربیان قرآنی بسیار مهم و ضروری است و باید مورد توجه قرار گیرد و در کلاس های قرآنی استفاده شود، تاکید کرد: مربیان قرآنی باید انقلابی، جهادی و ولایی باشند.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه فضای مجازی یکی از اولویت های بسیار مهم در برنامه ریزی قرآنی است که باید از این ظرفیت در پرورش نخبگان قرآنی استفاده کرد، تصریح کرد: باید با محتوای قرآنی و اسلامی، فضای مجازی را مدیریت کرد و اگر فضای مجازی را مدیریت نکنیم، خانواده های ما از بین می روند و جامعه و جوانان دچار صدمه می شوند.

وی با بیان اینکه مدیریت دنیا بر پایه مجازی، سیستمی و علم روز است و باید از فضای مجازی در راه حق و حقیقت استفاده کرد، گفت: فقدان نیروی کارآمد و توانمند موجب ضایع شدن برنامه ها و طرح های قرآنی می شود که باید در این حوزه از نیروهای توانمند بهره گیری کرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه باید در فعالیت های قرآنی از جوان ها بهره گیری کرد چون بسیاری از جوانان قرآنی علاقه مند به فعالیت در این حوزه هستند، عنوان کرد: نیروهای جوان، انقلابی و کارآمد باید در بدنه اوقاف بهره گیری و تربیت شوند.

حجت الاسلام محمدی یادآور شد: دشمن قرآن و اهل بیت (ع) مانند 30 سال گذشته فعالیت نمی کند و هر روز با گروه های روانشناسی و روانشناختی برای جامعه ما برنامه ریزی می کند و ما هم باید متناسب با مسائل روز دنیا در حوزه های قرآنی برنامه ریزی کنیم.

وی با اشاره به اینکه نباید بدون نظر روانشناسی، روانشناختی و جامعه شناسی به مباحث قرآنی ورود کرد، افزود: برای فراگیر کردن مفاهیم قرآنی در جامعه باید از نخبگان قرآنی استفاده کرد و باید فضا را برای فعالیت نخبگان و حافظان قرآنی در جامعه ایجاد کنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ظرفیت عظیمی در حوزه های علمیه، مدارس، دانشگاه ها و نیروهای بسیج برای ترویج و تبلیغ مفاهیم قرآنی وجود دارد که باید از آن بهره گیری و روابط را با آنها بیشتر کرد.

حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: برای طراحی مدیریت جدید قرآنی باید نقاط قوت و ضعف در شهرستان ها و استان ها مورد بررسی قرار گیرد تا نتیجه مطلوبی حاصل شود.

فارس

115

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر فرشید، صبح سه شنبه در جمع اولیا ومربیان مدرسه شهید هندوزاده گفت: حضور شما در این جلسه نشان از آن است که به آینده فرزندانتان اهمیت می دهید.
فرمانده انتظامی استان، انتخاب صحیح دوست، رعایت اصول خود مراقبتی و اخلاقی در فاصله بین مدرسه و منزل، گزارش موارد مشکوک و خاص به مربیان و اولیا را از راه های مفید در زمینه پیشگیری از حوادث ناگوار و در برخی موارد غیر قابل جبران برای دانش آموزان دانست.

سردار فرشید اضافه کرد: کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه های استان این آمادگی را برای آموزش اقشار مختلف در حوزه های پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی دارند.

وی، با مقایسه وضعیت تحصیل در زمان گذشته با حال حاضر و امکانات فراوان برای دانش آموزان کنونی تصریح کرد: کسب آگاهی و خود مراقبتی در حوزه استفاده از برنامه های فضای مجازی از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس است که از گرفتار شدن و فریب خوردن افراد از سوی افراد سودجو، برداشت های اینترنتی غیرمجاز، هتک حرمت و خدشه به حیثیت افراد جلوگیری می کند.

فرمانده انتظامی استان کرمان همچنین بر رعایت اصول خودمراقبتی از سوی همه شهروندان به منظور پیشگیری از وقوع انواع سرقت تاکید و افزود: از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس در شرایط کنونی، نظارت جدی والدین بر معاشرت های فرزندان، نحوه رفتار و پوشش آنان و رعایت اصول ایمنی و امنیتی در حوزه پیشگیری از وقوع سرقت و دیگر جرائم است که جا دارد از همکاری خوب والدین و عموم شهروندان قدردانی کنیم.

کد خبر 6093280

دیگر خبرها

  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟