Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر و شب گذشته از معادن مس چاه فیروزه و کارخانه بابک مس ایرانیان در شهربابک بازدید داشتند.

فولادگر رئیس کمیسیون تولید و اشتغال مجلس گفت : کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل ۴۴ مجلس به منظور رفع بیکاری تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : از اهداف این کمیسیون به کارگیری توان بخش خصوصی و کاهش تصدی های دولتی ، برای مردمی کردن اقتصاد و به کارگیری توان داخلی است.

وی با اشاره به اینکه برای شناخت ظرفیت های موجود در کشور باید نمایندگانی از مجلس که علاقمند به مباحث اقتصادی و تولیدی هستند از مناطق مستعد در استانها و شهرستانها بازدید کنند بیان کرد : در مجلس نیز از توان کمیسیون های تخصصی مرکز پژوهش ها و کارشناسانی برای شناسایی این ظرفیت ها استفاده میکنیم.

فولادگر با ابراز تأسف از بالا بودن نرخ بیکاری در برخی از مناطق استان کرمان اظهار داشت : با پتانسیل هایی که این استان در زمینه های صنعتی ، کشاورزی و گردشگری دارد میتوان با سرمایه گذاری های خصوصی نرخ بیکاری را کاهش داد.

وی باتوجه به بازدیدهایی که از برخی معادن شهربابک داشت گفت: در استان کرمان مناطقی مثل شهربابک ، خاتون آباد ، میدوک و سرچشمه که روی معادن مس هستند ، با سرمایه گذاری نهادهای غیردولتی و بخش های خصوصی در مجموعه صنایع مس و صنایع وابسته در ایجاد زنجیره ی ارزش افزوده موفق بوده اند.

وی ادامه داد : فناوری های به روزی که در اینجا به کار گرفته شده در کاهش مشکلات زیست محیطی ، انرژی و هزینه و نیز در ایجاد اشتغال و کارآفرینی موفق بوده و امیدواریم بیش از پیش شاهد توسعه این منطقه باشیم.

علی اسدی نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص سامان دهی صنعت نوپای فیروزه در این شهرستان گفت : به تازگی از طریق افرادی که سرمایه گذار هستند و قول همکاری داده اند فیروزه شهربابک در طرح های مختلف آماده ی فروش در بازارهای خارجی است.

قوامی نائب رئیس کمیسیون بودجه گفت : براساس تصویب لایحه ای در مجلس دولت 1/5 میلیارد دلار در قالب تسهیلات قرض الحسنه در اختیار چند بانک قرار میدهد و با نرخ 6 درصد و 6 ساله در اختیار صنایع مادر و صنایع پایه ای که باید در جوار مناطق عشایری و روستایی باشد قرار میگیرد.

وی افزود : شهرهای زیر 10 هزار نفر ، بخش کشاورزی و طرح های گردشگری نیز میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند و این فرصت خوبی برای تولید و ایجاد اشتغال است.

انتهای پیام/س

بازدید رئیس کمیسیون تولید و اشتغال و نائب رئیس کمیسیون بودجه از معادن شهربابک

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۱۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • جاری شدن سیل در روستای فیروزه