Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی استان زنجان با تأکید بر حفظ منابع طبیعی و آبی گفت: ۱۲ میلیارد تومان برای طرح‌های تعادل‌بخشی منابع آبی استان زنجان اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، خلیل آقاجانلو امروز در جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی اظهار داشت: منابع طبیعی در راستای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی اقدامات خود را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی بیشترین مصرف‌کننده آب است ابراز کرد: بر اساس آمارها 40 درصد آب شرب شهری توسط مصرف‌کنندگان به هدر می‌رود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان اجرای طرح‌های تعادل بخشی را از مهمترین اقدمات منابع طبیعی برای حفظ منابع آبی عنوان کرد و افزود: برنامه‌ریزی برای سیلاب‌های محلی و منطقه‌ای در دستور کار قرار دارد و طرح‌های مطالعاتی زیادی در این زمینه انجام می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌‌ها و پروژه‌های مطالعاتی به ارزش بیش از 80 میلیارد تومان بیان کرد: در سال 96 نیز 12 میلیارد تومان برای این بخش درنظرگرفته شده که امیدواریم این رقم تحقق یابد.

سید رضا موسوی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان نیز در این جلسه به بحران‌های زیست‌محیطی اشاره کرد و گفت: در بررسی مشکلات بحران آبی، نخستین قربانی محیط زیست است و حق‌آبه‌های زیست‌محیطی مصوب در عمل تحقق پیدا نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه 11 درصد از مساحت استان زنجان را مناطق حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش تشکیل می‌دهد تصریح کرد: از مسئولان تقاضا داریم حمایت‌های لازم برای حفظ محیط زیست و تأمین حق‌آبه‌های این بخش انجام دهند.

انتهای پیام/

R41375/P1357/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۲۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد