Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بورس تهران؛ رضا کیانی درباره‌ تحقیقات بورس تهران در مورد مسئولیت و اقدامات بورس‌های جهان در قبال مسائل زیست محیطی، اجتماعی و راهبری، اظهار کرد: مدتی است که بحث رشد پایدار در اقتصاد مورد توجه قرار گرفته است. زمانی برای بهره برداری از سرمایه‌های اجتماعی مهم نبود برای محیط زیست مشکلی به وجود آید و تفکر این بود که تمام منابع باید در خدمت محیط زیست باشد، ولی در حال حاضر موضوع رشد پایدار در اقتصاد مطرح شده و باید این مسائل را در توسعه اقتصاد در نظر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: موضوع رشد پایدار باعث شده توجه شرکت‌ها به مسائل اجتماعی و زیست محیطی جلب شود و آنها به سمتی بروند که در فعالیت عملی خود این موضوعات را در نظر بگیرند و در این موارد به کل ذینفعان پاسخگو باشند.

مدیر تحقیق و توسعه بورس تهران ادامه داد: در حال حاضر بورس‌ها در جهان به موضوع ESG توجه دارند و شرکت‌ها و تولید کنندگان در کشورهای مختلف نیز سعی می‌کنند مسائل اجتماعی، محیط زیستی و راهبری را در فعالیت خود دخیل کنند.

کیانی توضیح داد: فدراسیون بورس‌های جهانی از ۴۰ بورس در این موارد نظرسنجی کرده و آنها توجه به مسائل رشد پایدار را به عنوان دلایل توجه‌ شان به ESG مطرح کرده‌اند. شرکت‌هایی که به اینگونه مسائل توجه دارند از حسن شهرت برخوردارند. فدراسیون بورس‌های جهانی بحث‌هایی در مورد کمبود منابع و مسائل اقتصادی را مطرح کرده و سعی کرده شرکت‌های عضو را تشویق کند تا به مسائل اجتماعی توجه ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال بورس اندونزی برای آموزش دانش آموزان در سال ۲۰۱۴، ۲.۶ میلیارد روپیه هزینه کردند و تلاش داشته مسائل آموزشی را در مقاطع مختلف تحصیلی داشته باشد و همچنین برای اساتید در سطوح مختلف درسی هزینه‌هایی انجام داده است، همچنین این بورس روی بحث ساخت و تجهیز مزارع هزینه کرده و به کشاورزان اندونزیایی مشاوره کشاورزی داده‌ است.

مدیر تحقیق و توسعه بورس تهران با تاکید بر این که وقتی شرکتی به مسوولیت اجتماعی خودش عمل می‌کند نباید از فعالیتی که در این راستا انجام می‌دهد انتظار دریافت منافع مستقیم داشته باشد، گفت: اقداماتی که شرکت‌ها در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و زیست محیطی خود انجام می‌دهند با هدف کسب منافع مادی مستقیم صورت نمی‌گیرد بلکه شرکت‌ها این اقدامات را با هدف دست‌یابی به منافع بلندمدت ملی و توسعه پایدار به انجام می‌رسانند. اصولاً فعالیت‌های مرتبط با مسئولیت اجتماعی با این باور انجام می‌شود که دست‌یابی به رشد بلندمدت و پایدار بی‌توجه به مسایل زیست محیطی و مسئولیت های اجتماعی ناممکن است.

کیانی اضافه کرد: به عنوان نمونه دیگر می‌توانیم بورس استانبول را مثال بزنیم. این بورس به ۸۰۰ هزار دانش آموز کمک‌های آموزشی کرده و حتی مدرسه و دانشگاه ساخته است. از جمله فعالیت‌های این بورس سازماندهی فعالیت‌های هنری و گروه موسیقی برای این بورس است. در بورس ژاپن نیز فعالیت‌هایی همچون آموزش و درختکاری انجام شده تا آگاهی از حفظ محیط زیست در میان مردم افزایش یابد.

وی در پایان گفت: مسئولیت اجتماعی بخش مهمی از اقدامات شرکت‌ها در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است. این خدمات به مرور زمان وسیع‌تر شده و مسائل زیست محیطی و مسائل اجتماعی را در بر گرفته است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شادی مالکی در حاشیه بازدید از دفاتر تاکسیرانی مناطق گفت: هدف از بازدید دفاتر مناطق این است که از نزدیک با خدمت‌رسانی در مراکز و همچنین مشکلات تاکسیرانان آشنا شویم و در راستای بهبود شرایط این قشر زحمتکش گام برداریم.

وی هدف از راه‌اندازی دفاتر را تمرکززدایی در سازمان تاکسیرانی دانست و افزود: بر همین اساس دفاتری در مناطق ۲۲ گانه افتتاح شده و خدماتی نظیر انواع خدمات اداری، رفاهی، خدمات خرید و فروش خودرو و ... در آن ارائه می‌شود. مالکی ادامه داد: یکی از بزرگترین مطالبات تاکسیرانان در خصوص دفاتر، افزایش سرعت عملکرد دفاتر در اجرای درخواست‌هایشان به ویژه امور دفتری بود و همچنین تقاضا داشتند دریافت هزینه‌ها توسط شرکت‌ها نظام‌مند شود.

سرپرست سازمان تاکسیرانی بر تداوم این بازدید‌ها تاکید کرد و گفت: ما به‌صورت هفتگی از دفاتر و شرکت‌ها بازدید خواهیم داشت تا با ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با تاکسیرانان، برای حل مشکلات و چالش‌هایشان گام برداریم. در این بازدید‌ها تعدادی از تاکسیرانان به بیان مشکلات‌شان در خصوص نوسازی تاکسی‌ها، بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی، سیما تاکسی و یا ثبت‌نام برای پروانه اشتغال پرداختند. همچنین برخی از تاکسیرانان با توجه به مشکلات مالی درخواست تسهیلاتی در خصوص بهسازی خودروهایشان داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند