Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@06:04:42 GMT

احداث مسجد ویژه کودک و نوجوان در باغ کتاب تهران

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۴۵۵۱

احداث مسجد ویژه کودک و نوجوان در باغ کتاب تهران

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، علیرضا جعفری با بیان اینکه طراحی مسجد کودک باغ کتاب بسیار متفاوت از مساجد دیگر است، افزود: از ترکیب رنگ های جذاب و شاد در طراحی این فضا استفاده شده تا در کنار خانواده ها شاهد برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان باشیم.
به گفته جعفری زیربنای کل مسجد ویژه کودک و نوجوان که در طبقه دوم بلوک A قرار دارد، 600 مترمربع است که 300 متر مربع آن مربوط به بخش شبستان و 300 متر مربع مربوط به بخش آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در راستای لزوم ترویج ارزش‌ها و فرهنگ ایرانی اسلامی به کودکان و نوجوانان این مسجد بنا شده، افزود: ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی یکی از اقدامات مهم و ضروری در بین کودکان و نوجوانان است به همین دلیل ضرورت دارد نسل آینده جامعه از سنین کودکی با این فرهنگ غنی آشنا شوند.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از راه اندازی باغ علم قرآنی در باغ کتاب تهران خبر داد و گفت: در این مجموعه با استفاده از تجهیزات و دستگاه های علمی آیاتی از قرآن که اشاره به مسائل علمی دارد، آزمایش می شوند.
مجموعه باغ کتاب تهران واقع در بزرگراه شهید حقانی(غرب به شرق)، از شرق با کتابخانه ملی ایران، از شمال شرقی با فرهنگستان‌های علوم و زبان و ادبیات فارسی، از شمال غربی با باغ هنر و از غرب با باغ‌موزه دفاع مقدس در ارتباط است.
این مجموعه با 30هـــزار متر مربع فضــــای مفــــید و مسقف نمایشگاهی (از 65 هزار متر مربـع زیربنا) در مقایسـه با بزرگترین فروشـگاه جهان بارنز و نوبل در نیویورک حدود 11 هزار مترمربع، بزرگتر است.
باغ کتاب 25هزار مـتر مربع فضــای سبـز روی بام و 20هــــزار مترمربع محوطه دارد.
ایجاد محلی دائمی برای نمایش کتاب در تهران، ایجاد محیطی کاملا حرفه ای و متناسب با نیاز علاقه مندان فرهنگ و هنر، نگاهی نو به مسئله کتاب و فرهنگ، محلی برای شکوفایی افکار و ایده ها، مکانی برای ارائه کاربردی و عملی فناوری های به روز، تولید و نمایش کارهای هنری، ارتقای استانـداردهـــای تولید و نشر محصولات فرهنگی، ارائه باکیفیت خدمات و محصولات فرهنگی در سطح بین الملل از اهداف و ضرورت های راه اندازی باغ کتاب تهران است.
همچنین توسعه کمی و کیفی زبان و ادبیات فارسی، دسترسی مخاطبان بین المللی به منابع اسلامی و ایرانی، عرضـه و فروش تخصصی محصولات فرهنگی در سطح منطقه و راه اندازی مجموعه ای نمایشگاهی، آموزشی و سرگرمی کـودک و نوجـوان بخشی دیگر از اهداف راه اندازی باغ کتاب تهران است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7245//1348

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۴۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • اسوههای زندگی را با این کتاب بشناسیم
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است