Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@20:49:06 GMT

خاطرات شهید سیاح طاهری نوشته می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۸۱۹۸

خاطرات شهید سیاح طاهری نوشته می‌شود

رضیه غبیشی از نگارش کتاب جدیدی با محوریت زندگی شهید سعید سیاح طاهری خبر داد. به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، رضیه غبیشی، نویسنده و خالق کتاب «ملاصالح»، از نگارش کتاب جدیدی خبر داد و گفت: در حال حاضر مشغول نگارش خاطرات هدیه غبیشی، همسر شهید سعید سیاح طاهری هستم. کار مصاحبه برای نگارش این اثر به اتمام رسیده و قرار است نگارش آن به زودی آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه شهید سیاح طاهری از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و از شهدای مدافع حرم است، ادامه داد: همسر شهید سیاح طاهری، خواهرم است و من قصد دارم با نگارش این کتاب زندگی خصوصی شهید را به تصویر بکشم.

نویسنده کتاب «ملاصالح» با بیان اینکه نگارش خاطرات و زندگی‌نامه شهدا می‌تواند در معرفی سبک زندگی اسلامی ایرانی به نسل جوان مؤثر باشد، افزود: نوشتن از شهید سیاح طاهری برایم شیرین و جذاب است. امیدوارم که با انتشار کتاب‌هایی مانند زندگی‌نامه این شهید، بتوانیم الگویی از زندگی اسلامی ایرانی را به دختران امروز جامعه‌ معرفی کنم. آنها هم آمدند تا یک زندگی را بسازند و هم خودشان ساخته شوند، با یک سختی جا نزدند و ایستادند. این آثار در واقع آن زندگی زوج‌های جوان دهه شصتی و صبوری‌ها و ایثارهای آنها به تصویر کشیده می‌شود.

شهید حاج سعید سیاح طاهری در سال 1336 در شهرستان آبادان به دنیا آمد. دوران نوجوانی او مصادف با اوج‌گیری مبارزات حق‌طلبانه مردم ایران علیه حکومت خودکامه پهلوی بود. روح بزرگ شهید سیاح طاهری، او را به‌سمت مبارزه علیه سلطه استعمار و استبداد در کشور سوق و مجاهدت در راه ریشه‌کن کردن نظام طاغوتی و برپایی حکومت اسلامی به‌رهبری امام خمینی(ره) را بر اخذ بورسیه و تحصیل در آمریکا ترجیح داد.

پس از انقلاب در عرصه‌های مختلف دفاع از کشور، از جمله غائله ضدانقلاب در کردستان، خط التقاط و فتنه منافقین و بنی‌صدر مشارکتی فعال داشت، با شروع تجاوز دشمن بعثی، به‌همراه پدر و دو برادرش داوطلبانه به دفاع از کشور پرداخت. شهید سیاح طاهری در طول هشت سال دفاع مقدس، همواره در جبهه‌های مختلف حضور داشت، بارها در عملیات‌های مختلف مجروح شد و با از دست دادن قسمت زیادی از سلامتی و اهدای یک چشم خود به افتخار جانبازی 70 درصد نائل آمد.

شهید سیاح طاهری پس از دوران دفاع مقدس در عرصه‌های مختلف فرهنگی در ترویج فرهنگ غنی دفاع مقدس کوشید و اقدامات مؤثری را در این راه، از جمله ایجاد موزه دفاع مقدس آبادان و برگزاری یادواره‌های شهدا و عملیات‌های جنگ تحمیلی به انجام رسانید. اشتیاق شدید او به خدمت و شهادت در راه خدا سبب شد با مورد تهدید قرار گرفتن حرم اهل‌بیت(ع) در سوریه، به صف جهاد علیه گروه‌های تکفیری و ضداسلام در مسئولیت مستشاری بپیوندد. سرانجام شهید سیاح طاهری در دی‌ماه سال 94 به خیل کاروان شهدا پیوست.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۸۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ محمدحسین فولادی امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

بیشتر بخوانید: پیکر ۵ شهید دوران دفاع مقدس در فکه کشف شد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

در سال ۱۴۰۰ هویت ۲ نفر از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228914 برچسب‌ها ایثار وشهادت

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد