Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:15:33 GMT

اقتصاد بریز و بپاش باید در صنعت نفت تمام شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۰۴۷۰

اقتصاد بریز و بپاش باید در صنعت نفت تمام شود

معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران با بیان این که قیمت نفت در پنج سال آینده ۴۰ تا ۶۰ دلار برای هر بشکه خواهد بود، افزود: باید اقتصاد خود را با این قیمت تطبیق داده و هزینه‌ها را کاهش دهیم. اقتصاد بریز و بپاش باید در صنعت نفت تمام شود.

به گزارش ایسنا، غلامرضا منوچهری در دومین روز از سومین کنگره راهبردی نفت و نیرو در نشست بالادستی با بیان این که با دستور وزیر نفت مطالعه کل مخازن کشور در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت: این اقدام و بهره‌مندی از مشاوران داخلی و خارجی زمینه‌ مناسبی برای جهش توسعه در صنعت نفت فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت ملی نفت باید بیشتر از قبل برای ایفای نقش به عنوان کارفرما آماده شود. این در حالی است که مواجهه با ذینفعان در بخش نفت و گاز حرکت را سخت کرده است.

وی با تاکید بر این که برای توسعه و اخلاق حرفه‌ای زمینه‌ فرهنگی مناسب نیاز داریم، افزود: در حال حاضر زمینه فرهنگی صنعت نفت به طور کامل فراهم نیست و این صنعت به احیای ساختار نیاز دارد. بخش خصوصی نباید مثل بخش دولتی بروکراتیک باشد و باید کارآمدی و چابکی در شرکت‌های خصوصی حفظ شود.

معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر این که میدان‌های مشترک مخصوصا میدان‌هایی که احتمال فرار هیدروکربور در آنها وجود دارد در اولویت توسعه قرار دارند، تصریح کرد: بعد از آن مخازن پیچیده با ضریب بازیافت های پایین و میدان‌های بزرگ که توسعه آنها تولید و درآمد بیشتری نصیب کشور می‌کند در اولویت قرار دارند.

منوچهری ادامه داد: انتظار ما از شرکت‌های بین المللی تامین مالی و ارائه‌ی فناوری‌های نو است و در اجرای قراردادهای توسعه میدان‌ها دستیابی به تولید تجمعی مناسب و بالابردن ضریب بازیافت بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان این که در عین برخورداری از ذخائر هیدروکربوری فراوان امنیت کامل در کشور سایه انداخته، اظهار کرد: وجود زیرساخت‌ها در حوزه راه، حمل و نقل، صادرات و غیره فعالیت شرکت های اکتشاف و تولید و شرکت‌هایی که در حوزه ای پی سی فعال هستند و بهره مندی از متخصصان و کارشناسان زبده از دیگر مزیت‌های صنعت نفت ایران برای فعالیت سرمایه‌ گذاران محسوب می‌شود.

معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده در پنج سال آینده قیمت نفت ۴۰ تا ۶۰ دلار برای هر بشکه خواهد بود و لازم است اقتصاد خود را با این قیمت تطبیق داده و هزینه‌ها را کاهش دهیم. اقتصاد بریز و بپاش باید در صنعت نفت تمام شود و برای حداکثرسازی سودآوری تلاش بیشتری کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۰۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران