Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین علم الهدی گفت: امیدوارم بتوانیم ۷۰۰ صندلی گروه هنر و تجربه را تا پایان سال ۹۶ به ۳ هزار صندلی برسانیم و طی برنامه‌ای پنج ساله این ۳ هزار صندلی را به ۱۰ هزار صندلی در سینما‌های کشور افزایش دهیم.

امیرحسین علم الهدی مدیر گروه سینمایی «هنر و تجربه» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، درباره حضورفیلم‌های هنر و تجربه در جشنواره فیلم فجر گفت: چند سالی است که سینمای هنر و تجربه جدیت بیشتری پیدا کرده است؛ اما قدمت سینمای هنر و تجربه اندازه تاریخ سینماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این که گروه هنر و تجربه این موضوع را پیگری می‌کند، امیدواریم که این حرکت‌ها به فیلم‌های هنر و تجربه سر و سامانی بدهد. ما در سه سال گذشته توانستیم در گروه هنر و تجربه به یک ثبات نسبی برسیم، البته این راه ادامه دارد و تلاش‌های ما متوقف نشده است.

وی ادامه داد: سینمای هنر و تجربه با توجه به حضور جوانان با استعداد و فیلمسازان با تجربه‌ای که ریسک ساخت فیلم هنری را می‌کند، آینده روشنی در پیش روی دارد. قرار بود سال گذشته با شاهد سیمرغ برای گروه هنر و تجربه باشیم؛ اما بنا به دلایلی این اختصاص سیمرغ به تعویق افتاد. اما بنا به بررسی فیلم‌های سال گذشته هنر و تجربه و کیفیت لازم، سازمان سینمایی با اضافه شدن یک سیمرغ برای گروه هنر و تجربه موافقت کرد.

مدیر گروه هنر و تجربه در پاسخ به این سؤال که آیا این سیمرغ می‌تواند، آغاز کننده روزهای بهتری برای گروه هنر و تجربه باشد؟، بیان کرد: جشنواره فیلم فجر و جایزه سیمرغ همیشه برای اصحاب سینما ارزشمند بوده است.این سیمرغ می‌تواند در جهت بهتر شدن کیفیت فیلم‌های هنر و تجربه مثمر ثمر باشد.

علم الهدی اظهار کرد: سال گذشته دو فیلم سینمایی «کوپال» و «خانه» از گروه هنر و تجربه در جشنواره فیلم فجر حضور یافتند. هر یک از این فیلم‌ها از نظر فرم و محتوا قابل توجه بودند، مخصوصاً فیلم «خانه» که از جشنواره‌های بسیاری جایزه دریافت کرد. ساز و کاری که سازمان سینمایی شروع کرده است و خانه سینما آن را دنبال می‌کند، هدایت تولیدات سینمایی به سمتی است که سینمای اکران و سینمای هنر و تجربه از یک کیفیت خوبی برخوردار شوند و همه هم می‌دانند که این دو در کنار هم کار می‌کنند و هیچ کدام جای دیگر را تنگ نکرده‌اند.

وی درباره سالن‌های اکران کننده فیلم‌های هنر و تجربه بیان کرد: ما باید این را بدانیم که سینمای ایران از نظر دارا بودن سالن‌های سینمایی شرایط مناسبی ندارد. از هزار و 180 شهر کشور ما فقط 70 شهرمان سینما دارد، یعنی چیزی حدود 30 میلیون از مخاطبان شهر نشینمان دسترسی به سینما ندارند. اگر بخواهیم با اصول سینمای جهان نگاهی به کشورمان کنیم، کشور ایران با 80 میلیون جمعیت باید حدود 8 هزار سالن سینما داشته باشد. متأسفانه ما در کشورمان تنها 400 سالن سینمایی در اختیار داریم. ما در سینمای هنر و تجربه در حال بررسی سینما‌های شهرستان‌های کشور هستیم که در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، اما سینمای اکران از آنها استفاده نمی‌شود و می‌توان در آن فیلم‌‌های هنر و تجربه اکران کرد. امیدواریم که بتوانیم 700 صندلی گروه هنر و تجربه را تا پایان سال 96 به 3 هزار صندلی برسانیم و طی برنامه‌ای پنج ساله این 3 هزار صندلی را به 10 هزار صندلی در سینما‌های کشور افزایش دهیم.

انتهای پیام/

R1380/P1356/S4,34/CT3

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران روند نوسازی ناوگان حمل ونقل هوایی یکی از اولویت های اصلی در بخش حمل ونقل به شمار می رود که در حال حاضر این روند توسط شرکت های حمل ونقل هوایی در حال انجام است و از سوی دیگر با توجه به تاکید وزیر راه وشهرسازی مبنی بر نوسازی ناوگان هوایی و استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان برای احیا و بازسازی ناوگان بخش هوایی در دستور کار قرار گرفته است که این اقدام خود یکی از مهم ترین برنامه های است که در دستور کار تمامی بخش ها قرار گرفته است.

براساس این گزارش پیش از این محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خرید هوشمندانه هواپیما و هدفمند کردن این موضوع و جلوگیری از اعمال سلیقه با توجه به نیاز کشور را ضروری دانست و افزود: در حال حاضر ۵۵۰ فروند هواپیما نیاز داریم و در صورت عدم تامین این تعداد، عرضه و تقاضا هماهنگ نیستند.

وی تصریح کرد: از موضوعات مهم کارخانه هواپیماسازی سرریز دانش تخصصی، تولید قطعات زیرساخت و هم افزایی در حوزه فرودگاهی است.

در همین رابطه صابر نوروزی، سخنگوی شرکت هواپیمایی اعلام کرد: یک فروند هواپیمای بوئینگ MD-83 با شماره ثبت EP-CPV با تامین موتور، قطعات مورد نیاز، انجام چک های دوره‌ای و دریافت لیوری جدید و با انجام بدون مشکل تست پروازی وارد چرخه عملیاتی هواپیمایی کاسپین شد و خوشبختانه موضوع زمینگیری هواپیماهای MD این شرکت به دلیل نبود موتور، قطعات و... به اتمام رسید.

نوروزی با بیان اینکه  با ورود این هواپیما تعداد ۱۴۶ صندلی در دو کلاس بیزینس و اکونومی به چرخه پروازی ناوگان هوایی کشور افزوده شده است گفت: با بازگشت هواپیما به چرخه پروازی با میانگین ۶ سورتی پرواز روزانه ماهانه ۲۲٫۰۰۰ صندلی افزوده خواهد شد.

نوروزی با تشریح وضعیت ناوگان هواپیمایی کاسپین گفت: با توجه به اجرا گذاشتن سیاست توسعه ناوگان و افزایش بهره وری شرکت توسط مدیریت محترم عامل، کاپیتان عادل نورعلی و با تلاش متخصصان مجموعه های مهندسی تعمیرات و صلاحیت پروازی و تدارکات خارجی شرکت، اکنون ۸ فروند هواپیما از ناوگان بوئینگ MD و بوئینگ B737 فعال هستند.

وی  گفت: در مدت یک ماه نیم اخیر سه فروند هواپیما به ناوگان این شرکت اضافه گردیده و به حول قوه الهی با برنامه ریزی دقیقی که صورت پذیرفته تا یک ماه آتی با اضافه شدن دو فروند دیگر، تعداد ناوگان فعال این شرکت به ده فروند خواهد رسید که به نوعی یک رکورد بی نظیر در سال های اخیر برای این شرکت محسوب می شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • خودرو جنسیس GV80 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • عکس | اعلام قیمت محصولات سبک تجاری زامیاد
  • افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان