Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزون بر یکهزار دانش آموز در استان لرستان در 117 کلاس پیش ساخته مشغول به تحصیل هستند که این کلاسها بیشتر در مناطق محروم و عشایری دایر بوده و قرار است تا پایان امسال همه این کلاسها برچیده شود و فضای آموزشی جدید ساخته شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک قصه تحصیل دانش آموزان در مناطق محروم همچنان ادامه دارد، دانش آموزانی که با وجود همه کمبود امکانات، اما با علاقه درس می خوانند و هزاران آرزو را در سر می پرورانند تا در آینده به آنچه می خواهند برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای فیزیکی یکی از مهمترین موضوعات برای تحصیل دانش آموزان است اما هستند دانشآموزانی که در مناطق محروم در کانکس و یا کلاس های پیش ساخته مشغول به تحصیل بوده و روزهای مدرسه را این گونه سپری می کنند.

ایجاد شرایط لازم برای بالا بردن انگیزه دانش آموزان بسیار ضروری است اما این دانش آموزان در حسرت مدرسه مانده و همچنان در کلاس های پیش ساخته ای درس می خوانند که طبق وعده های مسئولان قرار است تا پایان امسال جمع آوری شوند.

خدا نظر دریکوند مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در گفت و گو با سفیر افلاک گفت: در استان لرستان 117 کلاس پیش ساخته با حدود یکهزار و 200 دانش آموزان وجود دارد که این کلاسها بیشتر در مناطق محروم و عشایری هستند که در تلاش هستیم تا پایان سال 96 این کلاسها جمع آوری شوند و فضای آموزشی مورد نظر برای دانش آموزان احداث شود.

وی اضافه کرد: در هر یک از این کلاسها دانش آموزان بین 10 تا 12 نفر هستند و برای ساخت مدرسه قرارگاه سازندگی، بنیاد برکت و خیرین وارد عمل شده به طوری که قرار است امسال 40 کلاس توسط قرارگاه سازندگی ساخته شود.

دریکوند اظهار داشت: این مدارس پیش ساخته به گونه ای است که امکان جابجایی آن وجود دارد اما تا پایان امسال این کلاسها برچیده خواهند شد.

وی با اشاره به مدارس کانکسی در بروجرد افزود: در بروجرد مدارس کانکسی و کلاس پیش ساخته نداریم اما تنها در روستای دهریز بخش اشترینان مدرسه ابتدایی این روستا تخریب شده و دانش آموزان در کانکس مشغول به تحصیل هستند.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد: سال گذشته یک شرکتی قرار بوده سه مدرسه در اشترینان و روستاهای اطراف بسازد که یکی از این مدارس در روستای دهریز بوده اما در هنگام ساخت به دلیل کمبود نقدینگی ساخت مدرسه نیمه کاره مانده و قول داده شده که تا سال آینده این مدارس ساخته شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۵۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه